• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Olacaksın hepimiz olacagız birazdan sela okunacak dua edecegım ALLAHım yardım et bize nolur bizde anne olalım nolur allahım yumurtalar ıcın stres yapma tek yumurtayla bıtse benımkı dondurulmus genetıge gonderılmıs embrıyodu donuc hüsran vermeyince vermiyo sıkıntı stres üstüne saydıgımız paralar inş bizede cewap verecek hadi kulum dıyecek sıra sende inş 3 gündür tek yaptıgım aglamak haykırmak aglayıp yastıgımı ıslatmadan uyudugum tek gece yok pazar gunu test gunum ama bunun ıcın hastaneye gıdıp para odeyemem pazartesı ıs yerınde verırım kanı olumsuz gelir gönderirim doktora beceremedım dıe bı anne olmayı bıle beceremedım derim 3 ay ıcınde tekrar para bulur tekrar koydururum bilmiyorum su an tek planım birazdan abdest alıp ALLAHın huzurunda aglamak ve hepımız için küçük ellerimle dua etmek küçüçük sesimle Allah'a sesimi duyurmak yardım et bize nolur Allahım nolur kimseye dıyemıyorun insanların cocuk. Sormalarından bıktım nolur ben nıe hemn hamıle kalamıyorum öyle imreniyorum ki 1 gece yatıyo yada 1 aylık evli hamileyim diyenlere Allahım yardım et
Okurken ağladım arkadaşım bire bir aynılarını yaşadım.Allah yardımcın olsun her gecenin bir sabahı var rabbim hayırlı zamanı bekliyordur benimde 3. tüp bebekte oldu.Hepsinde aynısını yaşadım 3. sünde tamamen ümitsizdim düşün sigara bile içtim öğrenmeden önceki gün ama rabbim mucizeyi verdi sana da verecek tevekkül et sabret.Ama şunu unutma unutuluyor ve bir sonrakinde daha güçlü oluyorsun.

Kızlar opu işlemim oldu 12 yumurta toplandı doktorum çok umutlu konuştu p. Tesi transferi yaparız dedi ama bugun satılıyor mu 5.güne bekletmeyecek sanırım benim talep etsem bilemedim inş herşey yolunda gider

Kızlar doktorumdan haber geldi kalan 7 yumurtanın 6sı döllenmiş 6sıda grade1 Pazartesi transferim var 5.gün embriyosu olucak ama kan testine falan gerek yok dedi e2 ye falan bakmıcak yani bide karnım hala şiş kalan yumurtalar büyüdüyse bi sorun olur mu ona da bakmaya gerek yok dedi ben şüpheliyim ama ne yapsam bilmiyorum

Kızlar merhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım. Tek tavsiyem eşiniz ve size genetik tahliller (ben hasekide yaptırdım) genetik tanı bölümünden randevu alarak ve pıhtılaşma testi (bu sadece size yapılacak) yaptırın. Gercekten cok önemli

Yumurta sayısına da takılmayın kalitesi de cok kötü olmadıkca korkmayın. Benden 13 yumurta toplantı 11 döllendi 6sı 5. Güne geldi ve biz pgt yaptırdık gen tahlillerimiz temiz olmasına ragmen embriyoların 3ünde genetik sorunlar cıktı merkez bunun normal oldugunu ilacla uyarılan yumurtanın bozulabilecegini söyledi. 3 embriyom kalmış oldu böylece... ve sadece 1i transfer edildi

Yumurta sayısına da takılmayın kalitesi de cok kötü olmadıkca korkmayın. Benden 13 yumurta toplantı 11 döllendi 6sı 5. Güne geldi ve biz pgt yaptırdık gen tahlillerimiz temiz olmasına ragmen embriyoların 3ünde genetik sorunlar cıktı merkez bunun normal oldugunu ilacla uyarılan yumurtanın bozulabilecegini söyledi. 3 embriyom kalmış oldu böylece... ve sadece 1i transfer edildi
Saglikla bebeginizi kucaginiza alin :KK200:

Tum bu islemler size ne kadara gelmis oldu? Biz de tup bebek surecine giriyoruz yarin bir planlama yapacagiz ben pgd de yapilsin istiyorum.

Saglikla bebeginizi kucaginiza alin :KK200:

Tum bu islemler size ne kadara gelmis oldu? Biz de tup bebek surecine giriyoruz yarin bir planlama yapacagiz ben pgd de yapilsin istiyorum.
Amin inşallah sağolun. Ben şişli memorialde denedim ilk denemede tuttu şükür. Ama başarısız 1 aşılamam var devlette. Artık olmayacak herhalde diyordum. 7800 merkeze verdim embriyo başına da 295 dolar pgt icin verdim. İlaclar da 2500 tuttu

Amin inşallah sağolun. Ben şişli memorialde denedim ilk denemede tuttu şükür. Ama başarısız 1 aşılamam var devlette. Artık olmayacak herhalde diyordum. 7800 merkeze verdim embriyo başına da 295 dolar pgt icin verdim. İlaclar da 2500 tuttu
Masallah ne kadar guzel olmus. Ben Hic asilama ile ugrasmak istemiyorum zaten yas 35. Bugun adetimin ikinci gunu. Hesaba gore baslayacaktik ancak doktorum yumurtalaeimi yetersiz gordu rezervin az dedi kan verdim yarin onlarin Sonucuna gore bir planlama yapacagiz. Oncesinde hic rezervim az filan degildi Bu ay da Bu cikti:/

Masallah ne kadar guzel olmus. Ben Hic asilama ile ugrasmak istemiyorum zaten yas 35. Bugun adetimin ikinci gunu. Hesaba gore baslayacaktik ancak doktorum yumurtalaeimi yetersiz gordu rezervin az dedi kan verdim yarin onlarin Sonucuna gore bir planlama yapacagiz. Oncesinde hic rezervim az filan degildi Bu ay da Bu cikti:/
Her ay değişiyor yumurta durumu benim amh 3 yani iyi durumdaydı rezervim doktor en düsük doz ilactan verdi cok yormayalım yumurtalarını dedi ama busefer de 13 tane büyüyebildi. bizimki sebepsiz infertilite diye geciyor oyüzden devlet aşılamaya rapor vermişti onu kullandık sonra aşılamada eşimde sıkıntı oldugunu sperm başlarının yüzde 96 bozuk oldugunu zaten aşılama tutmayacagını söylediler

Okurken ağladım arkadaşım bire bir aynılarını yaşadım.Allah yardımcın olsun her gecenin bir sabahı var rabbim hayırlı zamanı bekliyordur benimde 3. tüp bebekte oldu.Hepsinde aynısını yaşadım 3. sünde tamamen ümitsizdim düşün sigara bile içtim öğrenmeden önceki gün ama rabbim mucizeyi verdi sana da verecek tevekkül et sabret.Ama şunu unutma unutuluyor ve bir sonrakinde daha güçlü oluyorsun.
Ne güzel bi mutluluk inan bugun agladım anlattım ne olur bizede dua et rabbim bizede bu mutlulugu yaşatsın

Aradılar mı canım
Ben merkeze gittim canım bayan embriyolog ah olsun yanlış ve eksik bilgi vermiş yanlış söylemiş bugün aramayacaklarmış ben de bana öyle demedi dedim neyse erkek embriyolog konuştu maalesef sadece 2 yumurta döllenmiş onların d gelişimi yavaşmış yarın arayacaklarmış pazartesi embriyo durumuna göre transfer olup olmayacağına karar verilecek durum buymuş

Bayanlar neden böyle geçiştiriyorlar her şeyi bayan doktorlar da genelde böyle yapıyor tercihim hep erkek doktor bu yüzden

Ben merkeze gittim canım bayan embriyolog ah olsun yanlış ve eksik bilgi vermiş yanlış söylemiş bugün aramayacaklarmış ben de bana öyle demedi dedim neyse erkek embriyolog konuştu maalesef sadece 2 yumurta döllenmiş onların d gelişimi yavaşmış yarın arayacaklarmış pazartesi embriyo durumuna göre transfer olup olmayacağına karar verilecek durum buymuş
yinede umutsuz olma canım Allahtan hayırlısı ama senin kliniğin hiç normal değil canım bu kadar pasif ilgisiz olmamaları lazım. yumurtaların durumu belkide ilgisizlikten kaynaklanıyor. madem yumurtaların gelişimi yavaş ona göre hareket etsinle 3. gün transferi olsun niye pazartesi ki

MerhabA nerede tedavi oluyorsunuz, normalde yumurta toplanır ertesi gün 1.gün haber verilir ,2.gün haber verilmez rahatsız etmezler embriyoyu,sizin sorun neydi acaba

yinede umutsuz olma canım Allahtan hayırlısı ama senin kliniğin hiç normal değil canım bu kadar pasif ilgisiz olmamaları lazım. yumurtaların durumu belkide ilgisizlikten kaynaklanıyor. madem yumurtaların gelişimi yavaş ona göre hareket etsinle 3. gün transferi olsun niye pazartesi ki
5. Günü bekleyecekler canım zaten 5. Güne gittiyse 3. Gün kalitesinde olur diye düşünüyorum bakalım ne olacak

Back