- 28 Ekim 2014
- 174
- 114
- 53
- Konu Sahibi Happy Meal
-
aynen öyle.bende kiloluyum,90 kiloyum hatta açık açıkta yazayım.boyumda 170.şişmanım neticede.9 gün boyunca 225 gonal-f yaptım.5 yumurtam gelişti 4ü döllendi 3ü bölünmeye devam etti ve transfer edildi.pazar günü sonuç alıcaz Allahın izniyle.anlamıyorum bu dr ları.moralini bozma canım bende kiloluyum dozlarım 12 gün boyunca 250 vuruldum 5 kutu ganal-f bitirdim benimde 1 tane yumurtam gelişti ve sonuç olarak hamileyim herşey allahtan
amin ecmain canım.cümlemize inşallah...Keske.. rabbim sanada kolaylik versin insallah en kisa zamanda insallah en kisa zamanda ogluna bir kardes gelir...
Tahminime gre 11kasm olck dye dûşnyorum cnım kesnlesnce hber werirmhemen ekliyorum canım tarih belli olunca söylersin güncelleriz :)
bende çok işe yaradı canım ama sen yine dr una danışmadan adım atma. ama inofolic i zaten dr lar yazıyor :)
Canim filrimi sorarsan 8 araliktan ince yapmamalisin
Hadi bakalim baslasin surec
Tatlimmm ben de seni dusunuyordum naptiarkadasim diye, hadi hayirlisi canim, dr unu basindan beri cok gozum tuttu benim cok tatmin edici bilgilendirmeleri, hadi insallah yeni yola bebislerin karninda gireceksin canim
Masallah canim, valla benim dr um o testten hic bahsetmedi once onu mu yaptirmak gerekirdi ki? Nerden aklina geldi de yapmayi uygun girdu acaba.
Happymeal. benim bir düşüğüm var. Büyük ihtimal ondan istedi.
Canim son adet tarihini ve 3. Asilama tarihi verir misin seni de ekleyelim listee
Hayirli ve saglikli evlatlariniz olsun insallahBiz gectigimiz Sali günü asilama yaptirdik. Banada Asi öncesi Rahim zarini güclendirmek icin Östrojen iceren Vajinal Tablet "Vagifem"i yazmisti. Daha önce rahim ici iyi görünüyor demisti ve sanirim sadece takviye olarak verdi Tabletleri. Kullanmaya devam ediyorum. Hayirlisi bakalim.
merhaba arkadaşlar,
sat 25/11 bat 24/12 yaşım 37 boy 1,83 kılo 83
4 senelik evliyim, 1 senedir bebiş istiyoruz . Daha önce herhangi bir tedavi almadık. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağız.
Yumurtlama problemım olmadığı için herhangi bir ilaç kullanmadan sadece çatlatma iğnesi ile aşılama olacağım. Eşimin değerleri biraz düşük o nedenle aşılamayı deneyeceğiz.
İzmir de Kent hast.de Nihal hanım doktorum..
Bugün 10.günüm ve yumurtalarım oluşmaya başlamış, ancak rahim içi tabakam biraz ince geldi dedi doktorum ve östrojen verdi. (daha once yaptırdığım yumurta takıplerınde hep kalınlığı cok ıyı dıyordu ) bugun ilacı kullanmaya başladım, ilk kez hormon aldığım için biraz soru işaretleri oldu kafamda, aşılama öncesi östrojen takviyesi alan oldu mu hiç içinizde ?
alinti yapmadan yaziyorum insaallah gorursunuz. cevap yazan arkadaslar ve topikteki kaderdaslar hepiniz cok sagolun. bir yildir tedavideyim ve ilk ugrak noktam hep burasi oldu. tavsiyeler uyarilar gercekten cok onemliydi benim icin. herkese bir tesekkur borcum var. artik eskisi gibi girmiyorum siteye. yogunluk var zaman yetmiyor zaten :) bebek meselesini kafasina takmayanlara ozenirdim hep sonunda benim de basima geldi sukur :) nasil oluyor diye merak ederdim. simdi bende nasil gerceklestigini yazayim merak edenlere. oncelikle bir yila yakin bir surecte saglam bir yumurta catlatamadik. bir kere gec catladigi icin de kacirmistik. son iki ay iki asilamada her sey oyle guzel yolunda gitti ki ruyadayim sandim. tutmamasi icin hic bir sebep yoktu ve tutmadi. ben tamamen sartlarin gerceklesmesine odaklanmistim ki bu iki ay kendime geldim ve sartlar gerceklesse de yeterli olmadigini daha iyi anladim. bu surecte genc yasta esini kaybetmis biriyle tanistim. cocuklariyla hayata tutunmaya calisan bir kadin ve nasil ayakta durdugunu gordukce kendimden utandim. sonra en onemlisi ayetler ve hadisler okudum. hayirlisini isteyip ondan razi olmamanin allahin hosuna gitmemesi beni korkuttu. ayrica her insanin hayatinda mutlaka bir imtihan oluyor. diyelim cocugum oldu ve sonrasinda kaldiramayacagim bir imtihan olursa diye dusundum ve buna sabretmek kolay geldi. ayrica bu belki de son imtihanimdir dedim. negatif sonucunu alip da donerken isyan ederek bir kazada olursem cocugun ne onemi kalirdi ki isyankar olmekten korktum. ya da tam tersi belki bu asilama tutmayacakti ve gelecek ay kendiliginden verecekti rabbim belki de. yine isyanimla imtihani kaybetmis olarak kalacaktim. deger miydi hic... allahtan gelene teslim olmanin da tadi varmis. bal gibi serbet gibi gercek bir tat... sonucu almak icin barkodu cihaza okutmaya gitmistim. o anda sanki butun ameralar, allahin gorevlendirdigi meleklerin elinde ve sanki beni cekiyorlarmis gibi hissettim. sanki bir basrol oyuncusu gibiydim. ve senaryoyu da ben yazacaktim. o anda dedim ki negatif olursa hic uzulmeyecegim ve rabbime teslim olmus bir sekilde karsilayacagim. barkodu okuttum. ciktiyi aldim. kagida bakmadan sessiz bir koseye gectim ve nihayet sonucu okudum. evet negatifti. ve sukrettim rabbime bana verdigi nimetler icin. senaryoyu bozmaya hakkim yoktu. belki de bu sahne bir daha gelmeyecekti ve iyi degerlendirmeliydim. inanir misiniz o gunden bu gune bir damla goz yasi dokmedim. kendimi de tutmuyorum bunun icin. aglamak gelmiyor icimden. ben derdimi sevdim. dertten buyuk derman mi var demisler. simdi halen senaryoyu yazmaya devam ediyoruz ve hepimiz birer basrol oyuncusuyuz. gormedigimiz kameralar cekmeye devam ediyor. var misiniz melekleri kiskandiracak bir sabir yasamaya, var misiniz rabbim degil mi ki senden geliyor, raziyiz demeye. hadi diyelim ve rabbimizin meleklerine gosterdigi kendisinden razi oldugu kullardan olalim. zaten demesek de bir sey degismiyor ki. uzulup isyan edip hem dunyada hem ahirette mutsuz olmaktansa bize verdikleriyle kanaat edip iki cihan huzurunu yasayalim. kim bilir belki en buyuk kurtulus yolumuz bu imtihana sabretmektir bizim icin. kanaat en buyuk zenginliktir demisler. evet her sey iyi guzel ama ben bebegimin kokusunu duymak istiyorum mu dediniz yoksa. emin olun rabbim verecektir amma burada amma otede ama verecektir yeter ki sabredelim. gereksiz uzatmalarimi hissiyatima yenilmeme verin canlar. surcu lisan ettiysem affola...
insanlar ne kolay akıl veriyorlar bi an evvel yayıflamaya bak diyebaşına gelmeyen bilmez nasıl bi illet olduğunu kilonun.milyonlarca nedeni var.sırf yeme bozukluğuna bağlamak çok yanlış.öyle ha deyince verilmiyor.hayatının ilk yarısını manken gibi kalan diğer yarısını hormonel nedenlerle kilolu olarak devam ettiren biri olarak akıl vermede üstüne yok dediklerimize İSYAN EDİYORUM ezbere konuşmayın lütfennnnn
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, allahım bebeklerimizin haberlerini kutlamayı nasip eder inşallah:)
arkadaşlar rahim duvarı aşılama yapmadan önce 8-9-10-11-12 olması gerekiyormuş. Bunun altında olup aşılama yapılanlarınki tutmuyormuş. Belki de neden aşılamamız tutmadı sorusunun cevaplarından biri de budur...
aşılamadan sonra bizde mi rahim kalınlaştırıcı ilaçtan kullansak?
arkadaşım ben senin açtığın konulardan bahsetmiştim çok özür dilerim tarihe bakmamışım ''aralık 2014''zannetmişim,kasımmış,200 sayfa olunca ((aralık diye düşündüğüm için) o sayfaya geçeyim diye düşündüm .yanlış anlamış ve anlaşılmışım ,neyse ben de bu sayfayı takip etmeye devam edeceğim,inşallah herkes istediği mutluluğu yaşar ve busevinçlerine biz de ortak olmaya çalışırız.Balla canim kadim ayini 200 sayfa ile kapattik aralik ayinin bugun 4u. 40 sayfaya ulastik sanirimkonumuz faal paylasimlara devam, seni burada agirlamaktan mutluluk duyariz, ama sadece tup bebek olarak konular da vardir elbet, senin guzel gonlun nasil isterse ama ben listemize eklicem seni
bugune kadar gıttıgım 6 doktordan hıc bırı bana rahım kalınlıgından bahsetmedı. acaba dıkkat mı etmedıler yoksa normal oldugunu gorduler de ses etmedıler kafam karıstı bak sımdı.. son dr her catlatma ıgnesı ve ılıskı gunlerınden sonra progestan yazardı ama ıstemıyorsan kullanma derdı. kafa karıstırmaya 1 numaralarDoktorum da bana aynısını dedi. Hatta yumurtanın büyüyüp çatlaması kadar önemi var dedi. Ben her ay hem hap olarak hemde vajinal olarak ilaç kullanıyorum bu yüzden.
bugune kadar gıttıgım 6 doktordan hıc bırı bana rahım kalınlıgından bahsetmedı. acaba dıkkat mı etmedıler yoksa normal oldugunu gorduler de ses etmedıler kafam karıstı bak sımdı.. son dr her catlatma ıgnesı ve ılıskı gunlerınden sonra progestan yazardı ama ıstemıyorsan kullanma derdı. kafa karıstırmaya 1 numaralar
canım bence oncesınde de sonrasında da doktorun yonlendırıyor olması gerek, benimki eğer yeterli kalınlığa ulasmaz ise aşılamayı bu ay yapmayacağını soyledı. eğer ticari amaç varsa tabiki buna önem vermeyip aşılama yapan doktor da olabilir..yani hepimiz aslında doktorlarımıza emanetiz..kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, allahım bebeklerimizin haberlerini kutlamayı nasip eder inşallah:)
arkadaşlar rahim duvarı aşılama yapmadan önce 8-9-10-11-12 olması gerekiyormuş. Bunun altında olup aşılama yapılanlarınki tutmuyormuş. Belki de neden aşılamamız tutmadı sorusunun cevaplarından biri de budur...
aşılamadan sonra bizde mi rahim kalınlaştırıcı ilaçtan kullansak?
bu rahim duvarının kalınlaşması için progestan kullanılıyor ise benim dr neden östrojen hapı verdi ki ? belki her ikisi de aynı işe mi yarıyor acaba anlamadımPersacım ben de rahim incelmesi oldugu için uzun süredir progestan kullanıyorum. Bu hafta doktora gittiğimde yine yumurtadan önce rahim kalınlığıma baktı hemen "oooo rahim kalınlıgın çok iyi" dedi. sonra muayene bitti. Bende masasının başına gittim bir baktım bana hem hap hemde vajinal jel yazmış. birde bilirsin progestan sersemlik yapıyor hele hele hem hap hem de vajinal jel bir arada kullanılınca tam leyla oluyorsun :) doktora dedim "rahim duvarı kalınlığım iyiyse tekrar neden progestan kullanıyorum. en azından birini kullanayım" dedim. Sen ikisini de mutlaka kullan. Yumurtanın büyüyüp çatlaması kadar önemli bu dedi. Yumurtan büyür çatlar hatta hiçbir problem de yoktur ama rahim spermi tutmadıgı sürece asla hamile kalınamaz dedi. Ben de mecbur aldım ilaçları yine bu ay kullanıcam napıyım mecbur.
bu rahim duvarının kalınlaşması için progestan kullanılıyor ise benim dr neden östrojen hapı verdi ki ? belki her ikisi de aynı işe mi yarıyor acaba anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?