Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Merhaba Kızlar bu eşimin semen sonucu yorum yapabilecek olan varmı morfoloji %4 olması kötümü?bu arada ben emodex ilaç aldım eşime ama içiremiyorum güvenmiyorum o ilaçlara diyo inat etti acaba suya fln karıştırsam bi zararı olurmu?Önümüzdeki ayda aşılama yapıcaz bide yükselmesi lazım spermlerin

ileri hareketli düşük morfoloji 4 olması sınırda demek.
emodex i eşim 2 ay kullandı 10 numara bi takviye. eşine onun ilaç değil bitkisel destek olduğunu söyle. içeriğini okusun kendisi de görecek

Keske.. rabbim sanada kolaylik versin insallah en kisa zamanda insallah en kisa zamanda ogluna bir kardes gelir...

Merhaba arkadaşlar, tüp bebek için bu ay adetimi bekliyorum.10 gün önce histereskopi oldum. İlk ve son tüp bebek denemesi olacak. Çocuğum var. Allah nasip ederse bir evladım daha olsun istiyorum. yaşım 42.ilk sayfadaki çizelgeye anne adaylarının yaşını da eklersiniz sevinirim, biliyorsunuz gebelik için yaş çok önemli benim gibi ileri yaş aday olup olmadığını merak ediyorum.Allahım isteyen herkese evlat versin,hepinizin yardımcısı olsun.

kızlar merhaba, bgn iğnelerimin 14.günü 2 gün önce doktor 12mm ve 11mm 2 yumurta var demişti. Bgn kontrole gittim birtane 16mm var dedi. 'sonunda bir tane yumurta büyütebildin' dedi. kızlar çok moralim bozuldu doktorum sürekli bana şişmansın ondan tedavin uzadı diye kızıp duruyor bide bugün böyle söyledi. sanki yumurta büyütmek benim elimdeymiş gibi.
aşılamada ihtimal çok az bi de tek yumurta gelişti şansım iyice azaldı çok cnm sıkıldı ya HEM MORAL ÇOK ÖNEMLİ DİYORLAR HEM DE MORAL BOZUYORLAR...

Canim Rabb'im gonlundekini versin insallah ben simdi telden giiyorum ama seni listemize eklicem, yasinla beraber, sen adet olunca soyle bize adet tarihini de yazayim. Simdi arkadaslardan rica edicem yaslarini yazmalarini, dedigin gibi bu onemli bir nuans, tedavin simdiden hayirli ugurlu olsun. Hatta ilolari da yazabiliriz istersen

Listemizde yerini almis degerli arkadaslarim, aramiza cok saygideger bir uyemiz katiliyor, kim06 . Kendisinin teklifi yaslarimizi da tabloya yazmamiz, ki bence hakli cunku tedavilerde yasimiz yeterince soz sahibi. Dilerseniz kilolarimizi da yazabiliriz ne dersiniz? Paylasmak isteyenler lutfen yazsinlar, duzenleyecegim. Tskler.

Canim bi kere once moralini hic bozmuyorsun, bu ay hic yum gelismeyenilirdi tedavin iptal olabilirdi tuplerinde tikaniklik olabilirdi daha buyuk sorunlarin olabilirdi bu yuzden sadece sukur, dr una gelince kimi dr olumsuz konusarak motive etmeye calisir kimi yaparsin diyerek, istersen olumsuzlukla motivasyonun dustugunu onunla paylasabilirisn. Canim adilamada zaten dr lar 2den fazla yum olsun istemiyorlar cogul gebelik olmasin die, en ideali de zaten tek yumurta. Benimde gecen ay tek yumurtayla oldu kfani takma, getci ben negatif sonuc aldim ama pozitif de olabilirdi nasip bu isler hic olumsuz dusunme, bu arada canim yumurta buyutmeye adacayi bire bir burda soylemekten dilimde tuy bitti cok arkadasima da yardimci oldu bu, gunde 3 fincan adacayiyla buyumez dediuim yum buyudu benim hep. 16mm olan yumurtam 3 gunde en fazla 19 olur catlatiriz demisti dr jm gunde 3 fincan adacayi arti 3poset inofolic le 3 gunde 22mm olmustu dr um da sasirdi. Inofolic de al canim adacayi da ic bi sonraki konttole kadar, dr unu sasirt
Bi de canim glifor gibi bi ilac verdi mi dr un ben onunla zayiflafim.

teşekkür ediyorum .aynı adla birden fazla sayfa(konu) mı var?hangisi daha faal se o sayfaya geçeyim.

teşekkür ediyorum .aynı adla birden fazla sayfa(konu) mı var?hangisi daha faal se o sayfaya geçeyim.
Balla canim kadim ayini 200 sayfa ile kapattik aralik ayinin bugun 4u. 40 sayfaya ulastik sanirim konumuz faal paylasimlara devam, seni burada agirlamaktan mutluluk duyariz, ama sadece tup bebek olarak konular da vardir elbet, senin guzel gonlun nasil isterse ama ben listemize eklicem seni

Bence doktoruna kulak ver bir an önce zayıflamaya bak. Hatta zayıflayınca bir bakmışsın kendiliğinden hamile kalmışsın. Bu şekilde olanı çok duydum.

Kadınlar Kulübünde tüp bebek merkezi araştırıyorum ama ortalık troll hesap kaynıyor. Tüp bebek merkezleri resmen forum ekibi kurmuş. Mesela bir üye bir tane tüp bebek merkezini çok övüyor. Hesabına girip bakıyorum 50 yorumu varsa hepsi aynı tüp bebek merkezini övmekle ilgili. Bu şekilde onlarca hesap buldum. Ekip çalışması yapıyorlar.

Tüp bebek yaptıracak arkadaşlar lütfen merkezlerinizden bahsedin. Tedavi ücretinin dışında muayene ücreti adı altında 250 lira para alıyorlarmış, yumurtan büyümediyse verdiğin bütün para boşa gidiyormuş v.s neler okudum neler

sayısı çok iyi.sadece ileri hızlı hareketli oranı düşük.bu da bazı bitkisel kürlerle arttırılabiliyor.aşılamadan önce bunun gibi seçenekleri denemekte fayda var bence.

nerede oturuyorsunuz? istanbul anadolu yakasındaysanız kendi doktorumu ve ekibini şiddetle önerir,her türlü fiyat bilgisini de paylaşırım bilgim olduğunca.kimseyle bi alakam yok bu arada,troll fln da değilim emin olun

merhaba arkadaşlar,
sat 25/11 bat 24/12 yaşım 37 boy 1,83 kılo 83
4 senelik evliyim, 1 senedir bebiş istiyoruz . Daha önce herhangi bir tedavi almadık. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağız.
Yumurtlama problemım olmadığı için herhangi bir ilaç kullanmadan sadece çatlatma iğnesi ile aşılama olacağım. Eşimin değerleri biraz düşük o nedenle aşılamayı deneyeceğiz.
İzmir de Kent hast.de Nihal hanım doktorum..
Bugün 10.günüm ve yumurtalarım oluşmaya başlamış, ancak rahim içi tabakam biraz ince geldi dedi doktorum ve östrojen verdi. (daha once yaptırdığım yumurta takıplerınde hep kalınlığı cok ıyı dıyordu ) bugun ilacı kullanmaya başladım, ilk kez hormon aldığım için biraz soru işaretleri oldu kafamda, aşılama öncesi östrojen takviyesi alan oldu mu hiç içinizde ?

canım tedavin hayırlı olsun hemen seni de alıyorum listemize :) östrojen konusunda bilgim yok, bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır, mutlu paylaşımlar dilerim :)

Bence doktoruna kulak ver bir an önce zayıflamaya bak. Hatta zayıflayınca bir bakmışsın kendiliğinden hamile kalmışsın. Bu şekilde olanı çok duydum.
insanlar ne kolay akıl veriyorlar bi an evvel yayıflamaya bak diye başına gelmeyen bilmez nasıl bi illet olduğunu kilonun.milyonlarca nedeni var.sırf yeme bozukluğuna bağlamak çok yanlış.öyle ha deyince verilmiyor.hayatının ilk yarısını manken gibi kalan diğer yarısını hormonel nedenlerle kilolu olarak devam ettiren biri olarak akıl vermede üstüne yok dediklerimize İSYAN EDİYORUM ezbere konuşmayın lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…