Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-2017 yeni anne adayları buraya
- Konu Sahibi Gulasor62
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamiellik hamile adayları hamile anneler yenianne
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Daha kan vermedim canım test yaptım. Cuma günü kan testi vericem inşallah.Ben bugün öğrendim canım daha batım 7 sn de normalde bir hafta önce de teste cıktı bu gün de kan testi yaptım 33.80 cıktı pazartesi randevu aldım doktor dedi gel bakarız kontrol e sen canım
- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
Hayırlı olsun canım bende cuma günü tekrar yapcam 2 katı düzenli artıyor mu diyeDaha kan vermedim canım test yaptım. Cuma günü kan testi vericem inşallah.
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Kız sen gebe misinnnnnMerhaba aralık ayı anneleri gelin bu yolu birlikde bekleyelim yeni anne adayları
- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
EvettttKız sen gebe misinnnnn
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Hatrladn mı b bilmiyorum da bn sni hatrlıyrm knşmştk yorumda :)Evetttt
Ayy çok sevindim ya. 2017ye yetiştirdin vallahi doğumu :)
- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
Hatırladım canım:) evet yetistirdim hiç beklemiyordum inanki supriz oldu bana resmen çok tessekkür ederim canım bu aradaHatrladn mı b bilmiyorum da bn sni hatrlıyrm knşmştk yorumda :)
Ayy çok sevindim ya. 2017ye yetiştirdin vallahi doğumu :)
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Vallahi kendiimmiş gibi sevindim ay anlatsana yaaa nasıl olduuuu :) bak eski bildirimlerimden ne buldummmm :)Hatırladım canım:) evet yetistirdim hiç beklemiyordum inanki supriz oldu bana resmen çok tessekkür ederim canım bu arada
Eklentiler
- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
Evet canım gördüm:)) çok pozitif birisin ısınmıştım sana o gün:) zaten tessekkür ederim canım bende çok sevindim şuan fazla bir duygu hissetmiyorum şoktayim düşünsene ovilasyon testi siparis ettim geçen hafta hamile olduğum aklı min ucundan bile geçmezdi inan resmen sürpiz mucizem o benim ya çok güzel evlilik yıl dönümü hediyesi oldu bir kalp atışını falanda duyalım da o zaman hissederim şuan kasıklarda batmasını hissediyorum:))))Vallahi kendiimmiş gibi sevindim ay anlatsana yaaa nasıl olduuuu :) bak eski bildirimlerimden ne buldummmm :)
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Oyyy cnm bnm ya. Anlay aşkitomcum anlat nasıl öğtendin belirtin neydi :) :) :)Evet canım gördüm:)) çok pozitif birisin ısınmıştım sana o gün:) zaten tessekkür ederim canım bende çok sevindim şuan fazla bir duygu hissetmiyorum şoktayim düşünsene ovilasyon testi siparis ettim geçen hafta hamile olduğum aklı min ucundan bile geçmezdi inan resmen sürpiz mucizem o benim ya çok güzel evlilik yıl dönümü hediyesi oldu bir kalp atışını falanda duyalım da o zaman hissederim şuan kasıklarda batmasını hissediyorum:))))
- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
Valla canım geçen 8 gün önce rüya gördüm rüyadan sonra test yaptım sonra çok belli olmayan gozle zor görünen çizgiyi gördüm sonra hafta sonu düğüne gittim akıntı geldi düğün yorgunluyla eve geldim bakmadım sonra sabah uyandım baktım kahverengi lekeymis ilk idrarla test yaptım tabi çizgi bu sefer daha belirgin di sonra 2 gün sonra tekrar yaptım ve bugün de kan verdim ve cıktı adetime daha var işte cuma daha 3 gün önceden öğrendim şimdi bügun :)) çok mutlu oldum tabiOyyy cnm bnm ya. Anlay aşkitomcum anlat nasıl öğtendin belirtin neydi :) :) :)
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Ayyyy artık bol bol dua edersn bnada dmiii :) cnm bnm ya. Bnde hyal kırıklığı yasadm adetm söklmeynce khverengi lekem geldi sandm koşa koşa gittim kan verdm yoktu meğer adet olamamışım.bna dedi adetin acılana kadar bekle. İyide bn olamıyorum kensi kensime. Giitim 3 gündür tarlusal söktürücü alıyomValla canım geçen 8 gün önce rüya gördüm rüyadan sonra test yaptım sonra çok belli olmayan gozle zor görünen çizgiyi gördüm sonra hafta sonu düğüne gittim akıntı geldi düğün yorgunluyla eve geldim bakmadım sonra sabah uyandım baktım kahverengi lekeymis ilk idrarla test yaptım tabi çizgi bu sefer daha belirgin di sonra 2 gün sonra tekrar yaptım ve bugün de kan verdim ve cıktı adetime daha var işte cuma daha 3 gün önceden öğrendim şimdi bügun :)) çok mutlu oldum tabi
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Sağol canım darısı başına inşallah.C
bebeğm snnkide hayrlı olsn bu arada