Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Benimde laparaskopiyle tupun birini aldilr sivi birikmesi yuzunden, digeride tikanik acamadilr, bizim sknti buydu dogal yolla sansimiz olmadigi icin 7 ay aradn sonra tup bebege basvurdk, laparaskopi olmasydim o siviyi aldirmasydm tup bebek sansimda olmazdi dedigin gibi

Rabbim bizi embriyolag ve doktorlarin eline birakip muhtac ettirtmesin, bende doktoruma istwdigim zamn hic bir zmn ulasamiom onun stresi ayri bende, doktor cok onemli iletisim konusunda maallesef ben onu yasayamadm
Aynen benim İzmir deki doktorun İstanbul’a yönlendir di onlar zaten beni kendi hastası olarak görmüyorlar çünkü sadece opu gittimtransfer için gidicem kendi doktorum ben tüp bebek konusunda uzman değilim diyor ordan burdan okuyarak öğrenmeye çalışıyorum işte İstanbul’da ki doktora tahliller gidiyor onlar ordan ne yapılması gerektiğini söylüyorlar doktorun asistanı bana haber veriyor böyle yani durumum bu arada hepsi özel ve hepsine bi ton para veriyorum ortada kaldım birinin uzmanlık alanı değil diğeri uzakta ulaşmam çok zor

Keske iyi bir arastirma yapip oylr karar verseydin doktoruna, yazik oldu ya ortada muhatabin yok, benim alaninda uzman sadece iletisimsizlik var buda canimi cok skyo, ins hayirli yollarda ilerlersin canim

Aynı durumdayız yani ve bir daha normal yolla hamile kalamayacak olmam ve doktorun bunu direk söylemesi kahrediyor umarım bebeklerimiz tutunur da bunların hepsi geride kalır

canım benim kasık ağrılarım hala devam ediyor önümüzdeki hafta kontrolüm var inş sağlıkla ilerler bu tedavinin her aşaması stres test günümün üstünden 5 gün geçti benim..

Kızlar bende cumartesi transfer olmuştum 2 embriyom oldu sadece onun ikiside kondu 3. Gün bakalım bekliyorum heycanla:) inşallah pozitif sonucu alırım pozitivleri görünce çok seviniyorum simdiden hayırlı olsun
Benziyoruz. İlk denemem. Benimde transferimin 4.günü pazartesi oldu. 3.gün embriyosu. Tek yumurtam döllendi. O da kendi içinde bölünmüş 2 embriyo olmuş 2 verdiler :)) yaşımda 2 ay sonra 29.

Aynı durumdayız yani ve bir daha normal yolla hamile kalamayacak olmam ve doktorun bunu direk söylemesi kahrediyor umarım bebeklerimiz tutunur da bunların hepsi geride kalır
Hic sorma ben bunu duyunca agladim doktorun yaninda cok dokundu bana, ustune eger rahime sizmissa sivi tup bebek sansinda olmaz dedi,ben yikildim bittim o an, allahim tup bebege raziyim onu cok gorme dedim ne olur diye yalvardim, sukurlr olsn rahmimde sknti cikmadi o kdr mutlu oldum ki tutunack bir dal kaldi en azindan diye sukur ettim

Aynen öyle aynı şeyleri yaşamışız inşallah sen benden önce transfer olacaksın dualarım seninle sen bana umut ol canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Allah razi olsun canim, benimde dualarim sizinle

Şimdi embriyo gününü sayarken opu gününü saymıyoruz diğer günden başlıyoruz değil mi?Bu süreçte kortizon kullanan oldu mu bana verdi çünkü doktorum.

Benziyoruz. İlk denemem. Benimde transferimin 4.günü pazartesi oldu. 3.gün embriyosu. Tek yumurtam döllendi. O da kendi içinde bölünmüş 2 embriyo olmuş 2 verdiler :)) yaşımda 2 ay sonra 29.
Aaa ne kadar güzel yumurtanın bölümmesi hem kaliteli ki bölünmüş hemde erken dönemde inşallah mutlu haberi alırız :) bende 29 yaşindayım benim amh düşük..embiryomdan da kalan 2 tane transfer edildi inşallah ikiz anneleri oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…