- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi Happy Meal
-
a
Adet gününü senin kadar iyi bilen hatun görmedim başından beri 4 aralık diyordun hadi bakalım hayırlı olsun canım hemen düzenleme yapıyorum darısı başıma :)
hadi hayırlı olsun inşallah
canım bozma moralini daha çok erken ..hem de kanda daha iyi çıkarmış.forumlarda 13.gün negatif 15.gün pozitif olanları çok okudum.iyi düşün iyi olsun takılma canım.benimde bugün 8.gün dayanamayıp yapacaktım silikte olsa görmek istiyordum pozitifi umut olsun diye ama eşim caydırdı daha çok erken diye.bekleyelim sabderedelim.inşallah olumlu sonuçları görürüz.arkadaşlar dayanamadım,bugün 9. gün evde idrarda gebelik baktım negatif çıktınegatif olmasına hiç ihtimal vermiyorum ama yinede moralim bozuldu.hiç yapmamalıydım aslında.kafamı karıştırdım durduk yerde
Canim bugun bnm 11. Gunum 2. Asilamam.. 14. Gunu en azindan bekle dermkızlarr aşılamanın 8.günü hiç test yaptıran var mı çok sabırsızlanıyorum..
inşallah canım yaa..eczaneye gitmiştim bişey için görünce dayanamadım aliyim dedim.pozitif çıkarsa hem eşime sürpriz ypacaktım hemde test çubuğunu hatıra saklayacaktım ama foss çıktıcanım bozma moralini daha çok erken ..hem de kanda daha iyi çıkarmış.forumlarda 13.gün negatif 15.gün pozitif olanları çok okudum.iyi düşün iyi olsun takılma canım.benimde bugün 8.gün dayanamayıp yapacaktım silikte olsa görmek istiyordum pozitifi umut olsun diye ama eşim caydırdı daha çok erken diye.bekleyelim sabderedelim.inşallah olumlu sonuçları görürüz.
Canım merhaba, bende nova art düşünüyorum ocakta, bikgikendirirsen çok sevinirim, öpüyorumben asker eşiyim ama bizede gatayı tavsiye etmediler kızlar.zaten ben bi kaç kez gittim kadın doğum bölümü bi garip daracık koridorlar sıkış tıkış.ruhu daralıyo insanın.benimde tüp bebek transferimi novartta yapacak dr um.
AŞILAMA TARİHİ DAHA BELLİ DEĞİL CANIM...SAT 27 KASIMCanim filrimi sorarsan 8 araliktan ince yapmamalisin
Hadi bakalim baslasin surec
Tatlimmm ben de seni dusunuyordum naptiarkadasim diye, hadi hayirlisi canim, dr unu basindan beri cok gozum tuttu benim cok tatmin edici bilgilendirmeleri, hadi insallah yeni yola bebislerin karninda gireceksin canim
Masallah canim, valla benim dr um o testten hic bahsetmedi once onu mu yaptirmak gerekirdi ki? Nerden aklina geldi de yapmayi uygun girdu acaba.
Canim son adet tarihini ve 3. Asilama tarihi verir misin seni de ekleyelim listee
canım ben drek novarta gitmedim kendi dr um orayla anlaşmalı yumurta toplama işlemimi ve transferi nasipse novartta yapacak.ama yinede buraya yazacam canım gelişmeleri merak etme. :) oranın labratuarında olacak yani herşey sadece dr kendi dr um .Canım merhaba, bende nova art düşünüyorum ocakta, bikgikendirirsen çok sevinirim, öpüyorum
Canim bi kere once moralini hic bozmuyorsun, bu ay hic yum gelismeyenilirdi tedavin iptal olabilirdi tuplerinde tikaniklik olabilirdi daha buyuk sorunlarin olabilirdi bu yuzden sadece sukur, dr una gelince kimi dr olumsuz konusarak motive etmeye calisir kimi yaparsin diyerek, istersen olumsuzlukla motivasyonun dustugunu onunla paylasabilirisn. Canim adilamada zaten dr lar 2den fazla yum olsun istemiyorlar cogul gebelik olmasin die, en ideali de zaten tek yumurta. Benimde gecen ay tek yumurtayla oldu kfani takma, getci ben negatif sonuc aldim ama pozitif de olabilirdi nasip bu isler hic olumsuz dusunme, bu arada canim yumurta buyutmeye adacayi bire bir burda soylemekten dilimde tuy bitti cok arkadasima da yardimci oldu bu, gunde 3 fincan adacayiyla buyumez dediuim yum buyudu benim hep. 16mm olan yumurtam 3 gunde en fazla 19 olur catlatiriz demisti dr jm gunde 3 fincan adacayi arti 3poset inofolic le 3 gunde 22mm olmustu dr um da sasirdi. Inofolic de al canim adacayi da ic bi sonraki konttole kadar, dr unu sasirt
Bi de canim glifor gibi bi ilac verdi mi dr un ben onunla zayiflafim.
merhaba arkadaşlar,
sat 25/11 bat 24/12 yaşım 37 boy 1,83 kılo 83
4 senelik evliyim, 1 senedir bebiş istiyoruz . Daha önce herhangi bir tedavi almadık. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağız.
Yumurtlama problemım olmadığı için herhangi bir ilaç kullanmadan sadece çatlatma iğnesi ile aşılama olacağım. Eşimin değerleri biraz düşük o nedenle aşılamayı deneyeceğiz.
İzmir de Kent hast.de Nihal hanım doktorum..
Bugün 10.günüm ve yumurtalarım oluşmaya başlamış, ancak rahim içi tabakam biraz ince geldi dedi doktorum ve östrojen verdi. (daha once yaptırdığım yumurta takıplerınde hep kalınlığı cok ıyı dıyordu ) bugun ilacı kullanmaya başladım, ilk kez hormon aldığım için biraz soru işaretleri oldu kafamda, aşılama öncesi östrojen takviyesi alan oldu mu hiç içinizde ?
AŞILAMA TARİHİ DAHA BELLİ DEĞİL CANIM...SAT 27 KASIM
Aaaaa, ben fazla tüketilen adacayinin sakincali oldugunu biliyordum. Sasirdim simdi
Tatlimmm ben de seni dusunuyordum naptiarkadasim diye, hadi hayirlisi canim, dr unu basindan beri cok gozum tuttu benim cok tatmin edici bilgilendirmeleri, hadi insallah yeni yola bebislerin karninda gireceksin canim
Ahmet ve mehmet erdem dıktorlar hakkında bilgi sahibimisin? Bende onlardan birini düşünüyorum, sizdede sperm sıkıntılıydu sanırum dimi? Ayy hadi inşallah tutar bu aycanım ben drek novarta gitmedim kendi dr um orayla anlaşmalı yumurta toplama işlemimi ve transferi nasipse novartta yapacak.ama yinede buraya yazacam canım gelişmeleri merak etme. :) oranın labratuarında olacak yani herşey sadece dr kendi dr um .
Dr lar onlar canim novartin ama benim dr um ayri ben muaynehanesine gidiyorum kendi dr um orayla anlasmali orda yapacak islem.ahmet beyi ve mehmwt beyi tanimiyorum bilfim yok canim.insallah tutar bakalim.dr um bana iki hastaneyle anlasmam var dedi birisi hrs hastanesi digeri novart ben novarti tercih ediyorum basari orani daha yuksek oldugu icin dediAhmet ve mehmet erdem dıktorlar hakkında bilgi sahibimisin? Bende onlardan birini düşünüyorum, sizdede sperm sıkıntılıydu sanırum dimi? Ayy hadi inşallah tutar bu ay
Anladım canım, haydi hayırlısı, merakla güzel haberlerini bekliyorumDr lar onlar canim novartin ama benim dr um ayri ben muaynehanesine gidiyorum kendi dr um orayla anlasmali orda yapacak islem.ahmet beyi ve mehmwt beyi tanimiyorum bilfim yok canim.insallah tutar bakalim.dr um bana iki hastaneyle anlasmam var dedi birisi hrs hastanesi digeri novart ben novarti tercih ediyorum basari orani daha yuksek oldugu icin dedi
moralini bozma canım bende kiloluyum dozlarım 12 gün boyunca 250 vuruldum 5 kutu ganal-f bitirdim benimde 1 tane yumurtam gelişti ve sonuç olarak hamileyim herşey allahtankızlar merhaba, bgn iğnelerimin 14.günü 2 gün önce doktor 12mm ve 11mm 2 yumurta var demişti. Bgn kontrole gittim birtane 16mm var dedi. 'sonunda bir tane yumurta büyütebildin' dedi. kızlar çok moralim bozuldu doktorum sürekli bana şişmansın ondan tedavin uzadı diye kızıp duruyor bide bugün böyle söyledi. sanki yumurta büyütmek benim elimdeymiş gibi.
aşılamada ihtimal çok az bi de tek yumurta gelişti şansım iyice azaldı çok cnm sıkıldı ya HEM MORAL ÇOK ÖNEMLİ DİYORLAR HEM DE MORAL BOZUYORLAR...
Allah razı olsun arkadaşım, Allah gönlünün muradını en kısa zamanda versin inş. hem böyle düşünebildiğin için hem de bizlere de yeni bir bakış açısı kazandırıp belki isyan etmemizi önlemeye çalıştığın için Allah senden razı olsun. aşılamasının 13. gününde, şu an kırmızıları görmüş biri olarak iyi geldi...alinti yapmadan yaziyorum insaallah gorursunuz. cevap yazan arkadaslar ve topikteki kaderdaslar hepiniz cok sagolun. bir yildir tedavideyim ve ilk ugrak noktam hep burasi oldu. tavsiyeler uyarilar gercekten cok onemliydi benim icin. herkese bir tesekkur borcum var. artik eskisi gibi girmiyorum siteye. yogunluk var zaman yetmiyor zaten :) bebek meselesini kafasina takmayanlara ozenirdim hep sonunda benim de basima geldi sukur :) nasil oluyor diye merak ederdim. simdi bende nasil gerceklestigini yazayim merak edenlere. oncelikle bir yila yakin bir surecte saglam bir yumurta catlatamadik. bir kere gec catladigi icin de kacirmistik. son iki ay iki asilamada her sey oyle guzel yolunda gitti ki ruyadayim sandim. tutmamasi icin hic bir sebep yoktu ve tutmadi. ben tamamen sartlarin gerceklesmesine odaklanmistim ki bu iki ay kendime geldim ve sartlar gerceklesse de yeterli olmadigini daha iyi anladim. bu surecte genc yasta esini kaybetmis biriyle tanistim. cocuklariyla hayata tutunmaya calisan bir kadin ve nasil ayakta durdugunu gordukce kendimden utandim. sonra en onemlisi ayetler ve hadisler okudum. hayirlisini isteyip ondan razi olmamanin allahin hosuna gitmemesi beni korkuttu. ayrica her insanin hayatinda mutlaka bir imtihan oluyor. diyelim cocugum oldu ve sonrasinda kaldiramayacagim bir imtihan olursa diye dusundum ve buna sabretmek kolay geldi. ayrica bu belki de son imtihanimdir dedim. negatif sonucunu alip da donerken isyan ederek bir kazada olursem cocugun ne onemi kalirdi ki isyankar olmekten korktum. ya da tam tersi belki bu asilama tutmayacakti ve gelecek ay kendiliginden verecekti rabbim belki de. yine isyanimla imtihani kaybetmis olarak kalacaktim. deger miydi hic... allahtan gelene teslim olmanin da tadi varmis. bal gibi serbet gibi gercek bir tat... sonucu almak icin barkodu cihaza okutmaya gitmistim. o anda sanki butun ameralar, allahin gorevlendirdigi meleklerin elinde ve sanki beni cekiyorlarmis gibi hissettim. sanki bir basrol oyuncusu gibiydim. ve senaryoyu da ben yazacaktim. o anda dedim ki negatif olursa hic uzulmeyecegim ve rabbime teslim olmus bir sekilde karsilayacagim. barkodu okuttum. ciktiyi aldim. kagida bakmadan sessiz bir koseye gectim ve nihayet sonucu okudum. evet negatifti. ve sukrettim rabbime bana verdigi nimetler icin. senaryoyu bozmaya hakkim yoktu. belki de bu sahne bir daha gelmeyecekti ve iyi degerlendirmeliydim. inanir misiniz o gunden bu gune bir damla goz yasi dokmedim. kendimi de tutmuyorum bunun icin. aglamak gelmiyor icimden. ben derdimi sevdim. dertten buyuk derman mi var demisler. simdi halen senaryoyu yazmaya devam ediyoruz ve hepimiz birer basrol oyuncusuyuz. gormedigimiz kameralar cekmeye devam ediyor. var misiniz melekleri kiskandiracak bir sabir yasamaya, var misiniz rabbim degil mi ki senden geliyor, raziyiz demeye. hadi diyelim ve rabbimizin meleklerine gosterdigi kendisinden razi oldugu kullardan olalim. zaten demesek de bir sey degismiyor ki. uzulup isyan edip hem dunyada hem ahirette mutsuz olmaktansa bize verdikleriyle kanaat edip iki cihan huzurunu yasayalim. kim bilir belki en buyuk kurtulus yolumuz bu imtihana sabretmektir bizim icin. kanaat en buyuk zenginliktir demisler. evet her sey iyi guzel ama ben bebegimin kokusunu duymak istiyorum mu dediniz yoksa. emin olun rabbim verecektir amma burada amma otede ama verecektir yeter ki sabredelim. gereksiz uzatmalarimi hissiyatima yenilmeme verin canlar. surcu lisan ettiysem affola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?