Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

ah dayanamam kuzum ya canın saolsun, eşin saolsun sen sağol, Rabb'im kalbimizi, nasıl istediğimizi biliyor. üzme kendini çok, biliyorum üzüleceksin. hem de çok ama Allah'ın gücüne gitmesin çok uzun sürmesin canım mutsuzluğun. vakti var belli ki. bir sonraki adetinde deneyecek olursan bilgi ver canım güncelleyelim. bak Alenay bu ayın ilk negatifiydi 2-3 gune yeniden aşılaması var. moral bozmak yok, lütfen...

Yok doktor bir şey demedi. tamamen benim hayal gücüme bıraktı :)

INsallah canim.evet eger sorun cikmazsa dinsurtacaz.

Ankette 26 kişi sebepsiz infertilite seçmiş. Gerçekten çok şaşırdım. Bir sorun yoksa her zaman çocuk olur sanıyordum. Sorun yok çocuk yok valla böylesi de çok kötü. Herkese sabır diliyorum.
Aslında sebepsiz infertiletede sebep yok değil. Sebep var da ne olduğu bilinmiyor. Öyle demişti doktorum ama zor bi furum tabi sebep olmayınca tedavi de olmuyor. Allah herkesin muradını versin inşallahhh

kızlar bugün benim kontrolüm vardı. 7 gün fostimon 112,5 luk iğne vurulmuştum. yumurtalar sağ taraftan çok güzel gelişmiş dedi doktor. 2 tanesi 21-20 mm civarında. 2 tanesi 16 mm lerde. baya yumurtam var maşallah. bugün bi tane iğne verdi erken çatlamasını önlemek içinmiş. cumartesi gecesi 04.30 da çatlatma iğnesini vurulcam. pazartesi kısmetse aşılama olcak. Allah hayırlısıyla herkese bu mutluluğu tatmayı nasip etsin inşallahh

Ankette 26 kişi sebepsiz infertilite seçmiş. Gerçekten çok şaşırdım. Bir sorun yoksa her zaman çocuk olur sanıyordum. Sorun yok çocuk yok valla böylesi de çok kötü. Herkese sabır diliyorum.
Keşke bi sorun olsaydı diyorum hiç deilse ameliyat olurdum ilaçlar kullanırdım neden kaynaklandıgını bilirdim , herşey yapıldı hsg, histeroskopi, kan vs hiç bi sorun yok ama olmuyo, bu gün ultrason çeken kişi aşılama yaptırcagımı bildigi halde senin çocugun varmı hiç dogum yaptınmı diye sordu neden sordu kafama takıldı o an stresten sormakta aklıma gelmedi çıkınca aklıma geldi, hayırlısı demekten başka bisey gelmiyor elimizden...

Çok iyi anlıyorum seni insan daha tedavileri olurken bile hamileymiş gibi heyecanlanıyor değil mi? Bir de olsa kim bilir nasıl heyecanlı olacağız,inşallah o günleri de görürüz. Allahın izniyle :)

Canım Çok üzüldüm. Zaten üzülmemek elde değil ama lütfen yıpratma kendini, Allah doğru zamanda kısmet edecek inşallah her birimize, sabredeceğiz. Allah yardımcımız olsun.

kızlar benimde malesef negatif kısmet değilmiş.tedaviye devam..

Devam edeceğiz, elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz canım, üzme kendini.Hayırlısı inşallah

Benim gibi transferi yapılıp bekleyen var mu hanimlar yatmaktan sıkıldım da bugün 3.gun

Kızlar, bugün kontrole gittim. Doktorum kontrol etti rahim kalınlığı için gayet iyi dedi. Bir hap(östrojen) yazdı, kullanım takvimi oluşturup verdi. Pazar başlayacağım, bir süre 1 tane, sonra bir süre günde 2 tane, bir süre sonra günde 3 tane transfere kadar kullanacağım. 27sinde tekrar kontrole gideceğim, o zaman da bir tane daha ilaç yazacakmış, sonra 2 ocakta transfer olacak kendini hazırla dedi. Yani anlayacağınız 2015 in ilk tüp bebeklerinden biri benimki olacak. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz . Bu listeden silebilirsin beni Happy Meal cim.

Silmemmmm benimde icagin ilk gunleri olacak canim transfer aralik biterken ocak topigine transfer oluruz cicim

Arkadaşlar benim aşılamamın 8 günü şuan'
11 veya12, gün kan testi yaptırsam belli olurmuuuu

Arkadaşlar benim aşılamamın 8 günü şuan'
11 veya12, gün kan testi yaptırsam belli olurmuuuu
Canım benim de 8'e girdi günüm 4'ü ve 5'i olmak üzere 2 gün üst üste yapıldı aşılamam doktorum 14. Gun test dedi ama burda birçok arkadaş 12. Gün yapmış hayırlısı çıkıyor diyolar ki daha önce 10 gün sonra bak sonuç çıkar diyen dr bile duydum dişimizi sikalım bakalım kaçıncı güne kadar dayanırsak :)

Benımdee 5 Aralık'ta yapıldı ama benim çok akıntım var sarı sanırım enfeksiyon bu Yüzden çok tedirgnm hemen Öğrenmek istiyorum salı 12 gün oluyor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…