Sağol canım cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah. yinede ümitsizliğe kapılma vardır bundada bir hayır. ama doktora soru sormaktan kaçınma bi dünya para veriyoruz kolaylıkla olmuyor mecburlar bize cvp vermeye. o bitane yavaş ilerleyen vardı dedin onun durumu neBenm progosteron hormonuma falan bakmadılar bile yumurta toplamadan sonra kan testi falan olmadı.Cuma sabahı aradı yarın gel transfer yapıyoruz dedi.Üstelik Kalan 3 yumurtalarımdan 2 sinin hızlı geliştiği belli bile değildi onu transfere gidince öğrendim.Yani çok ama çok ümitsizliğe kapıldım erken olduğunu anlayınca.Doktora bişey de soramadım daha.Dondurulmuşum kalmamasına ayrı üzüldüm.Senin hakkında da hayırlısı olsun canm
gerçekten miİlk tedavim bahçecide oldu canım bahçeciyi hiç sevmedim doktorun yaklaşımı hemşireler falan
Teşekkür ederim canım. Dayanması çok zor , beklemek hep bizim işimiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben 7. Güne kadar zor bekledim. 7. Günde hem idrar hem kan testine başladım.Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu güzel haberleri aldıkça daha çok heyecanlanıyorum ümitleniyorum hadı darısı basımıza insallah benim test günüme daha çok var nasıl dayanıcam bilmiyorum
Allah yardımcın olsun. Çok zor birbirimizi ancak biz anlarız. Umarım tekrar deneyecek maddi ve manevi gücü biran önce bulursunuz.Embriyo istenen kalitede olmadı canım ilk tedavim de sıkıntılıydı doktor kolay bir hasta olmadığımı söyledi testler isteyecek bizden durumu araştırıp şuan psikolojik olarak o kadar kötüyüm ki
Canm yavaş gelişen hakkında pazar günü ararsak dondurulmaya uygundur aramazsak zaten şansımız yoktur aramanıza gerek yok dedi embriyolog.doktoru transfer sonrası göremedim zaten öncesinde de heycandan bişey soramadım.tel açsam sekreteri çıkıyo hep.sonuç öğrenmeye gittiğimde sormayı düşünüyorum artık kafamdaki bütün soruları.Sağol canım cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah. yinede ümitsizliğe kapılma vardır bundada bir hayır. ama doktora soru sormaktan kaçınma bi dünya para veriyoruz kolaylıkla olmuyor mecburlar bize cvp vermeye. o bitane yavaş ilerleyen vardı dedin onun durumu ne
Bende Bahçeci ye gidiyorum. Fulyadakine. Ben çok şaşırdım. Çünkü ben doktorundan hemşirelerine hatta Benimle ilgilenen embriyolog bile çok ilgiliydi. Hatta ben ümitsizcen bile hep moral verdiler. Gerçi herkes işin farklı tabiki de. Anne olmamıza vesile olsunlar yeterki....İlk tedavim bahçecide oldu canım bahçeciyi hiç sevmedim doktorun yaklaşımı hemşireler falan
anladım canım. olumsuz düşünme yinede hep iyi düşün Rabbim onu sana yazdıysa ne birinci günü bekler nede ikinci günü. Mutlaka haberdar et beni olur muCanm yavaş gelişen hakkında pazar günü ararsak dondurulmaya uygundur aramazsak zaten şansımız yoktur aramanıza gerek yok dedi embriyolog.doktoru transfer sonrası göremedim zaten öncesinde de heycandan bişey soramadım.tel açsam sekreteri çıkıyo hep.sonuç öğrenmeye gittiğimde sormayı düşünüyorum artık kafamdaki bütün soruları.
Allah buyuk inş en güzeli olcak deme RABBım yardımcımız olsunTransfer iptal bu ikinciydi bir süre bebek mevzusu kapandı benim için ben anne olmaktan ümidi kesmeliyim bence umutlarımı hayallerimi bıraktım artık
Tamam canm ederim tabi 4 ocak zaten test tarihim daha var.senin tedavin nerde hangi ildesin?anladım canım. olumsuz düşünme yinede hep iyi düşün Rabbim onu sana yazdıysa ne birinci günü bekler nede ikinci günü. Mutlaka haberdar et beni olur mu
hayırlısı inşallah canım. ben sivaslıyım ama tedavim kayseri hüma tüp bebek merkezinde canımTamam canm ederim tabi 4 ocak zaten test tarihim daha var.senin tedavin nerde hangi ildesin?
Ben de izmirdeyim canım Ege üniversitesi tüp bebek merkezine gidiyorum ama özelden giriyorum.hayırlısı inşallah canım. ben sivaslıyım ama tedavim kayseri hüma tüp bebek merkezinde canım
Bende test günüm 4ocak canım insallah ikimizde o gun güzel haberi alırız senin transfer ne zaman olduTamam canm ederim tabi 4 ocak zaten test tarihim daha var.senin tedavin nerde hangi ildesin?
Hakkında hayırlısı olsun vardır herşeyde bir hayır ama belki o yumurtalar sadece bu zamana özel tembel olmuştur her ay aynı olmayabilir demişti benim doktorum ki ilk gittiğimde görünen tek yumurta vardı Ben İstanbul’da Yücel Karaman a Brüksel tüp bebek Merkezi ne gidiyorum kendi İzmir deki doktorum onu önerdi çok araştırdım bu konuda çok iyi bahçeci vardı ama şikayet olarak aratırsan onlarla ilgili şikayet fazla yinede hiç gitmedim bilmiyorum ama Yücel hocayı birebir görmesemde merkez ve embiriyolagları çok iyi benim şansızlığım ise onların tam hastası olmamam kontroller İzmir’de oldu ben opu için gittim ilk merkeze bana mesela körü körüne yapalım demediler önce sorunu halledip ondan sonra yapacaklar transferi yine bi araştır istersenİlk tedavim bahçecide oldu canım bahçeciyi hiç sevmedim doktorun yaklaşımı hemşireler falan
Cumartesi yapıldı canm 2. Gün embriyosuydu oyüzden unutsuzum biraz.İnşallah güzel haberler vermek nasip olurBende test günüm 4ocak canım insallah ikimizde o gun güzel haberi alırız senin transfer ne zaman oldu
Ben varım canım boş çıkan :) tabi her ildeki bahçeci aynı değildirgerçekten mietrafımda bahçeciye gidip boş çıkan olmadı cidden çok üzüldüm
Hiç umutsuz olma canım allahtan ümıt kesilmez benimde Cuma günü oldu transferim 3.gun embriyo şuydu ben umutluyum insallah güzel haberleri vericez burdanCumartesi yapıldı canm 2. Gün embriyosuydu oyüzden unutsuzum biraz.İnşallah güzel haberler vermek nasip olur
İnşallah canım inşallah senin de ilk denemenmi?Hiç umutsuz olma canım allahtan ümıt kesilmez benimde Cuma günü oldu transferim 3.gun embriyo şuydu ben umutluyum insallah güzel haberleri vericez burdan
Canım benim insallah en kısa zamanda kendini toplarsın maddi manevi gücünü toplayıp tekrar denersin vazgeçmek Yok her zaman aynı olacak diye birsey yok. Bak benim ilk denemem de hiç yumurtam oluşmadı Sadece bir taneydi oda büyümedi ama ben vazgeçmedim tekrar denedim ama bu sefer kür kullandım Ve inanıyorum ki o kürü sayesinde fazla yumurtalarım oldu ve kaliteliydiler tekrar başlamayı düşünürsen bence sen de böyle bir kür uygulayabilirsin bal tarçın çörekotu karanfil ve keten tohumu bunların hepsini macun haline getir ve adetle birlikte sabahları aç karnına ye çok faydası olacak inanıyorum Bunu tedaviden önce de deneyebilirsin bir zararı olmazKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir süre pek gelmem buralara ama izlerim sessizce sizi güzel haberleri almak umuduyla dualarınızda beni unutmayın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?