- 21 Ocak 2018
- 368
- 251
- 103
- 32
Rahat ol canım hiçbir şey olmaz ben transferden sonra hep şunu düşündüm egerki nasibimde varsa Rabbim her türlü verir öksürükle hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyleBende suan öksürmeye korkuyorum merkezde yatarken öksürdüm korkuyorum dedim hemsire öksür birsey olmaz dedi insallah birsey olmaz
Oluyor canım ilk 4 5 gün ağrı çok normal sonrasında azalıyorMemelerim sızlıyor da ilaclardandır diyorum günde 6 tane estrojen içiyorum 3 kere progestan fitil 3 güne bir progestanın iğnesi ve daha niceleri..kasıklarımada çok hafif ağrılar bilemiyorum ki sürekli dinlemekten de olabilir ..sende var mı ?
Rabbim yuzunu guldursun ins,cok uzuldum embriyon olusmamasina suan ne asamadasinLütfen üzülmeyin gün dogmadan neler doğar Rabbim ol derse herşey oluverir..Önce bizler rahat olacağız ki sonrasında evlat sahibi olabilelim .. Çevredeki insanlar cahil bilincsiz ne yapacağız ağızları torba değil ki buzelim kulaklarimizi tikayacagiz..Benimde ilk tedavimde hiç embriyo oluşmadı ağla ağla bir hal oldum ben inanıyorum hepimiz çocuk sahibi olacağiz bol bol dua edelim. İnş
Benimde pek belirti yada his yok, aksine 2 gundr ishal ve kusma oldu bende bugun acile gitti bi serum taktlr ve hap yazdi, iltihap varmis cok tedirginim, ben 3 ogun estrofem, bir öğun corisbi, 1 defada pregeston igne ve vitamin ilaclari, herkesin farkli demkMemelerim sızlıyor da ilaclardandır diyorum günde 6 tane estrojen içiyorum 3 kere progestan fitil 3 güne bir progestanın iğnesi ve daha niceleri..kasıklarımada çok hafif ağrılar bilemiyorum ki sürekli dinlemekten de olabilir ..sende var mı ?
Bir hafta olacak yarın 3. Gün embiryosuydu inşallah belirtidir diyorum içten ama biliyorum ki hormonlar yapıyo.. sen pozitiv sonucu almıştin galiba değil mi yanlış hatırlamıyosam? Belirtilerin var mı kaçıncı gününOluyor canım ilk 4 5 gün ağrı çok normal sonrasında azalıyor
Rabbim yuzunu guldursun ins,cok uzuldum embriyon olusmamasina suan ne asamadasin
Benimde pek belirti yada his yok, aksine 2 gundr ishal ve kusma oldu bende bugun acile gitti bi serum taktlr ve hap yazdi, iltihap varmis cok tedirginim, ben 3 ogun estrofem, bir öğun corisbi, 1 defada pregeston igne ve vitamin ilaclari, herkesin farkli demk
İğneyi hiç sevmiyorum çok acıtıyo sen hergün iğne mi vurduruyosun benim elimde son salı günü vurulacak kaldıRabbim yuzunu guldursun ins,cok uzuldum embriyon olusmamasina suan ne asamadasin
Benimde pek belirti yada his yok, aksine 2 gundr ishal ve kusma oldu bende bugun acile gitti bi serum taktlr ve hap yazdi, iltihap varmis cok tedirginim, ben 3 ogun estrofem, bir öğun corisbi, 1 defada pregeston igne ve vitamin ilaclari, herkesin farkli demk
Kan ve buyuk abdest tahlili istedi, ikisindede cikti iltihap, acildeki dktora soyldm transfer olayini,habi kullanmakta tereddutluyum, tup bebegi sehir disinda yaptirdigim icin bulundgm sehirde acile gittim, doktoruma habi soyledim icebilirsn dedi ama yinede korkuyom, serumu bile aldiktan sonra pismn oldm ama doktor bile bile vermez diye dusundm o serumu, bthcg yasakmis acilde o yuzdn bakamadmGeçmiş olsun canım dikkat et kendine su iç tuzunu felan eksik etme..Kanda mı çıktı yoksa idrar mı? hapı kullanacak mısın deseydin gebelik olabilir diye hatta gitmişken bi baktırsaydın beta
Evet prgestonu her gun vuruym, artik oturamaz hale geldm mosmor ettilr her tarafimi, vajinal jel ayri bir dert artik kasinti yapmaya basladi onun acisi ayri, rabbim emeklerimizi bosa cikarmsn, bugun oturdm agladm halimeİğneyi hiç sevmiyorum çok acıtıyo sen hergün iğne mi vurduruyosun benim elimde son salı günü vurulacak kaldı
Doktorun tamam dediyse içini ferah tut canım sonuçta o da sağlık.. boş serumda sıkıntı yapacak bi şey bulunmaz zaten normal tuzlu su gibidir :)Kan ve buyuk abdest tahlili istedi, ikisindede cikti iltihap, acildeki dktora soyldm transfer olayini,habi kullanmakta tereddutluyum, tup bebegi sehir disinda yaptirdigim icin bulundgm sehirde acile gittim, doktoruma habi soyledim icebilirsn dedi ama yinede korkuyom, serumu bile aldiktan sonra pismn oldm ama doktor bile bile vermez diye dusundm o serumu, bthcg yasakmis acilde o yuzdn bakamadm
Çok iyi anlıyorum seni..inşallah bunların sonucunda bebeklerimizi alalım da kucağımıza hepsine değer..şniye ağlıyosun ki canım dua et elini karnına koy ordaymış gibi ya varis ismiyle dua edebilirsin.Evet prgestonu her gun vuruym, artik oturamaz hale geldm mosmor ettilr her tarafimi, vajinal jel ayri bir dert artik kasinti yapmaya basladi onun acisi ayri, rabbim emeklerimizi bosa cikarmsn, bugun oturdm agladm halime
2 aydir ilac kullaniom, benim hemn transfer etmediler adet olmayi bekledim, tedavi surecinde sehir disina ciktik ev toplama tasima duzenleme onun yorgunlugu ustune tarnsfere git 3 gn sonra, benim heyecandan cok stres ve yorucuyla gecti bu surecim artik heyacn duygumu kaybettim, oylece bekliom sadeceÇok iyi anlıyorum seni..inşallah bunların sonucunda bebeklerimizi alalım da kucağımıza hepsine değer..şniye ağlıyosun ki canım dua et elini karnına koy ordaymış gibi ya varis ismiyle dua edebilirsin.
Evet baya yoğun dönem geçirmişsin..bizde 2.5 saatlik yol gittik geldik başka şehirde yaptırdik hele transfer günü 7.5 da burda olun dediler de sonra 8 yaptılar yol durumundan.sabahın 5 buçugunda yollara düşmüştük biz gidene kadar anca hava aydınlanmıştı2 aydir ilac kullaniom, benim hemn transfer etmediler adet olmayi bekledim, tedavi surecinde sehir disina ciktik ev toplama tasima duzenleme onun yorgunlugu ustune tarnsfere git 3 gn sonra, benim heyecandan cok stres ve yorucuyla gecti bu surecim artik heyacn duygumu kaybettim, oylece bekliom sadece
Amin canim ins, o kadr guzel anlattin ki yuregime dokundu, asil biz rabbimin sevdigi kuluyuz bizi siniyo, sevdiklerine sknti verirmis ki onu unutmayalim diye kurban oldugum rabbim bundan sonra yuzumuzu guldursn, o haberi izlerken resmen oturup agladim analik dogurmak degilmis, rabbim bazilarina verio kiymet bilmio, bazilarina vermeyerk siniyo,rabbim hersyi goren bilen,o ne verirse bizim icin en hayirlisini verioBöyle sizleri okudukça aşama aşama ilerledikçe bende halimize üzülüyorum normal yolla hamile kalanlar bizim yaşadığımız şeyleri yaşamıyorlar onlar hangi arabayı alsam nerde doğursam derdindelerken biz ayağa kalkma uçağa binme araba yasak evden çıkma acaba öksürsek bişey olcak mı yumurta olacak mı embiriyo olacak mı iğnelerden karnımız şişer hormon lar desen uçmuş dengesizlik hat safhada hadi tuttu bu sefer iğneler ilaçlar iki katına çıkıyor hele kocasından intikam almak için çocuğunu dövenleri falan okudukça isyan ediyorum hiç bir zaman isyan etmedim ama Bugün haberleri izleyince dedim ki bize vermiyorsun böyle insanlara veriyorsun bu hak değil reva değil bu kadar zorluk çekiyoruz gözümüz telefonlarda haber gelsin diye dakika sayıyoruz dualar ediyoruz bütün dünyamız bu embiriyologların iki dudağının arasında onlar da adam gibi Bilgi vermiyorlar Allah hepimize yardım etsin
Aynen bugün o haberi bende izledim ve dedim ki rabbim sen görüyosunBöyle sizleri okudukça aşama aşama ilerledikçe bende halimize üzülüyorum normal yolla hamile kalanlar bizim yaşadığımız şeyleri yaşamıyorlar onlar hangi arabayı alsam nerde doğursam derdindelerken biz ayağa kalkma uçağa binme araba yasak evden çıkma acaba öksürsek bişey olcak mı yumurta olacak mı embiriyo olacak mı iğnelerden karnımız şişer hormon lar desen uçmuş dengesizlik hat safhada hadi tuttu bu sefer iğneler ilaçlar iki katına çıkıyor hele kocasından intikam almak için çocuğunu dövenleri falan okudukça isyan ediyorum hiç bir zaman isyan etmedim ama Bugün haberleri izleyince dedim ki bize vermiyorsun böyle insanlara veriyorsun bu hak değil reva değil bu kadar zorluk çekiyoruz gözümüz telefonlarda haber gelsin diye dakika sayıyoruz dualar ediyoruz bütün dünyamız bu embiriyologların iki dudağının arasında onlar da adam gibi Bilgi vermiyorlar Allah hepimize yardım etsin
Amin inşallah canım ne diyeyim ki sabır demekten başka çare yok derdini vermiş dermanını da versin inşallahAmin canim ins, o kadr guzel anlattin ki yuregime dokundu, asil biz rabbimin sevdigi kuluyuz bizi siniyo, sevdiklerine sknti verirmis ki onu unutmayalim diye kurban oldugum rabbim bundan sonra yuzumuzu guldursn, o haberi izlerken resmen oturup agladim analik dogurmak degilmis, rabbim bazilarina verio kiymet bilmio, bazilarina vermeyerk siniyo,rabbim hersyi goren bilen,o ne verirse bizim icin en hayirlisini verio
Ins canim aminEvet baya yoğun dönem geçirmişsin..bizde 2.5 saatlik yol gittik geldik başka şehirde yaptırdik hele transfer günü 7.5 da burda olun dedileruu de sonra 8 yaptılar yol durumundan.sabahın 5 buçugunda yollara düşmüştük biz gidene kadar anca hava aydınlanmıştıinşallah mutlu haberlerimizi alırız da bunlar bizde anı olarak kalır...
Amin ins, sende transfer sonucunu mu bekliyorsun canimAmin inşallah canım ne diyeyim ki sabır demekten başka çare yok derdini vermiş dermanını da versin inşallah
Rabbim bizi embriyolag ve doktorlarin eline birakip muhtac ettirtmesin, bende doktoruma istwdigim zamn hic bir zmn ulasamiom onun stresi ayri bende, doktor cok onemli iletisim konusunda maallesef ben onu yasayamadmBöyle sizleri okudukça aşama aşama ilerledikçe bende halimize üzülüyorum normal yolla hamile kalanlar bizim yaşadığımız şeyleri yaşamıyorlar onlar hangi arabayı alsam nerde doğursam derdindelerken biz ayağa kalkma uçağa binme araba yasak evden çıkma acaba öksürsek bişey olcak mı yumurta olacak mı embiriyo olacak mı iğnelerden karnımız şişer hormon lar desen uçmuş dengesizlik hat safhada hadi tuttu bu sefer iğneler ilaçlar iki katına çıkıyor hele kocasından intikam almak için çocuğunu dövenleri falan okudukça isyan ediyorum hiç bir zaman isyan etmedim ama Bugün haberleri izleyince dedim ki bize vermiyorsun böyle insanlara veriyorsun bu hak değil reva değil bu kadar zorluk çekiyoruz gözümüz telefonlarda haber gelsin diye dakika sayıyoruz dualar ediyoruz bütün dünyamız bu embiriyologların iki dudağının arasında onlar da adam gibi Bilgi vermiyorlar Allah hepimize yardım etsin
Yok canım ben pazartesi opu oldum benimkiler için yarın 5. Gün haber gelicek ve dondurulacak laparoskopi ile tüpleri tıkayacaklar ondan sonra transfer olacak ve o ameliyattan sonra bir daha normal yolla çocuk sahibi olmayacağım ameliyat olmasan sıvı birikmesi yüzünden tüp bebek bile olsa tutunamıyor daha zamanım var yani transfer için tabi zaman ilerledikçe sabrım sükunetim herşeyim tükeniyorAmin ins, sende transfer sonucunu mu bekliyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?