Benimde laparaskopiyle tupun birini aldilr sivi birikmesi yuzunden, digeride tikanik acamadilr, bizim sknti buydu dogal yolla sansimiz olmadigi icin 7 ay aradn sonra tup bebege basvurdk, laparaskopi olmasydim o siviyi aldirmasydm tup bebek sansimda olmazdi dedigin gibiYok canım ben pazartesi opu oldum benimkiler için yarın 5. Gün haber gelicek ve dondurulacak laparoskopi ile tüpleri tıkayacaklar ondan sonra transfer olacak ve o ameliyattan sonra bir daha normal yolla çocuk sahibi olmayacağım ameliyat olmasan sıvı birikmesi yüzünden tüp bebek bile olsa tutunamıyor daha zamanım var yani transfer için tabi zaman ilerledikçe sabrım sükunetim herşeyim tükeniyor
Aynen benim İzmir deki doktorun İstanbul’a yönlendir di onlar zaten beni kendi hastası olarak görmüyorlar çünkü sadece opu gittimtransfer için gidicem kendi doktorum ben tüp bebek konusunda uzman değilim diyor ordan burdan okuyarak öğrenmeye çalışıyorum işte İstanbul’da ki doktora tahliller gidiyor onlar ordan ne yapılması gerektiğini söylüyorlar doktorun asistanı bana haber veriyor böyle yani durumum bu arada hepsi özel ve hepsine bi ton para veriyorum ortada kaldım birinin uzmanlık alanı değil diğeri uzakta ulaşmam çok zorRabbim bizi embriyolag ve doktorlarin eline birakip muhtac ettirtmesin, bende doktoruma istwdigim zamn hic bir zmn ulasamiom onun stresi ayri bende, doktor cok onemli iletisim konusunda maallesef ben onu yasayamadm
Keske iyi bir arastirma yapip oylr karar verseydin doktoruna, yazik oldu ya ortada muhatabin yok, benim alaninda uzman sadece iletisimsizlik var buda canimi cok skyo, ins hayirli yollarda ilerlersin canimAynen benim İzmir deki doktorun İstanbul’a yönlendir di onlar zaten beni kendi hastası olarak görmüyorlar çünkü sadece opu gittimtransfer için gidicem kendi doktorum ben tüp bebek konusunda uzman değilim diyor ordan burdan okuyarak öğrenmeye çalışıyorum işte İstanbul’da ki doktora tahliller gidiyor onlar ordan ne yapılması gerektiğini söylüyorlar doktorun asistanı bana haber veriyor böyle yani durumum bu arada hepsi özel ve hepsine bi ton para veriyorum ortada kaldım birinin uzmanlık alanı değil diğeri uzakta ulaşmam çok zor
Aynı durumdayız yani ve bir daha normal yolla hamile kalamayacak olmam ve doktorun bunu direk söylemesi kahrediyor umarım bebeklerimiz tutunur da bunların hepsi geride kalırBenimde laparaskopiyle tupun birini aldilr sivi birikmesi yuzunden, digeride tikanik acamadilr, bizim sknti buydu dogal yolla sansimiz olmadigi icin 7 ay aradn sonra tup bebege basvurdk, laparaskopi olmasydim o siviyi aldirmasydm tup bebek sansimda olmazdi dedigin gibi
canım benim kasık ağrılarım hala devam ediyor önümüzdeki hafta kontrolüm var inş sağlıkla ilerler bu tedavinin her aşaması stres test günümün üstünden 5 gün geçti benim..Bir hafta olacak yarın 3. Gün embiryosuydu inşallah belirtidir diyorum içten ama biliyorum ki hormonlar yapıyo.. sen pozitiv sonucu almıştin galiba değil mi yanlış hatırlamıyosam? Belirtilerin var mı kaçıncı günün
Aynen öyle inşallah amin hepimiz inşallahKeske iyi bir arastirma yapip oylr karar verseydin doktoruna, yazik oldu ya ortada muhatabin yok, benim alaninda uzman sadece iletisimsizlik var buda canimi cok skyo, ins hayirli yollarda ilerlersin canim
Rabbim yuzunu guldursun ins,cok uzuldum embriyon olusmamasina suan ne asamadasin
ben ikinci denememde 1 embriyom oluştu transfer edildi pozitif sonucu aldım haftaya kontrolüm var dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım
Benziyoruz. İlk denemem. Benimde transferimin 4.günü pazartesi oldu. 3.gün embriyosu. Tek yumurtam döllendi. O da kendi içinde bölünmüş 2 embriyo olmuş 2 verdiler :)) yaşımda 2 ay sonra 29.Kızlar bende cumartesi transfer olmuştum 2 embriyom oldu sadece onun ikiside kondu 3. Gün bakalım bekliyorum heycanla:) inşallah pozitif sonucu alırım pozitivleri görünce çok seviniyorum simdiden hayırlı olsun
Hic sorma ben bunu duyunca agladim doktorun yaninda cok dokundu bana, ustune eger rahime sizmissa sivi tup bebek sansinda olmaz dedi,ben yikildim bittim o an, allahim tup bebege raziyim onu cok gorme dedim ne olur diye yalvardim, sukurlr olsn rahmimde sknti cikmadi o kdr mutlu oldum ki tutunack bir dal kaldi en azindan diye sukur ettimAynı durumdayız yani ve bir daha normal yolla hamile kalamayacak olmam ve doktorun bunu direk söylemesi kahrediyor umarım bebeklerimiz tutunur da bunların hepsi geride kalır
Aynen öyle aynı şeyleri yaşamışız inşallah sen benden önce transfer olacaksın dualarım seninle sen bana umut ol canım hayırlı haberlerle gel inşallahHic sorma ben bunu duyunca agladim doktorun yaninda cok dokundu bana, ustune eger rahime sizmissa sivi tup bebek sansinda olmaz dedi,ben yikildim bittim o an, allahim tup bebege raziyim onu cok gorme dedim ne olur diye yalvardim, sukurlr olsn rahmimde sknti cikmadi o kdr mutlu oldum ki tutunack bir dal kaldi en azindan diye sukur ettim
Ins canim p.tesi test sonucumAynen öyle aynı şeyleri yaşamışız inşallah sen benden önce transfer olacaksın dualarım seninle sen bana umut ol canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Bu gece senin için hepimiz için dua edicem anneannem hep derdi ki sen başkası için dua ederken melekler de seninde olsun şeninde olsun diye dua ederlermiş o gün bugündür başkası için dua ederim hepte kabul olmuştur Allah’ın izni ileIns canim p.tesi test sonucum
Allah razi olsun canim, benimde dualarim sizinleBu gece senin için hepimiz için dua edicem anneannem hep derdi ki sen başkası için dua ederken melekler de seninde olsun şeninde olsun diye dua ederlermiş o gün bugündür başkası için dua ederim hepte kabul olmuştur Allah’ın izni ile
hayırlı haberlerin olsun canım..keseyi görürsün inşallahcanım benim kasık ağrılarım hala devam ediyor önümüzdeki hafta kontrolüm var inş sağlıkla ilerler bu tedavinin her aşaması stres test günümün üstünden 5 gün geçti benim..
Aaa ne kadar güzel yumurtanın bölümmesi hem kaliteli ki bölünmüş hemde erken dönemde inşallah mutlu haberi alırız :) bende 29 yaşindayım benim amh düşük..embiryomdan da kalan 2 tane transfer edildi inşallah ikiz anneleri oluruzBenziyoruz. İlk denemem. Benimde transferimin 4.günü pazartesi oldu. 3.gün embriyosu. Tek yumurtam döllendi. O da kendi içinde bölünmüş 2 embriyo olmuş 2 verdiler :)) yaşımda 2 ay sonra 29.
Toplandığı günün sonrası 1. Gün oluyo canım senin ne zaman oldu? Ben kullanıyorum deltacortil 2 x 1Şimdi embriyo gününü sayarken opu gününü saymıyoruz diğer günden başlıyoruz değil mi?Bu süreçte kortizon kullanan oldu mu bana verdi çünkü doktorum.
Tesekkur ederim benim dün toplandı yumurtalar bugün 1.gun oluyor o zaman bakalım kaçıncı gün transfer olacak heyecanlı beklemekteyim.Toplandığı günün sonrası 1. Gün oluyo canım senin ne zaman oldu? Ben kullanıyorum deltacortil 2 x 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?