Pazar günü bi daha yaptırcam ama çöktüm bittim ya bittimÜzülme vardır bi hayır.Sonra bir daha yaptir belki geç belli olur.
Çok zor ama kendini de çok yipratma.Nasipten öte yol yok Rabbim isterse veriyor istemezse vermiyor bizim için hayirlisini bizim goremediklerimizi o biliyor çünkü.Tabiki maddi manevi emek veriyoruz ama bu da bizim sınavımiz sabretmeye çalışalım.Pazar günü bi daha yaptırcam ama çöktüm bittim ya bittim
Uzulme erken yaptirdin belki testi.Pazar günü bi daha yaptırcam ama çöktüm bittim ya bittim
Kaçıncı gününü canım üzülme lütfen belki erken yaptın ondan çıkmamıştırBugun dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc olumsuz
İnş öyledir ama bugun carsamba dr pazar yaptır dedı 5 gün ve genetik teste giden bir embriyo Allahım nolur gör allahım nolurUzulme erken yaptirdin belki testi.
12 sinde transfer oldu bugun ayın 19 u 7 hatta nerdeyse 8 gün olıyor degil miKaçıncı gününü canım üzülme lütfen belki erken yaptın ondan çıkmamıştır
Ama 5 gun erken yaptirmissin iste hem boyle stres uzuntu yaparsan yaramaz ki.. sen moralini yuksek tut bebegim benimle de.. pazar insallah guzel sonucu alirsin haberi bizimle paylasirsin.İnş öyledir ama bugun carsamba dr pazar yaptır dedı 5 gün ve genetik teste giden bir embriyo Allahım nolur gör allahım nolur
Bekle canım bazan 5. Gün embriyosu da olsa geç çıkıyor geç tutunma olabiliyor sabret bol bol dua et hep iyiyi düşün lütfen inşallah olucak duaların her zaman bu yolda savaşan bütün kardeşlerimle12 sinde transfer oldu bugun ayın 19 u 7 hatta nerdeyse 8 gün olıyor degil mi
Yaa çok sevindim maşallah değerin gayet iyi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bende hamileyim bugun baktirdim beta hcg 12. Gün 210.8 cikti.Sizce normalmi deger?inanamiyorum ya cok şükür Allahıma
Canimm evet ilaçlarına devam ediyorsun sakin bırakma ben göğsün hoca da tedavi oluyorum hemşireye bilgi verdim 2 gün sonra testi tekrarla dedi bugün tekrarladim ama sinucum henüz çıkmadı çıkan sonuca göre muayene tarihi vereceklerBaşkent hastanesinde tedavi goren arkadaslar pozitif sonucu aldıktan sonra ilaclariniza devam ettinizmi ve baskentteki doktorunuzla gidip gorustunuzmu? Suan ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum
Yarın sabahtan baslasam cuma günü öglene kadar bi sürü yasin okusam beni duyar mı mucize yaratır mı benim içinÇok zor ama kendini de çok yipratma.Nasipten öte yol yok Rabbim isterse veriyor istemezse vermiyor bizim için hayirlisini bizim goremediklerimizi o biliyor çünkü.Tabiki maddi manevi emek veriyoruz ama bu da bizim sınavımiz sabretmeye çalışalım.
Keske 5 gündr mucize olsa keskeBekle canım bazan 5. Gün embriyosu da olsa geç çıkıyor geç tutunma olabiliyor sabret bol bol dua et hep iyiyi düşün lütfen inşallah olucak duaların her zaman bu yolda savaşan bütün kardeşlerimle
Peki gogsen hocayla hulusi hoca gebeykende muayene ediyormu? Baskent hastanesi biraz uzak bana kendime yeni bir doktor ve hastane bulmaliyim sanirimCanimm evet ilaçlarına devam ediyorsun sakin bırakma ben göğsün hoca da tedavi oluyorum hemşireye bilgi verdim 2 gün sonra testi tekrarla dedi bugün tekrarladim ama sinucum henüz çıkmadı çıkan sonuca göre muayene tarihi verecekler
Cookk tesekkur ederim Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallahYaa çok sevindim maşallah değerin gayet iyi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hulusi hocayı hiç bilmiyorum ama göğsen hocanın takip ettiği gebe hastaları var ama ne kadar zaman takip ediyor ben de bilmiyorum bana da hastane çok yakın sayılmaz bende biraz zaman. Geçtikten sonra en azından 12 hafta sonrasında doktor ve hastane araştırmam gerekecekPeki gogsen hocayla hulusi hoca gebeykende muayene ediyormu? Baskent hastanesi biraz uzak bana kendime yeni bir doktor ve hastane bulmaliyim sanirim
Doktor hepsi çok iyi görünüyor derken ne demek istedi acaba canım sonuçta embriyolog görmeyecek mi onu içi hücreli mi falan diye bir de aynı gün opu olmuşuz ben de bugün oldum :)Kızlar cevaplarınız için teşekkürler opu oldum bugün 18 yumurtam toplanmış hepsi çok iyi görünüyo dedi doktor 15-20dk falan sürdü işlem biraz dinlenip çıktım serum falan da takmadılar hiç ağrım olmadı yarın arıyacaklar bakalım muhtemelen 5. Gün embriyosu kullanılacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?