• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kizlar
Arkadaslar Merhaba
Şuan opu dan çıktım
28 adet yumurtam toplanmış
İnşallah herşey güzel olur
Çok yorucu bi süreçmiş gerçekten

Evet bugun embryo larimin 5.ci gunu
15 tane saglikli embriyolarim var. Dondurcaz ve transfer ocakta olcak insallah.

Kozlar birsey sormak istiyorum transfer olanlar transferden kaç gün sonra duş aldınız bana dün merkezde bu konuda birsey söylemediler bugün hemşireyi aradım sordun kısa sürelı ayakta vajinal bölgeye fazla su kacırmadan bugün duş alabilirsin dedi ama ben emin değilim alıp almamakta ama almak istiyorum namaz kılmak icin ne yapmalıyım sizce

Kozlar birsey sormak istiyorum transfer olanlar transferden kaç gün sonra duş aldınız bana dün merkezde bu konuda birsey söylemediler bugün hemşireyi aradım sordun kısa sürelı ayakta vajinal bölgeye fazla su kacırmadan bugün duş alabilirsin dedi ama ben emin değilim alıp almamakta ama almak istiyorum namaz kılmak icin ne yapmalıyım sizce
Canım benim bir tanıdığıma 2 gün sonra ayakta ılık suda yap demişlerdi ama yanlış yönlendirmek istemem benim de pazartesi transferim var istenen kalitede değil galiba embriyo ama yine de ümitleniyorum Allah verdikten sonra her şekilde olur transfer zor mu

Canım benim bir tanıdığıma 2 gün sonra ayakta ılık suda yap demişlerdi ama yanlış yönlendirmek istemem benim de pazartesi transferim var istenen kalitede değil galiba embriyo ama yine de ümitleniyorum Allah verdikten sonra her şekilde olur transfer zor mu
Canım İnan az önce seni düşünmüştüm ne yaptı acaba haber varmı diye şimdi senin kaçıncı gun transfer oluyo 5.gun mu allahtan ümidi hiç kesme allah büyük 5.gün transferinin tutma şansı biraz daha yüksekmiş dua et bol bol embriyo kalıtesi düsükte olsa ki 5.gune kadar yasıyorsa bence kalıtelıdır diye düşünüyorum allah verecekse veriyor zaten sen hep ümitli ol bu arada transfer hiç zor değil 5dk falan sürüyor normal muane gibi

Canım İnan az önce seni düşünmüştüm ne yaptı acaba haber varmı diye şimdi senin kaçıncı gun transfer oluyo 5.gun mu allahtan ümidi hiç kesme allah büyük 5.gün transferinin tutma şansı biraz daha yüksekmiş dua et bol bol embriyo kalıtesi düsükte olsa allah verecekse veriyor zaten sen hep ümitli ol bu arada transfer hiç zor değil 5dk falan sürüyor normal muane gibi
5. Gün canım ama gelişimi yavaş dedi embriyolog neden 3. Gün olmuyor bilmiyorum aynen hep dua ediyorum rabbim verecekse kötüden bile verir ol derse olur.ya ben oraya takılan o aletten korkuyorum acıtıyor mu diye kasarım kendimi

Aaa ne kadar güzel yumurtanın bölümmesi hem kaliteli ki bölünmüş hemde erken dönemde inşallah mutlu haberi alırız :) bende 29 yaşindayım benim amh düşük..embiryomdan da kalan 2 tane transfer edildi inşallah ikiz anneleri oluruz:KK19:
İnşallah. Tek çift farketmez sağlıkla gelsinlerde bebişler :emir_bebek::emir_bebek: Test günün ne zaman benim 29 aralık

5. Gün canım ama gelişimi yavaş dedi embriyolog neden 3. Gün olmuyor bilmiyorum aynen hep dua ediyorum rabbim verecekse kötüden bile verir ol derse olur.ya ben oraya takılan o aletten korkuyorum acıtıyor mu diye kasarım kendimi
Hafif bi aci oluyo takılırken ama dayanılamayacak kadar değil canım takıldıktan sonra bi agrı yapmıyor zaten kendini kasma rahat bırak

bizde 4 gün duş yasak canım sonrasıda ılık kısa duş. Ben duşa çok önem verdim yapmadım ama ertesi günü gezmeye başladım sabah kahvaltı akşam yemek hep gezdim yani.

bizde 4 gün duş yasak canım sonrasıda ılık kısa duş. Ben duşa çok önem verdim yapmadım ama ertesi günü gezmeye başladım sabah kahvaltı akşam yemek hep gezdim yani.
Sağol canım bende vazgeçtim almıycam bugün yarın belkı bende yatıyorum dünden beri bi lavaboya bide yemeğe kalkıyorm

Hafif bi aci oluyo takılırken ama dayanılamayacak kadar değil canım takıldıktan sonra bi agrı yapmıyor zaten kendini kasma rahat bırak
Canım banyo yapma gusul abdestin bozulmuyor normal abdestini al namazını kıl eğer duş alacaksanda ayakta ılık alacaksın genitalini yıkama direk normal duş al kollarınıda çok yukarıda tutma.

Canım banyo yapma gusul abdestin bozulmuyor normal abdestini al namazını kıl eğer duş alacaksanda ayakta ılık alacaksın genitalini yıkama direk normal duş al kollarınıda çok yukarıda tutma.
Teşekkür ederim aslında gusül bozulduğu icin değil dün transferden sonra çok sıkıştım hemsire kalkma lavaboya dedi yatakta yaptırdılar o yüzden duş almak istiyorum

Teşekkür ederim aslında gusül bozulduğu icin değil dün transferden sonra çok sıkıştım hemsire kalkma lavaboya dedi yatakta yaptırdılar o yüzden duş almak istiyorum
Merhaba bende aranıza yeni katıldım bugün transfer oldu.bende çöm sıkışmıştım ve 15 dakka sonra falan kendim gidip yaptım.Hatta yanımdaki arkadaş hemen transfer sonrası yaptı.Sorun olmıcanı sölediler

Merhaba bende aranıza yeni katıldım bugün transfer oldu.bende çöm sıkışmıştım ve 15 dakka sonra falan kendim gidip yaptım.Hatta yanımdaki arkadaş hemen transfer sonrası yaptı.Sorun olmıcanı sölediler
Hemsire benim kalkmama izin vermedi yoksa bende kendim yapmayı isterdim

Böyle sizleri okudukça aşama aşama ilerledikçe bende halimize üzülüyorum normal yolla hamile kalanlar bizim yaşadığımız şeyleri yaşamıyorlar onlar hangi arabayı alsam nerde doğursam derdindelerken biz ayağa kalkma uçağa binme araba yasak evden çıkma acaba öksürsek bişey olcak mı yumurta olacak mı embiriyo olacak mı iğnelerden karnımız şişer hormon lar desen uçmuş dengesizlik hat safhada hadi tuttu bu sefer iğneler ilaçlar iki katına çıkıyor hele kocasından intikam almak için çocuğunu dövenleri falan okudukça isyan ediyorum hiç bir zaman isyan etmedim ama Bugün haberleri izleyince dedim ki bize vermiyorsun böyle insanlara veriyorsun bu hak değil reva değil bu kadar zorluk çekiyoruz gözümüz telefonlarda haber gelsin diye dakika sayıyoruz dualar ediyoruz bütün dünyamız bu embiriyologların iki dudağının arasında onlar da adam gibi Bilgi vermiyorlar Allah hepimize yardım etsin
Allahım bizide görcek demi bizide duycak

Hic sorma ben bunu duyunca agladim doktorun yaninda cok dokundu bana, ustune eger rahime sizmissa sivi tup bebek sansinda olmaz dedi,ben yikildim bittim o an, allahim tup bebege raziyim onu cok gorme dedim ne olur diye yalvardim, sukurlr olsn rahmimde sknti cikmadi o kdr mutlu oldum ki tutunack bir dal kaldi en azindan diye sukur ettim
Cok cok şükür

Back