- 28 Şubat 2014
- 287
- 128
- 53
- 34
- Konu Sahibi Happy Meal
-
pozitifle gelirsin kuzum inşallah. bizlere de umut olursunAşılamadan sonra 13.günüm az önce kan verdim bir saat sonra cıkıcak kızlar dua edin lütfen
Negatif 0.100
Ah şu negatifler yok mu ömrümü yedi. O yüzden artık kan vermiyorum. Adet olmayı bekliyorum. Sen de sıkma canını sakın. Her şeyin hayırlısı.kızlar benimde malesef negatif kısmet değilmiş.tedaviye devam..
ay canım sorma ben de dr a gittiğimde ne soracağımı unutyorum çıkınca hangi ilacı kaç kere kullanacağımı sormak için tekrar arıyorum filan bazen kafa duruyor :) ellerini iyi yıka ve tırnaklarını mutlaka kes canım hijyen için çok önemli dr unun sölemesi lazımdı aslında.
kızlar benimde malesef negatif kısmet değilmiş.tedaviye devam..
INsallah canim.evet eger sorun cikmazsa dinsurtacaz.canım ne güzel anlatmışsın Allah razı olsun :) herkesin belirtileri farklı olabilse de bir çoğumuza ışık tutacağına eminim. eline sağlık :)
canım 3. ve 5. gunu arasında istediği zaman başlatabilir dr un o kadar sorgulama :) aklını bulandırma :)
aramıza hoş geldin canım son adet tarihini yasını boyunu kilonu yazabilir misin? seni de listeye ekleyelim. bu arada 12.gun idrar testi negatifse buna takılma idrarda çıkması için henüz çok erken :)
kuzummmmm hadi geçmiş olsun... bugün bol bol yatıosun... hadi hayırlı olsun... göbişin bebişle dolsunnnnn :)
inşallah olmamışsındır canım. oran çok güzel gerçekten. 28de 14 döllenmiş. inşallah 5. güne giden sayısı da çok olur. bu duruma dondur istersen.
ben çekilmeden aşılama yaptırmadım canım bi tıkanıklık ya da bi engel varsa zaman ve maddi kayıp olsun istemedim. iğneler de cabası.
Aslında sebepsiz infertiletede sebep yok değil. Sebep var da ne olduğu bilinmiyor. Öyle demişti doktorum ama zor bi furum tabi sebep olmayınca tedavi de olmuyor. Allah herkesin muradını versin inşallahhhAnkette 26 kişi sebepsiz infertilite seçmiş. Gerçekten çok şaşırdım. Bir sorun yoksa her zaman çocuk olur sanıyordum. Sorun yok çocuk yok valla böylesi de çok kötü. Herkese sabır diliyorum.
YAa gercekten mi hic mi belirtin yoktu.bugun 12.gunum tik yok ne ağrı ne bisey okadar dinamigim bide.valla tutsun cok istiyorum ama ne bileyim yok gibi.sen nasil ogrendin hamileligini.Canim oyle deme bende senin gibi dusunuyodum hic agrim yok tutmadi diyodum ama oldu cok sukur
Keşke bi sorun olsaydı diyorum hiç deilse ameliyat olurdum ilaçlar kullanırdım neden kaynaklandıgını bilirdim , herşey yapıldı hsg, histeroskopi, kan vs hiç bi sorun yok ama olmuyo, bu gün ultrason çeken kişi aşılama yaptırcagımı bildigi halde senin çocugun varmı hiç dogum yaptınmı diye sordu neden sordu kafama takıldı o an stresten sormakta aklıma gelmedi çıkınca aklıma geldi, hayırlısı demekten başka bisey gelmiyor elimizden...Ankette 26 kişi sebepsiz infertilite seçmiş. Gerçekten çok şaşırdım. Bir sorun yoksa her zaman çocuk olur sanıyordum. Sorun yok çocuk yok valla böylesi de çok kötü. Herkese sabır diliyorum.
Çok iyi anlıyorum seni insan daha tedavileri olurken bile hamileymiş gibi heyecanlanıyor değil mi? Bir de olsa kim bilir nasıl heyecanlı olacağız,inşallah o günleri de görürüz. Allahın izniyle :)Cevap verdiğin için çok sağol kuzum.
İnan belki sylemiştir de ama ben o kadar gergin ve heyecanlıydımki bana söylediği şeyleri hatırlamıyorum bile..
Tek hatırladığım yarın ve sonrasında gün aşırı ilişkiye devam edin.
Negatif 0.100
kızlar benimde malesef negatif kısmet değilmiş.tedaviye devam..
Kızlar, bugün kontrole gittim. Doktorum kontrol etti rahim kalınlığı için gayet iyi dedi. Bir hap(östrojen) yazdı, kullanım takvimi oluşturup verdi. Pazar başlayacağım, bir süre 1 tane, sonra bir süre günde 2 tane, bir süre sonra günde 3 tane transfere kadar kullanacağım. 27sinde tekrar kontrole gideceğim, o zaman da bir tane daha ilaç yazacakmış, sonra 2 ocakta transfer olacak kendini hazırla dedi. Yani anlayacağınız 2015 in ilk tüp bebeklerinden biri benimki olacak. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz . Bu listeden silebilirsin beniHappy Meal cim.
Canım benim de 8'e girdi günüm 4'ü ve 5'i olmak üzere 2 gün üst üste yapıldı aşılamam doktorum 14. Gun test dedi ama burda birçok arkadaş 12. Gün yapmış hayırlısı çıkıyor diyolar ki daha önce 10 gün sonra bak sonuç çıkar diyen dr bile duydum dişimizi sikalım bakalım kaçıncı güne kadar dayanırsak :)Arkadaşlar benim aşılamamın 8 günü şuan'
11 veya12, gün kan testi yaptırsam belli olurmuuuu
Benımdee 5 Aralık'ta yapıldı ama benim çok akıntım var sarıCanım benim de 8'e girdi günüm 4'ü ve 5'i olmak üzere 2 gün üst üste yapıldı aşılamam doktorum 14. Gun test dedi ama burda birçok arkadaş 12. Gün yapmış hayırlısı çıkıyor diyolar ki daha önce 10 gün sonra bak sonuç çıkar diyen dr bile duydum dişimizi sikalım bakalım kaçıncı güne kadar dayanırsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?