• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

MerhabA nerede tedavi oluyorsunuz, normalde yumurta toplanır ertesi gün 1.gün haber verilir ,2.gün haber verilmez rahatsız etmezler embriyoyu,sizin sorun neydi acaba
Merkez bugün açmadı zaten embriyoyu sorum bayan embriyologta bugün diğer embriyolog gayet açık anlattı bana bakalım hayırlısı

yinede umutsuz olma canım Allahtan hayırlısı ama senin kliniğin hiç normal değil canım bu kadar pasif ilgisiz olmamaları lazım. yumurtaların durumu belkide ilgisizlikten kaynaklanıyor. madem yumurtaların gelişimi yavaş ona göre hareket etsinle 3. gün transferi olsun niye pazartesi ki
Sorun bayan embriyologta canım çok yoğunmuş da yanlış anlatmışmış iyi ki gittim merkeze konuştum istenen gibi gitmiyor dediler ama bakalım

hayırlı olsun transferin bende grip olmuştum oğlumda sorun olmaz demişti benim doktorum olmadıda çok şükür. Öksürdükçe geri çıkacak sandım hep
Bende suan öksürmeye korkuyorum merkezde yatarken öksürdüm korkuyorum dedim hemsire öksür birsey olmaz dedi insallah birsey olmaz

Kızlar bende cumartesi transfer olmuştum 2 embriyom oldu sadece onun ikiside kondu 3. Gün bakalım bekliyorum heycanla:) inşallah pozitif sonucu alırım pozitivleri görünce çok seviniyorum simdiden hayırlı olsun :anne:
Hayirli olsun canim ins guzel sonuclar aliriz, bende c.tesi oldum transfer, heyecanla bekliyorum p.tesi test gunum

İnsan aynı şeyi ikinci kez yaşayınca maalesef iyi düşünemiyor 5 yılın içindeyim çevre baskısından ve sürekli aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum bir tane güzel embriyo olsun diye beklerken koca sıfırla devam ediyorum hep dua ediyorum zaten elimden başka hiçbir şey gelmiyor

Bende bi sürü var da ne işe yarıyo sonuc 0 elde ıkımızdede 0 var bigün ALLAH duyacak umuduyla aglıyorum kayınvalıdemın bilmem kimin cocugu olmamıs kadın kocasını kendı eliyle evlendirmiş sözleri kulaklarımda ve ben kocaman cocuk yapmayı beceremeyen bir 0 etkisiz eleman gıbıyım yorgunum üzgünüm içim acıyomu yanıyomu ben yokmuyum bilmiyorum tek bildiğim olmadı sonuc koskoca 0 hala kasıklarımda agrı batma var hala bunu yazarken bile aglamaktan ekranı göremiycek durumdayım dışarı cıksam sanki beni taşlıycaklar sanki herkex biliyo cocugum olmadıgını meyvesiz agac

Valla canım kayınvalideni geç benimki de şurada hocaya gitmiş şunun olmuş siz ne bekliyorsunuz lafları hala ağzımdan çocuğumuz olmuyor lafını alamadı çatlayacak bizim yaşadıklarımız yetiyor zaten bize bakarsın hamilesindir kasıkların onun habercisidir inşallah rabbim şu mübarek günde yüzümüzü güldürsün inşallah
Lütfen üzülmeyin gün dogmadan neler doğar Rabbim ol derse herşey oluverir..Önce bizler rahat olacağız ki sonrasında evlat sahibi olabilelim .. Çevredeki insanlar cahil bilincsiz ne yapacağız ağızları torba değil ki buzelim kulaklarimizi tikayacagiz..Benimde ilk tedavimde hiç embriyo oluşmadı ağla ağla bir hal oldum ben inanıyorum hepimiz çocuk sahibi olacağiz bol bol dua edelim. İnş

Memelerim sızlıyor da ilaclardandır diyorum günde 6 tane estrojen içiyorum 3 kere progestan fitil 3 güne bir progestanın iğnesi ve daha niceleri..:dondurma: kasıklarımada çok hafif ağrılar bilemiyorum ki sürekli dinlemekten de olabilir ..sende var mı ?

Back