Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar pek giremedim bu aralar tutanlara çok sevindim transferlerinde hepsi tutunur sıkıca inşallah yarın transferim var ne önerirsiniz neler yapmalıyım hastaneden çıkıp direk eve mi gelmeliyim sizce
Insallah hayirli bir transfer gerçekleşir sana sımsıkı tutunur, ben 2 saat kaldım hastanede sonrasında bir arkadaşta kaldık o gece, diğer günü yola çıktım 3 buçuk saat yolclk yaptim, evde ilk 3 gun cok guzel dinlen ama yatağa cok bağlanma, cokta ani ve ağır hareketlerde bulunma arada gezin evde yanında biri olsn bu süreçte mutlaka cok ihtiyaç duyuluyor çünkü, moralin yüksek olsun ins guzel ve hayırlı haberlr alirsn

Peki iğneleri olurken beslenme anlamında (kaliteli yumurta olması için) senin dikkat ettiğin şeyler olmuş muydu?
Evet ben yağlı yemedim çok cips kola falan zaten bayadır yemiyordum ama öyle özel bi kür falan uygulamadım benim çok gaz sıkıntım oldu o yüzden gaz yapıcı şeyler çok yememeye çalıştım

Çok teşekkür ederim cevabın için umarım hepimiz için hayırlı güzel haberler alırız

Yenilikiyigelirbelki
canım iki gündür nete giremedim aklım sende kaldı ne yaptın durumlar nasıl
Ayy canım çok incesin çok sağ ol en son gelişimi geriden gelen 2 embriyo vardı bugün 10 da transfer için gel dediler bakalım ne durumdalar gidince göreceğim belki transfer de olmayabilir canım

Ayy canım çok incesin çok sağ ol en son gelişimi geriden gelen 2 embriyo vardı bugün 10 da transfer için gel dediler bakalım ne durumdalar gidince göreceğim belki transfer de olmayabilir canım
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah gidince güzel sonuçlar alırsın. 5. gün mü oluyor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…