• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Bugün Asilamanin 11. günü ve sanirim benim Asilama tutmadi. Dün hafif bir lekelenme gördüm ve bugün bulanikta olsa artis vardi. Ben yinede Pazartesi kan testi yaptiracagim, cünkü Endimetrioz süphesinden dolayi kanama/lekelenme ve düzensizlik yasiyorum son 1 yildir. Hakkimda Hayirlisi bakalim.

Kızlar
Bugün kontrolüm vardı 8-9 tane yumurta görünüyor şuanda 10-13mm^deler daha, önümüzdeki hafta benim için daha önemli... Ayrıca bugün bir iğne daha verdi yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye... Şimdi iğne saatim kara kara düşünüyorum bir iğneyi kendi kendime yaparken zorlanıyorum şimdi ikisini birden nasıl yapacağım diye :KK43:
Canım nomalde iğnelerin akşam değilmiydi?çatlatmama iğneleri öğlen yapılıyo diye biliyorum.biri öğlen biri akşam yani.o zaman sıkıntı olmaz bence

Arkadaşlar bu sabah crinone jeli kullanmayı unuttum napıcam şimdi ya bu arada kullanma saati sabah 6idi
Bende öyle belli bi saat verilmemişti.sabah uyanır uyanmaz,kaçta uyanırsanız denmişti.bence sorun olmaz.bu arada crinone bende feci alerji yapmıştı,kaşıntıdan ölüyodum,en son hapa çevirdi dr.siz de olmadımı hiç?

Kızlar pazartesi kalp atışlarını dinlemek üzere dr randevum var.bide ikiz mi tekiz mi onu öğrenicez:KK24:o_OAllahın izniyle sorunsuz bir muayne olur ve tıkır tıkır çalışan o minik kalbi görürüz.Rabbim cümlemize bu duyguyu tez elden yaşatsın inşallah...:anneadayı::nazar::KK46::nazar::anneadayı:

Kızlar pazartesi kalp atışlarını dinlemek üzere dr randevum var.bide ikiz mi tekiz mi onu öğrenicez:KK24:o_OAllahın izniyle sorunsuz bir muayne olur ve tıkır tıkır çalışan o minik kalbi görürüz.Rabbim cümlemize bu duyguyu tez elden yaşatsın inşallah...:anneadayı::nazar::KK46::nazar::anneadayı:
Aminnnn inşallah :) bizlerede dua etmeyi unutma

Aminnn canim aminnnn, dualarindan bizi eksik etme, 2 kalp atisi duyacaksin eminim buna, grbeliginden emin oldugum gibi ;) insallah biz de bir gun bu heyecanlari yasariz ve tez zamanda olur ;)

Kızlar ayın 4 ve 5'inde aşılamam olmuştu akıntı bel ağrısı baş ağrısı ve gaz şikayetlerimı yani regli olcakmış hissini sırasıyla atlattım fakat bugün de sağ kasığımda batmalar ve alt karında ağrılarım başladı göbek deliğimde kocam olmuş aynı belirtileri yaşayan varmı

Bende öyle belli bi saat verilmemişti.sabah uyanır uyanmaz,kaçta uyanırsanız denmişti.bence sorun olmaz.bu arada crinone bende feci alerji yapmıştı,kaşıntıdan ölüyodum,en son hapa çevirdi dr.siz de olmadımı hiç?

Yok canım bende öyle bir alerji söz konusu olmadı senin bünyenle alakalı herhalde
inşallah rabbim kucağına alıp cennet kokularını tütmeyi nasip etsin darısı bizim de başımıza

Aminnn canim aminnnn, dualarindan bizi eksik etme, 2 kalp atisi duyacaksin eminim buna, grbeliginden emin oldugum gibi :KK66: insallah biz de bir gun bu heyecanlari yasariz ve tez zamanda olur :KK66:
Ayyy canım yaaaa çok güzel konuşuyosun.ikiz fikri beni hep korkutuyor ama bir o kadar da istiyorum nedense.tarifsiz bir çrlişki.Rabbim hayırlısını nasip etsin.hep dua ediyorum emin ol.laf olsun diye değil,daha demin bile mutfakta aklıma geldiniz.anneme de söyledim,Allah hiç birine aratmasın tez vakitte muratlarına ersinler diye:KK15:
Aminnnn inşallah :) bizlerede dua etmeyi unutma
Ediyorum canım benim,hiç merak etmeyin.nasip olursa doğuma giderken hala evlat isteyen arkadaşların tek tek isimlerini alıp dua edicem...

Yok canım bende öyle bir alerji söz konusu olmadı senin bünyenle alakalı herhalde

inşallah rabbim kucağına alıp cennet kokularını tütmeyi nasip etsin darısı bizim de başımıza
Amin canım Allah razı olsun.elbette darısı sizlerin başına.Rabbim herkese tattırsın bu cennet meyvesini. Olabilir,benim o bölge biraz fazla hassas zaten.feci günlerdi yaaa o neydi öylee:KK57:

Kızlar ayın 4 ve 5'inde aşılamam olmuştu akıntı bel ağrısı baş ağrısı ve gaz şikayetlerimı yani regli olcakmış hissini sırasıyla atlattım fakat bugün de sağ kasığımda batmalar ve alt karında ağrılarım başladı göbek deliğimde kocam olmuş aynı belirtileri yaşayan varmı
Adet belirtileriye gebelik belirtileri maalesef çok benziyor ve insan adetmi olcak hamilemi emin olamıyor.benim öncesindende anne olmamın verdiği tecrübeyle elizabeth fenwich'in kitabından öğrendiğim,gebelik oluştuğunda karnın alt kısmı(pübis kemiği üstü) parmak uçlarıyla muayene edildiğinde rahim tepesini elinizle hissedebilirsiniz.yumurta tutunduğunda rahim ağzı kapanıp sertleşiyor ve o sertlik el muayenesiyle hissediliyor.benim yöntemim bu,hiç yanılmadım.tavsiye de ederim:KK9:

Adet belirtileriye gebelik belirtileri maalesef çok benziyor ve insan adetmi olcak hamilemi emin olamıyor.benim öncesindende anne olmamın verdiği tecrübeyle elizabeth fenwich'in kitabından öğrendiğim,gebelik oluştuğunda karnın alt kısmı(pübis kemiği üstü) parmak uçlarıyla muayene edildiğinde rahim tepesini elinizle hissedebilirsiniz.yumurta tutunduğunda rahim ağzı kapanıp sertleşiyor ve o sertlik el muayenesiyle hissediliyor.benim yöntemim bu,hiç yanılmadım.tavsiye de ederim:KK9:
Wawwww e tabi tecrübe varsa umutta var ;) dediklerini yapar ve anlarmıyım bilmem çünkü göbek deliğimin altı bikini cizgime kadar bastırnca çok ağrıyor tuhaf bi sekilde ama ilk işim kitabı bulup okumak olcak :)

Wawwww e tabi tecrübe varsa umutta var dediklerini yapar ve anlarmıyım bilmem ama ilk işim kitabı bulup okumak olcak :)
Tavsiye ederim,"annelik ve bebek bakmı" elizabeth fenwich( umarım ismi doğru yazmışımdır). Tam bir başucu kitabıdır.her anneye lazım:anneadayı: idefix te indirimde şuan,benimkini kız kardeşime vermiştim o yüzden yeni baskıyı sipariş ettim:KK45:

Canım bence tam günü bekle .. Ben de 11. Güne giriyorum .. Tut ki çıkmadı üzüleceksin hatta hep birlikte üzülücez.. Günü'nde belki de cıkıcak yani insallah değmez üç gün üzülmeye .. Sabır :)
O kadar tedirginimki beklemek ne zormuş . BIrde sarı akıntım var o Yüzden tedirginim tutmadı diye enfeksiyon herhalde ya :(( teşekkürler bu arada cnm

gloryrose gloryrose bende erkende yaptım, aşılamanın 10. Günü birşey çıkmamasına üzüldüm, sabır diyosun bekleyemiyorsun diye söylendim kendime, ikindin gibi unuttum:))) Beklesem de aynı şeyi yaşacağım belki? hadi çift çizgi olursa pazartesi?!

Biraz daha sabır güzelim, neleri beklemiyoruz ki?
Teşekkür ederim inşallah evet sabır ama ne zormuş ya Allah yardımcımız olsun inş meleklerimiz bizimledir

Bugün Asilamanin 11. günü ve sanirim benim Asilama tutmadi. Dün hafif bir lekelenme gördüm ve bugün bulanikta olsa artis vardi. Ben yinede Pazartesi kan testi yaptiracagim, cünkü Endimetrioz süphesinden dolayi kanama/lekelenme ve düzensizlik yasiyorum son 1 yildir. Hakkimda Hayirlisi bakalim.
Canım senin endometriozis mi var? Ben topikte bildiklerimi takip ediyorum benim de var andometriozisim. Senin de varsa seni de akip etmek isterim çünkü merak ediyorum endometriozis olanların aşılaması tüp bebeği tutuyor mu diye. Ben de aşılama yapmıştım olmadı, şimdi tüp bebek yapıyoruz bu ay. Hayırlısı hepimiz için inşallah

Herkese gunaydin, mutlu pazarlarr
Asilamanin 3. Gunu hala kasiklarim sis ve agriyor.dr dün ilişki önermişti canım çıktı. Az bisey kanama oldu.ne hassas kuşum var ya:))

Kizlar,iyi pazarlar.bugun asilamamin 4. Günü. Iki gundur adet sancsi gbi agrim var.sag tarafta.belim cok agriyo ve hatta kalçama vuruyo neden böyle seyler oluyo.yolunda gtmeyen bişe mi var acaba :KK61:

Kizlar,iyi pazarlar.bugun asilamamin 4. Günü. Iki gundur adet sancsi gbi agrim var.sag tarafta.belim cok agriyo ve hatta kalçama vuruyo neden böyle seyler oluyo.yolunda gtmeyen bişe mi var acaba :KK61:
Olur böyle şeyler,kafana takma bence.sonuçta yumurtalıkların sancılı bir dönemden geçti ve inşallahki sonucunda orada bir döllenme durumları var.bütün bunlar bi takım sancılara neden olabiliyor.rahim kasılıp genişlemeye çalışıyor,hazırlık yapıyor vs.iyi düşün iyi olsun:KK15:

Back