Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kendileri embriyoları takip ediyorlar durumuna göre karar veriyorlar.Aslinda embriyo sayın iyi 5.gun bekletebilirler ama yavaş ilerliyor olabilirler.Sayi az olunca riske girmeyip 3.gun yapıyorlar. Ama 3.gun tutan da çok kafaya takma.Genede ara sor merak ediyorsan.

Benim de test sonucum negatif çıktı bugün, regl günüm geldiği halde regl olmadım, iyice şişti göbeğim ilaçlardan.

Benimde oyle yaptilr tabiki en iyisi bu rahmin dinlenir, sende toparlanirsn ,kendini daha iyi hissedersin o sekil,genlde yumurtasi cok olanlarda dinlendirme yapiolar ki dinlendirmeyip transfer etselr rahim zorlanir ve tutmazda
Dinlenmiş rahim daha iyi olur kendini toplamış oluyor.Muhtemelen pazartesi çatlatma igneni olacaksın.

İnsallah pozitif sonuç alırız hepimiz. Evet evet muhtemelen Pazartesi çatlatma iğnesi verecek doktor ki Çarşamba yumurtaları toplasın.
Hakkımızda hayırlısı olur insallah tez zamanda bebislerimize kavuşuruz.

Benim çok şükür rezervlerimde sorun yok . Benim sorunum çikolata kisti . Doğal yolla da bi hamileliğim olmuştu . 2 yıl kadar oldu gebe kalamadım . Zaten yumurtalıklarımda yapışıklık da varmış . Kürtaj sonrası oldu sanırım .

benim oğlum 3. G0n embriyosu tabi 5. Güne gelmesi daha sağlıklı olduğuna işaret ama çokta önemli bi ayrıntı değil bence

Ben de iki kere çikolata kisti ameliyatı oldum soldan. Bu yüzden tüp bebek tedavisinde bile o kadar iğneye, ilaca rağmen solda hiç yumurta gelişmedi. Zaten yapışıklık da var. İnşallah Allah yardımcın olur kaliteli yumurtaların oluşur.

Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?

Benim opu işlemim oldu . Çok şükür 8 adet 5. Gün 4 adet 6. Gün emriyosu donduruldu . Şimdi transfer için 1. Adeti oldum , 2. Adeti bekleyeceğim .

Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?
3 kere tüp bebekle gebe kaldım üçünde de olmadı hatta hiç akıntı dahi olmadı sanırım rahimle alakalı bi durum olabilir ya da kişinin bünyesiyle

Daha dün ben işlemden çıkmadan yani hiç bişey yapmamışken daha eşime p. Tesi transfer yaparız demişler sperme daha buluşturmamışlardı yani söylediklerini yavaş ilerleyeceği belli değildi sonuçta neyse doktoruma güveniyorum buna rağmen takıldı aklıma ama hayırlısı bakalım yaşayıp görücez

Merkezin yöntemidir 3. Gün embriyosu olup tutan da çok bana 5. Gün yapacaklar ama ben de 3. Gün istiyordum çünkü gelişimleri yavaş

ilaçları bile artık kullanmak istemiom nede olsa tutmadi diye,içimden gelmio içmek, birsy sormak istiom ozellerde hemen sonuç veriyorlar mi gebelikte
Hadi hayırlısı benim de yarın geç gelişen embriyoların transferi var ben de ilaçlarını kullanmak istemiyorum kaç gündür özeller hemen sonuç veriyor diye biliyorum bir çok kez başka hormon baktırdıö özelde verdiler hemen

Rabbim ol dedikten sonra olur emin ol, insallah sana simsiki tutunurlar canim,benim 5.kalite cok guzel bir embriyo dediler 2 tane transfer ettiler, halen buna rağmen bir tık yok bende

ilaçları bile artık kullanmak istemiom nede olsa tutmadi diye,içimden gelmio içmek, birsy sormak istiom ozellerde hemen sonuç veriyorlar mi gebelikte
Evet canim ozelde 1 saate veya 45 dk ya kan sonucu veriyolar daha once cok yaptirdim nerdeyse her ay bende hic birsey hisetmiyorum oncesinde vardi sanki dunden beri hepsi kayboldu bende yarin sonuc icin bos yere gidecez biliyorum ama ne yapalim kismet Rabbim ol derse olur vakti zamani gelmisse nasip etmistir olmamissa da suclayacak kimse yok cani verende alanda o zaten insallah nasip etmistir yarin ikimizde mutlu haberi aliriz insallah

Senin kaçıncı tup bebek denemen canim

Rabbim ol dedikten sonra olur emin ol, insallah sana simsiki tutunurlar canim,benim 5.kalite cok guzel bir embriyo dediler 2 tane transfer ettiler, halen buna rağmen bir tık yok bende
Sonucu almadan kötü düşünme canım illa belirti olacak diye şart yok ki çok kişi var belirtisi olmadan hamile olan inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…