• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Benımdee 5 Aralık'ta yapıldı ama benim çok akıntım var sarı :KK43: sanırım enfeksiyon bu Yüzden çok tedirgnm hemen Öğrenmek istiyorum salı 12 gün oluyor bakalım hayırlısı
Benimde ilk 3-4 gün sarı koyu bi akıntım oldu bunun nedeni aşılama esnasinda rahmi temizleyen ilacmis korkma sakın güzel günler yakında bak görcez inşallah ;)

Ay kizlar asilamami oldum bugun.dua edin ne olur. Progestan kullanicam da dr ne zaman basla dedi unuttum.kafa kalmadi valla :KK53: Asilamadan sonra kullanan varsa ne zaman baslamistiniz acaba yazar misiniz.hakkimizda hayirlisi olsun:KK57:
progesteron rahim dokusunu gebeliğe hazırlayan ,bebeğin rahme tutunabilmesi için gerekli olan ve yumurtalıklardan salgılanan bir hormondur.gebeliğin devam edebilmesi için rol gereklidir.gebelikte plesanta oluştuktan sonra plesanta tarafından salgılanır.gebelik sırasında progesteron azlığı nedeniyle düşükleri önlemek için artık hemen hemen tüm gebelere ve adaylarına bu hormon takviyesi veriliyor.Umarım adaylıktan çıkar bebişine kavuşursun.

Arkadaşlar benim aşılamamın 8 günü şuan'
11 veya12, gün kan testi yaptırsam belli olurmuuuu[/Q
Arkadaşım inşallah tutar aşılaman,tutarda burdan hepimiz sevinç yaşarız.11.günde belli olur canım.Bana doktorum 10 günden sonra yapabilirsin demişti.

Arkadaşlar ben salıdan beri puregon kullanıyorum.3 gün kullandıktan sonra östrajen 60 dan 132 ye çıkmış ancak dr hala yumurta göremedi.ilk 3 gün östrajen böyle düşükken daha sonra yükselip yumurtası istenilen olgunluğa ulaşan var mı?incir ve bal-çörekotu-tarçın karışımına başladım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben salıdan beri puregon kullanıyorum.3 gün kullandıktan sonra fsh 60 dan 132 ye çıkmış ancak dr hala yumurta göremedi.ilk 3 gün fsh böyle düşükken daha sonra yükselip yumurtası istenilen olgunluğa ulaşan var mı?incir ve bal-çörekotu-tarçın karışımına başladım.

İlaçla birlikte bitkisel takviye ters tebiyormuş canım ilacın etkisi azalıyormuş bi araştırda öyle yap istersen şahsen 2.aşılamamda sadece ilaçla 5.iğneden sonra 20mm ile ovitrelleyi yapmıştım ama bu aşılamada 9 iğnefen sonra 18mm ile ovitrelleyi yaptım sanki incir kürü ilaçla birleşince yumurtaların gelişimini yavaşlatıyor

Arkadaşlar bu sabah crinone jeli kullanmayı unuttum napıcam şimdi ya bu arada kullanma saati sabah 6idi

İlaçla birlikte bitkisel takviye ters tebiyormuş canım ilacın etkisi azalıyormuş bi araştırda öyle yap istersen şahsen 2.aşılamamda sadece ilaçla 5.iğneden sonra 20mm ile ovitrelleyi yapmıştım ama bu aşılamada 9 iğnefen sonra 18mm ile ovitrelleyi yaptım sanki incir kürü ilaçla birleşince yumurtaların gelişimini yavaşlatıyor
teşekkür ediyorum,dr a bunları kullanmamın zararlı olup olmayacağını sordum.bunların yardımcı tedavi yöntemi olduğunu ve zararının olmadığını söyledi.

Arkadaşlar ben salıdan beri puregon kullanıyorum.3 gün kullandıktan sonra östrajen 60 dan 132 ye çıkmış ancak dr hala yumurta göremedi.ilk 3 gün östrajen böyle düşükken daha sonra yükselip yumurtası istenilen olgunluğa ulaşan var mı?incir ve bal-çörekotu-tarçın karışımına başladım.

kim06 kim06 ve eysha eysha kızlar kesinlikle adacayı, kullanılıp bizzat 3 ay yumurta gelişiminde tecrübe edilmiştir. lipton alın eğer sallama alacaksanız. bi tek lipton %100 adacayı. diğerlerinde funda yaprağı vs var. yumurtalar resmen boy atıo gunde 3 fincan kullanımda. ve tabiki inofolic.
inofolic eczaneden alınıyor. içindeki inozitol yumurta buyutmeye yardımcı diğer bileşeni de folic asit zaten gunde 3 bardak da onu eritiosunuz oldu bu iş :)

Sanirim bu ay aşilama cogunlukta canım tüp bebek olan azinliktayiz

benimde bu ay tüp canım ama hala henüz adet olmadım bi olsam kosa kosa gidicem dr a. geçen ay progesteronum yuksek çıktı dr bu ay ara verelim demişti inşallah bu ay iyi çıkar da başlarız.

Kızlar elimde hiç kullanmadığım gonalf75 var, raporlu almıştım. Önceki tedavilerimde hiç kullanmadım, yeni tedavimdede kullanmazsam ihtiyacı olan birine uygun fiyata vermek istiyorum.duyurulur..

balkarCNN ost: 38295704 .!.:
ben 13.gün yaptım canım çıkıyor 15.gün de tekrarladaım yani bugün artış var 15.gün evde idrar testinde bile gebelik çıkıyor 12.gün çıkar ama sen 13.günü bekle
Hayirli olsun cnm darisi bize inşallah ben kanda baaktirsammi yani idrar yapmam zatendirek kanda baktirsam 12 gün of ya ne zor beklemek :(

Hayirli olsun cnm darisi bize inşallah ben kanda baaktirsammi yani idrar yapmam zatendirek kanda baktirsam 12 gün of ya ne zor beklemek :KK43:
Canım bence tam günü bekle .. Ben de 11. Güne giriyorum .. Tut ki çıkmadı üzüleceksin hatta hep birlikte üzülücez.. Günü'nde belki de cıkıcak yani insallah değmez üç gün üzülmeye .. Sabır :)

gloryrose gloryrose bende erkende yaptım, aşılamanın 10. Günü birşey çıkmamasına üzüldüm, sabır diyosun bekleyemiyorsun diye söylendim kendime, ikindin gibi unuttum:))) Beklesem de aynı şeyi yaşacağım belki? hadi çift çizgi olursa pazartesi?!

Biraz daha sabır güzelim, neleri beklemiyoruz ki?

Son düzenleme:
Back