- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Kızlar ben doktordan yeni geldim. Çatlatma iğnemi vuruldum. Rahim kalınlığın çok iyi dedi. O yüzden vajinal jel değil bu ay sadece progestan hap kullanıcam. ama hapları alttan kullanıcam nasıl olacaksa
anketinizi dünden oyladım. teşekkür ederim burdan bol bol takip ederiz birbirimizi. sonucu da mutlaka haber veririm. Rabbim hepimizin kucağını evlatları ile doldursuntamam canım ekledim seni. dediğim gibi topiğimizin ilk sayfasında görebilirsin listemizi. anketimize de oy kullanırsan sevinirim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-evvel-allah-bismillah.772840/#post-37966238
anketinizi dünden oyladım. teşekkür ederim burdan bol bol takip ederiz birbirimizi. sonucu da mutlaka haber veririm. Rabbim hepimizin kucağını evlatları ile doldursun
ohhh alenaycım masallah aralık ayında 2. kez sonuç alacaksın bu ne hız :) inşallah bu sefer güzel olacak canım.
progestan ı vajinal kullanmak için itebildiğin kadar iticeksin içeriye, zor oluyor gerçekten, hapı hafif ıslatıp yapabilirsin daha kolay olur. bi de canım aklında olsun çok akıo dışarı. o yuzden birini mutlaka gece yatarken koy. ilişki olacaksa da ilişkiden önce değil 2 saat sonra koyacak gibi ayarla.
Sen bilirsin tabi canım ama aramana gerek yok, zaten doktorunun sana söylemesi lazımdı. Normal öyle 1-2 damla lekelenme olabilir benim de olmuştu. Zaten olabilir diye uyarmıştı doktorum beni, korkma sakın hemen. Ama artarsa o zaman ararsın istersenKızlar az önce eve geldim iç çamaşırımda kan var kahverengi. Aşılamadan sonra olması normal mi? Doktoru aramama gerek var mı?
hadi inşallah canım... :) güzel haberlerini bekliyoruz... hayırlısı olsun ...Aşılamadan sonra 13.günüm az önce kan verdim bir saat sonra cıkıcak kızlar dua edin lütfen
Hadi inşallah, hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın. Bu arada polyanna_30 girmiyor mu siteye ya merak ettim onun sonucu öğrenmiş olması lazım.Aşılamadan sonra 13.günüm az önce kan verdim bir saat sonra cıkıcak kızlar dua edin lütfen
Rabbim inşallah Zekeriya aleyselamin duasina icabet ettigi gibi Bizimde yakarislarimizı hediyelendirsin canım kara gecede kara taşın altındaki Karıncanın ayak sesini duyan Rabbim bizleride duyar elbet bak kırk kişinin amin dedigi geri çevrilmezmis burda daha cokuz sen inşallah bol bol "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l hayr"oku yani "Rabbim kolaylaştır zorlastirma Rabbim hayırla sonuçlandır"Aşılamadan sonra 13.günüm az önce kan verdim bir saat sonra cıkıcak kızlar dua edin lütfen
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l hayr"kızlarrr geldim dün kasıklarım çok ağrıyordu girememiştim.testi bugün yaptırdım.4 te çıkacak sonucum.inşallah sizinle olumlu haberlerimi paylaşırım.Dualarınızı esirgemeyin nolurrr çok heyecanlıyım.buarada hamilelik haberini duyduğum tüm arkadaşlarıma Allahtan sağlıkla kucaklarını almalarını temenni ediyorum.hepinizi öpüyorum..
Âmin canım saol okucamRabbim inşallah Zekeriya aleyselamin duasina icabet ettigi gibi Bizimde yakarislarimizı hediyelendirsin canım kara gecede kara taşın altındaki Karıncanın ayak sesini duyan Rabbim bizleride duyar elbet bak kırk kişinin amin dedigi geri çevrilmezmis burda daha cokuz sen inşallah bol bol "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l hayr"oku yani "Rabbim kolaylaştır zorlastirma Rabbim hayırla sonuçlandır"
Aşılamadan sonra 13.günüm az önce kan verdim bir saat sonra cıkıcak kızlar dua edin lütfen
kızlarrr geldim dün kasıklarım çok ağrıyordu girememiştim.testi bugün yaptırdım.4 te çıkacak sonucum.inşallah sizinle olumlu haberlerimi paylaşırım.Dualarınızı esirgemeyin nolurrr çok heyecanlıyım.buarada hamilelik haberini duyduğum tüm arkadaşlarıma Allahtan sağlıkla kucaklarını almalarını temenni ediyorum.hepinizi öpüyorum..
Canım benim sorun olmaması şükür sebebi elbette ama elin kolun bağlı kalıyorsun, bir sorun yokki ona uygun tedavi olsun. Sorun olmaması büyük sorun yani..Ankette 26 kişi sebepsiz infertilite seçmiş. Gerçekten çok şaşırdım. Bir sorun yoksa her zaman çocuk olur sanıyordum. Sorun yok çocuk yok valla böylesi de çok kötü. Herkese sabır diliyorum.
Sen bilirsin tabi canım ama aramana gerek yok, zaten doktorunun sana söylemesi lazımdı. Normal öyle 1-2 damla lekelenme olabilir benim de olmuştu. Zaten olabilir diye uyarmıştı doktorum beni, korkma sakın hemen. Ama artarsa o zaman ararsın istersen
Canım benim sorun olmaması şükür sebebi elbette ama elin kolun bağlı kalıyorsun, bir sorun yokki ona uygun tedavi olsun. Sorun olmaması büyük sorun yani..
Tedavilerimiz hayırla sonuçlanır inşallah.
Çok sağol canım. Şu ıslatma meselesi aklıma yattı. İtebildiğim kadar ileri iticem. Tırnaklarımı keseyim bari
Her öğün 2 hap kullanıcam. Biri 100lük biri 200lük. bir öğünde toplam 300 kullanmış olacağım. İlaçları kullanmaya doktorun verdiği ilişki tarihlerinden sonra başlıcam ama ben yinede bir süre gün aşırı birlikte olmayı düşünüyorum. O zaman ilişkiden sonra koyarım ilacı dediğin gibi.
İşin komik tarafı öğlen ki ilaçları iş yerinin tuvaletinde ittiricemDoktora dedim olur mu o da olur olur dedi. Zaten adam bana anlatana kadar canı çıktı. Bakmayın güldüğüme benim kafa uçmuş gitmiş. Çok dalgınım bu aralar. Hastaneye gideceğimi bile unutmuşum. son dakika koştur koştur randevuya yetiştim.
Kızlar az önce eve geldim iç çamaşırımda kan var kahverengi. Aşılamadan sonra olması normal mi? Doktoru aramama gerek var mı?
Aşılamadan sonra 13.günüm az önce kan verdim bir saat sonra cıkıcak kızlar dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?