• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kozlar birsey sormak istiyorum transfer olanlar transferden kaç gün sonra duş aldınız bana dün merkezde bu konuda birsey söylemediler bugün hemşireyi aradım sordun kısa sürelı ayakta vajinal bölgeye fazla su kacırmadan bugün duş alabilirsin dedi ama ben emin değilim alıp almamakta ama almak istiyorum namaz kılmak icin ne yapmalıyım sizce
2 gün sonra ayakta ılık suyla al dedi bana ama beni dinleme tutmadı benımkı cunku

Merhaba kızlar bnm de 5.gün embriyosu ve 25 aralık da transfer olucam çok heycanlı ve mutluyum.. transfer sonrası neler yapicam bir fikrim de yok ama ne yenir ne içilir?
Sana bi liste vermeleri gerek nelr yenilip icilmesi, ve yasaklari , beslenmene dikkat edecen, cok harekette bulunmican ama cokta yataklara baglanmican, ben kendimi cok yatagada atmadim cok ayaklanmadim da dikkat ettim sadece gunluk yasantima devam ettim agir isler disinda

Nasılsınız kızlar :) Burada güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum . Opudan sonra adetim dün başladı . Göbeğim iğne vurmaktan mosmor oldu . Bütün vücudum şişti . Girdiğim her ortamda aaa hamile misin sorularından gına geldi . Herşey o sağlıklı evlada kavuşmak için diyemiyorum . Adetle birlikte inş vücudumun şişi iner . Transferim bi sonraki adet durumuma göre olacak . Şubat ortası gibi öngörüyor doktor . Bu sürede diyetisyen kontrolünde zayıflayacağım, ilaçlardan dolayı aldığım kiloları atmak için . Kendinize iyi bakın inanıyorum o göbüşler dolacak ve mucize gelecek :anneadayı::KK200:

Kızlar ben Gonal f ve cetricide iğnelerini yapıyorum yarin son. Pazartesi kontrole gideceğiz ama doktor Çarşamba yumurta toplama olacak dedi. Oluşan embriyoları da dondurup bu ay rahim dinlendirme yaparız muhtemelen dedi. Sizce bu iyi bir şey mi

Kızlar ben Gonal f ve cetricide iğnelerini yapıyorum yarin son. Pazartesi kontrole gideceğiz ama doktor Çarşamba yumurta toplama olacak dedi. Oluşan embriyoları da dondurup bu ay rahim dinlendirme yaparız muhtemelen dedi. Sizce bu iyi bir şey mi
Benimde oyle yaptilr tabiki en iyisi bu rahmin dinlenir, sende toparlanirsn ,kendini daha iyi hissedersin o sekil,genlde yumurtasi cok olanlarda dinlendirme yapiolar ki dinlendirmeyip transfer etselr rahim zorlanir ve tutmazda

Dinlenmiş rahim daha iyi olur kendini toplamış oluyor.Muhtemelen pazartesi çatlatma igneni olacaksın.

10 yumurtam toplanmıştı 6 embriyo olmuştu bugün 2. Gün 3 tanesi gunuyle uyumlu gidiyormuş 3 tanesi gunuyle uyumsuzmus. Bu gunuyle uyumsuz olanlar iptal mi ediliyor daha kalitesiz bir embriyo mu oluyor.Bunlarda transfer ediliyor mu acaba.

10 yumurtam toplanmıştı 6 embriyo olmuştu bugün 2. Gün 3 tanesi gunuyle uyumlu gidiyormuş 3 tanesi gunuyle uyumsuzmus. Bu gunuyle uyumsuz olanlar iptal mi ediliyor daha kalitesiz bir embriyo mu oluyor.Bunlarda transfer ediliyor mu acaba.
3. Gun ve 5.gune kadr gitmesini beklicekler, benim 7 tanesi cok guzel birsklde 3.gune kadr ilerledi 5.gune gelne kdr 5 gun kaldi, geriye kaln 2 tanr 3.gun embriyolari eledilr

Beni ilk gun aradıgında ornek Ver cem 20 yumurta dollendı demişti 2 gün 12 si dewam edıyo dedı 3 gun 14 dedı tabı benım kafa karıstı o zamn resmen yanlıs yalan dıe tlf dıycektım ki bazıları gerıden geliyo dedı o zaman benım gıbı tembeller demiştim ama sonucta bebek olma yolunda bırlesmısler bu da güzel diodum bi tanıdık 40 yasında tek embrıyo o da 3 gün onunla hamile kaldı dogurdu ben bi sürüyumurtayla hala tek tabancayım

Benim merak ettiğim sonuc olumsuzsa neden o test günü gelmeden relg olmuyoruz ilacların içinde relg gecıktırıcı yok vucut ne yapıyo ornek dr 12 sınde transfer etti 24 test yap dedı o 12 günluk surecte olumsuzsa vucut relg olması gerekmıyor mu

Beni ilk gun aradıgında ornek Ver cem 20 yumurta dollendı demişti 2 gün 12 si dewam edıyo dedı 3 gun 14 dedı tabı benım kafa karıstı o zamn resmen yanlıs yalan dıe tlf dıycektım ki bazıları gerıden geliyo dedı o zaman benım gıbı tembeller demiştim ama sonucta bebek olma yolunda bırlesmısler bu da güzel diodum bi tanıdık 40 yasında tek embrıyo o da 3 gün onunla hamile kaldı dogurdu ben bi sürüyumurtayla hala tek tabancayım
Sizinde olur yaşınızı bilmiyorum ama 40 yaşına kadar belki 2 tane olur.Embriyolarada hiç guvenilmiyor işte görüyoruz çok kaliteli yerlestiriyorlar tutmuyor kalitesiz yerlestiriyorlar tutuyor.Bilmedigimiz etkenler Allah ol dedim oluyor gerisi boş. Dondurulmusun var mi

Benim merak ettiğim sonuc olumsuzsa neden o test günü gelmeden relg olmuyoruz ilacların içinde relg gecıktırıcı yok vucut ne yapıyo ornek dr 12 sınde transfer etti 24 test yap dedı o 12 günluk surecte olumsuzsa vucut relg olması gerekmıyor mu
Sonuçta bunlar hormon ilacı adet döngüsü de hormonlarla alakali vücut dengesi bozuluyor tabiki.Bazen stres faktörü de işin içine girince adet duzensizligi kaçınılmaz oluyor.

Sizinde olur yaşınızı bilmiyorum ama 40 yaşına kadar belki 2 tane olur.Embriyolarada hiç guvenilmiyor işte görüyoruz çok kaliteli yerlestiriyorlar tutmuyor kalitesiz yerlestiriyorlar tutuyor.Bilmedigimiz etkenler Allah ol dedim oluyor gerisi boş. Dondurulmusun var mi
Var dondurulmus embrıyom para ayarlayıp 3/4 ay ıcınde tekrar deneyecegım transfer ucretı 4500 artı bılmem ne artı ılaclar o bana 7 bıne patlar ortalama bı tane daha genetık embrıyom var dıgerlerı normal muhtemel yıne genetıge gonderılmıs embrıyo koyarz hayırlısı yasım 31 içim 80 cevredekılere göre 35 yasındayım

Sonuçta bunlar hormon ilacı adet döngüsü de hormonlarla alakali vücut dengesi bozuluyor tabiki.Bazen stres faktörü de işin içine girince adet duzensizligi kaçınılmaz oluyor.
Relg olmayınca bı de kasıklarda agrı daha bı heveslenıyosun ben ılk 2016 embrıyo konuldu tuttu 6 haftalıkken düştü o sırada mersınde dr yok bılmem be kurtarıldı ama olmadı sonra tıroıd kanserı cıktı 1.5 yıl cocuk yasak dedıler tabı dusunmek yasak bende hamıle kalamıyorum dıe serbest bıraktım 2017 mayıs ayında düşük yaparken ögrendım hamıle oldugumu cok ılac aldıgım ıcın dusmesı en ıyısıydı o kadar mutlu olmuştum ki hamıle kalabılıyorum dıe sonra 2018 nısanda cocuk yapmama ızın verdı ama sonuclar hüsran bıde dondurulan embrıyolardan koyalım dedık ama olmadı

Kızlar merhaba cuma günü yumurta toplandı dun yani 12 yumurtam toplanmıştı bugun aradılar 8 ini işleme almışlar 7 tanesi döllenmiş p. Tesi transfer e çağırdılar ama p. Tesi 3.gün 5.günü neden beklemiyor doktor anlayamadım benimmi talep etmem lazım 5.gün daha kaliteli diyorlar

Nasılsınız kızlar :) Burada güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum . Opudan sonra adetim dün başladı . Göbeğim iğne vurmaktan mosmor oldu . Bütün vücudum şişti . Girdiğim her ortamda aaa hamile misin sorularından gına geldi . Herşey o sağlıklı evlada kavuşmak için diyemiyorum . Adetle birlikte inş vücudumun şişi iner . Transferim bi sonraki adet durumuma göre olacak . Şubat ortası gibi öngörüyor doktor . Bu sürede diyetisyen kontrolünde zayıflayacağım, ilaçlardan dolayı aldığım kiloları atmak için . Kendinize iyi bakın inanıyorum o göbüşler dolacak ve mucize gelecek :anneadayı::KK200:
Valla bende de aynı problem var gerçi ben normalde zayıf bi insanım 50 kilo idim şuanda 53 kilo oldum ama o üç kilo göbeğimde toplandı ve benimde göbeğim morardı banada her gören hamilemisin diyor çok şiş hissediyorum kendimi ve adet olmayı iple çekiyorum inşallah bu çektiklerimize değer

Relg olmayınca bı de kasıklarda agrı daha bı heveslenıyosun ben ılk 2016 embrıyo konuldu tuttu 6 haftalıkken düştü o sırada mersınde dr yok bılmem be kurtarıldı ama olmadı sonra tıroıd kanserı cıktı 1.5 yıl cocuk yasak dedıler tabı dusunmek yasak bende hamıle kalamıyorum dıe serbest bıraktım 2017 mayıs ayında düşük yaparken ögrendım hamıle oldugumu cok ılac aldıgım ıcın dusmesı en ıyısıydı o kadar mutlu olmuştum ki hamıle kalabılıyorum dıe sonra 2018 nısanda cocuk yapmama ızın verdı ama sonuclar hüsran bıde dondurulan embrıyolardan koyalım dedık ama olmadı
Oncelikle geçmiş olsun önce sağlık inşallah hayırlı evlat ların olur stres bu tür şeyleri olumsuz etkiliyor. Sadece transfer de çok pahaliymis maddi manevi zor Allah herkesin yardımcısı olsun.

Benim bir arkadaşım 5 kere tüp bebek denedi ama olmadı. Sonra doktor kontrolünde diyet yaptı, gluteni, şekeri, pilavı kesti, göbek bölgesindeki yağlardan kurtuldu. İki ay sonra normal yolla hamile kaldı. Çok şükür şimdi oğlu var. Ben de aynı methodla hamile kaldım ama tutunamadı. Artık 38 yaşındayım. Annemde de erken menopoz var. Yumurta rezervim çok azaldı. Yumurta rezervinde sorun olmayan bayanlar, yukarıda bahsettiğim diyeti yapabilirsiniz.

Back