- 23 Ekim 2014
- 212
- 165
- 48
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.041
İnşallah daha 6 günüm var sabirsizlaniyorum daCanım benim,inşallahki tutmuş diyorum ben.yanılmıyorumdur inşallah tabi.o hissedilen sertlik rahim tepesi.embriyo tutununca açık olan rahim ağzı kapanıp rahim tepesi öne gelmeye ve sertleşmeye başlar.müjdeli haberini bekliyorum inş.
Hiç sorma,o ne iğrençliktir yahep kaşındırdı beni,öldüm kaşıntıdan.uyuyamadım sabahlara kadar.hapına döndüm sonra.kutum biraz naziktirde ayıptır söylemesi
Canim Rabb'im daha faxla aratmasin insallah bu ay bu sekilde versin bebisini.kızlar yarın aşılamam olucak Allah kısmet ederse. nolur dua edin benim için. korkuyorum tutmazsa diye. Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu tatmayı
amin canım hepimize inşallahhCanim Rabb'im daha faxla aratmasin insallah bu ay bu sekilde versin bebisini.
bende fark etmiştim bunu ama gebeliğim kimyasaldıAynen şöyle oluyor,elini donundan içeri sokuyorsun afedersin.tam kutunun tüylerinin başladığı yerle göbek altına denk gelen bölgede(pübis bölgesi) parmaklarını gezdiriyosun hafif bastırarak.o zaman eline geliyor hissediyorsun.ayyyy çok iğrenç gibi gelebilir ama değil yaniii
İnşallah canım benim inşallah.dualarım seninle.Ben de yutmaya basladim hemen 2. Gun o akinti kadinti ve kirli oldugun hissi 1 gun yetti bana. Ben de bi kac gun icinde adet olurum herhalde crs filan dr a giderim gibi gelio. Insallah progesteronum dusmustur de tedaviye baslayabiliriz.
Öyledir bu işler,tatlı heyecanlar bunlar.inşallaho müjdeli sonucu alırsın canım.
İnşallah daha 6 günüm var sabirsizlaniyorum da
Sagol canim valla okadar cok istiyorum ki hergün kendimi kontrol ediyorum sadece cok hafif göğüs uçlarımi sikinca aci oluyor normal de hic acimaz okadar yani. Asilamanin 12.gununde test yaptim bisey çıkmadı ve ogun hasta olmam gerekiyordu ama olmadım halada bisey yok.adetimin gecikmesi 2 gün oldu. Belki kan testi yaptiracagim eger bugunde hasta olmazsammm.duaa et ne olurr arkadasimmCanim evet hic kalmamisti hatta yakin ni arkadasim benden once asilama yaptrmis ve pozutifi gormustu onun hep agrilari oldu bende ona bakaraktan yok dedim kesin bi suru kendimi uzdum dayanamadim 11.gun idrar baktim silikte olsa gorunce kan verdik dusuk bi degerdi ama var oldugunu gorduk iki gun sonrada cok guzel katlamisti umutsuzluga sirf agrim yok diye kapiliyosan yapma bendede oyleydi dediler gogus uclari koyulasirmis yok hergub kontrol ediyodum oda yoktu:) ama cok sukur oldu insallah seninde vardir
cnm bazı insanların idrarda çok zor çıkıyo hiç ümidini kaybetmekızlar günaydın , iyi haftalar ... bu hafta güzel haberlerle seviniriz inşallah ... BuGÜN 12. Günüm az önce idrar testi yaptım tek çizgi cıktı.. Sanırım ben 2. aşılama yolucusuyum ama az da olsa kan testinden umudum var... HAyırlısı bakalım
kızlarr günaydın haftaya aşılamam olucak ama dünden beri sürekli kahverengi akıntım var sanırım iltihap oldum çok morelim bozuldu
Zaten hsg çektirmedim bide çok iltihap oluyorum şimdiden umutsuzluğa kapıldım keisn benim tüplerim tıkalı diye offf
Maydanoz suyu içmeye başladım dün akşam bu sabahta içtim buharına oturmayı düşünüyorum bunları deneyen varmı gerçekten iltihapı söküyomu? Bide klomen kullanırken maydonoz suyunun bi zararı olmaz heralde dimi?
kızlar günaydın , iyi haftalar ... bu hafta güzel haberlerle seviniriz inşallah ... BuGÜN 12. Günüm az önce idrar testi yaptım tek çizgi cıktı.. Sanırım ben 2. aşılama yolucusuyum ama az da olsa kan testinden umudum var... HAyırlısı bakalım
canımm bol bol su iç iltihaba kesin çözümmkızlarr günaydın haftaya aşılamam olucak ama dünden beri sürekli kahverengi akıntım var sanırım iltihap oldum çok morelim bozuldu
Zaten hsg çektirmedim bide çok iltihap oluyorum şimdiden umutsuzluğa kapıldım keisn benim tüplerim tıkalı diye offf
Maydanoz suyu içmeye başladım dün akşam bu sabahta içtim buharına oturmayı düşünüyorum bunları deneyen varmı gerçekten iltihapı söküyomu? Bide klomen kullanırken maydonoz suyunun bi zararı olmaz heralde dimi?
canımm idrar testi kesin sonuç vermiyoo...ben 12.günde drek kanda baktırdım öle öğrenmiştimm 12.belli oluyo hiç üzülme canımm benimmkızlar günaydın , iyi haftalar ... bu hafta güzel haberlerle seviniriz inşallah ... BuGÜN 12. Günüm az önce idrar testi yaptım tek çizgi cıktı.. Sanırım ben 2. aşılama yolucusuyum ama az da olsa kan testinden umudum var... HAyırlısı bakalım
Aynen şöyle oluyor,elini donundan içeri sokuyorsun afedersin.tam kutunun tüylerinin başladığı yerle göbek altına denk gelen bölgede(pübis bölgesi) parmaklarını gezdiriyosun hafif bastırarak.o zaman eline geliyor hissediyorsun.ayyyy çok iğrenç gibi gelebilir ama değil yaniii
selam canım nasılsın? bayağıdır göremedim seni. neler yapıyorsun? ben 2. aşılamadan sonra ara verdim. ocak yada şubatta tüp bebek yaptıracağız.canımm idrar testi kesin sonuç vermiyoo...ben 12.günde drek kanda baktırdım öle öğrenmiştimm 12.belli oluyo hiç üzülme canımm benimm
teşekkür ederim canımm uzun zamandır girmiyodum...kimyasaldan sonra kafamı toparladımm 3. aşılamaya başladık bugün 5. günüm gün sayıyorumselam canım nasılsın? bayağıdır göremedim seni. neler yapıyorsun? ben 2. aşılamadan sonra ara verdim. ocak yada şubatta tüp bebek yaptıracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?