Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Insaallah iyi şeyler oluyodur.ama bukadar erken agri normal mi?sende olmus muydu canim.hamileligin hayirli olsun canim buarada,saglikla kucagna al insaallah.

YAa gercekten mi hic mi belirtin yoktu.bugun 12.gunum tik yok ne ağrı ne bisey okadar dinamigim bide.valla tutsun cok istiyorum ama ne bileyim yok gibi.sen nasil ogrendin hamileligini.
Canim evet hic kalmamisti hatta yakin ni arkadasim benden once asilama yaptrmis ve pozutifi gormustu onun hep agrilari oldu bende ona bakaraktan yok dedim kesin bi suru kendimi uzdum dayanamadim 11.gun idrar baktim silikte olsa gorunce kan verdik dusuk bi degerdi ama var oldugunu gorduk iki gun sonrada cok guzel katlamisti umutsuzluga sirf agrim yok diye kapiliyosan yapma bendede oyleydi dediler gogus uclari koyulasirmis yok hergub kontrol ediyodum oda yoktu:) ama cok sukur oldu insallah seninde vardir

Aşılamamızın 14. Günü bugün ve kırmızılarla karşılaştım mağlum. Adet mi yoksa yerleşme kanamasıdır diye düşünmüyorum bile!! İkinci bir aşılama kararı vermek üzereyiz sanırım:) ara vermek gerekiyor mu? Yeniden yapılması gereken hormon testi falan var mıdır bilgisi olan var mı arkadslarım?

Hayirli olsun cnm darisi bize inşallah ben kanda baaktirsammi yani idrar yapmam zatendirek kanda baktirsam 12 gün of ya ne zor beklemek
canım bence baktır ben 12.günde baktırmıştım sonucu alabiliyorsunn çünkü sonuç belli oluyo en azından bekleyipte stres olmuyorsun daha fazla :)

canımm bence kan testi yaptır..bi arkadaş tanıyorum adet oluyorumm sanmıştı aşılamadan sonra kan tahlili yaptırmadı..ertesi günde daha çok ağrısı olmuştu ve acile gittiler orda öğrendi hamile olduğunu ve düşük yapıyordu malesef...

Merhaba arkadaşım ben 3 kez aşılama yaptırdım 1.den sonra ayrı bir tahlil felan yapılmadı canım.iki ve üçtede iğne çatlatma iğnesi ve aşılam diye gitti sıra.Farklı birşey hiç uygulanmadı.hatta 3.aşılamayı dr istemedi ama ben illa olsun diye 3.aşılamayı oldum.Şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım direk tüpe geçerdim.

Evet güzelim katılıyorum sana. Bu son olsun diyoruz, bundan sonra da olmazsa yola tüp bbk tedavısı ıle devam edecegız, sabah eşimle konustuk. Hatta dktrumuza soralım dıyoruz hngısı mantıklı diye, tesekkürler tekrar

Hadi yaa SEMCAN üzüldüm arkadasın adına kafam karıatı yine, beynim eror vercek yine:)))))bu şudur şu şudur diye denilmiyor demi?! Sağolasın arkadaşım paylaşımın için, teşekkürler.. Allahım ne büyüksün sen. Bizi de bizleride rızklandır kucağımızı hayırlı ise hayırlı zamanda dolduruver Yarabbim.

Hadi yaa melike222 üzüldüm arkadasın adına kafam karıatı yine, beynim eror vercek yine:)))))bu şudur şu şudur diye denilmiyor demi?! Sağolasın @semcaAllahım ne büyüksün sen. Bizi de bizleride rızklandır kucağımızı hayırlı ise hayırlı zamanda dolduruver Yarabbim.

Yanlıs arkadası etiketlemişim:))) kafam o kadar net yani, biz bu durumlara düşecek adammıydık yawww:)))))))

belli mi olur canımm çıkmadık candan umut kesilmez onada o kadar dedik git 12.günde test yaptır bekleme diye bekledi adet oldum sandı ve malesef düşük yaptı
amiinnnn canımm benimm cümlemizin rahmini kucağını hayırlısıyla doldursun Rabbim boş bırakmasınn

Canimmm hamile kayaim Allah'in izniyle brnde alicam o kitabi ama simdiden almam cunku psikolojik olarak hamilelige odakli olmaktan korkuyorum, zaten odakliyimda daha fazla dusunursem iyi olmaz.dr um bile ates olcme yontemini birak dedi de birakamiyorum. Canim o kemik ustu bakma olayini kafamda canlandiramadim ya

dun saat 13:45 itibariyle aşılama yaptırmış bulunmaktayım arkadaşlar..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin

happy meal canım teşekkür ederim.. hemen yazıyorum bilgilerimi yaş 32 kilo 75 boy 168 sat 1 aralık

Canim yarin sabahtan ilk is eklicem aramiza hosgeldin

Tatlim hakkinda hayirlisi olsun, yeni donem icin yeniden asilama ya da tup dusunursen soyle listede adini adet olunca yeni donem icin hazirlayalim. Ust uste asilama oluyor canim ama once kan tahlili yapio dr un. Mesela ben bu ay tupe baslicaktim progesteronum yuksek die bu ayi bos gectik simdi adet olmayi bekliorum. Tekrar bakacak kana eger dusmusse baslicam ignelere.

Insaallah iyi şeyler oluyodur.ama bukadar erken agri normal mi?sende olmus muydu canim.hamileligin hayirli olsun canim buarada,saglikla kucagna al insaallah.
İnşallah canım benim.dualarım sizinle.bende de oldu tabi,hatta hafif kan tarzı lekelenmede olmuştu.iyi olur inşallah sonucu.dua et sık sık.Rabbim boş çevirmez inşallah.

Aynen şöyle oluyor,elini donundan içeri sokuyorsun afedersin.tam kutunun tüylerinin başladığı yerle göbek altına denk gelen bölgede(pübis bölgesi) parmaklarını gezdiriyosun hafif bastırarak.o zaman eline geliyor hissediyorsun.ayyyy çok iğrenç gibi gelebilir ama değil yaniii

Benim transferden sonra 6.gunum o dediginiz yere dokunuyorum da çok sert orası neden acaba onun. Dışında bişey hissedemedim açıkçası

Benim transferden sonra 6.gunum o dediginiz yere dokunuyorum da çok sert orası neden acaba onun. Dışında bişey hissedemedim açıkçası
Canım benim,inşallahki tutmuş diyorum ben.yanılmıyorumdur inşallah tabi.o hissedilen sertlik rahim tepesi.embriyo tutununca açık olan rahim ağzı kapanıp rahim tepesi öne gelmeye ve sertleşmeye başlar.müjdeli haberini bekliyorum inş.

omertcan Valla tatlim bu topikte cogumuz progestani vajinal kullanmis insanlariz bu garip ayip gelmio emin ol neticede saglik icin bebis icin
Hiç sorma,o ne iğrençliktir ya hep kaşındırdı beni,öldüm kaşıntıdan.uyuyamadım sabahlara kadar.hapına döndüm sonra.kutum biraz naziktirde ayıptır söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…