- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.981
ne insanlar var ya yazık adamcağıza.herşey üstüste gelmiş oldu senin böyle ama Allah büyük yarın varmış bi şekilde Allah yardımcın olucaktır inşallah canım.Stres yapma bunun için sakın bebişin etkilenmesin.Bu jelde progestan için sanırım yani hayırlısıyla tuttuğunda da devam ediliyor progestana çoğu doktor devam ettiriyor.bende iğnesini kullanıyorum şimdi.Allah yardımcımız olsun.Canim kendi sorununmus gibi benimsedigin icin cok tsk ederim. Ya oyle ki ustuste gelio ama burda bi czanrmizbvardi yillarin eczanesi tanidigimiz ona borc olarak alabilirdik ama o eczane de iflas etti kapatti 1 ay once. Eczane nasi iflas eder diceksin yanindaki kalfasi dolandirmis, ilaclari hastalara verirken iclerinden birer parcasini eksik vermis, bunu uzunca bi zamandir yapiomus, dikkatli hastalardan biti farketmis yanlislik olmus filn demisler ama bi cok ilacin iclerini satmis baska yerde filan kendi patronunu devlete borclu cikarmis, 30bin kadar, yasli bi eczaci amcaydi kapatti adamcagaz.
Canim crinone jeli aile hekimi yazmıyor muKizlar, artik kullanmayacak olup elinde crinone jel olan var mi? Acil ihtiyacim var, dr u aradim onunla devam etmem gerektigini soyledi ama ilac pahali bi kutu icin para koyamadik kenara, en azindan yari fiyatina sizlerden satin almak isterim helal ederseniz.
Canim crinone jeli aile hekimi yazmıyor mu
ne insanlar var ya yazık adamcağıza.herşey üstüste gelmiş oldu senin böyle ama Allah büyük yarın varmış bi şekilde Allah yardımcın olucaktır inşallah canım.Stres yapma bunun için sakın bebişin etkilenmesin.Bu jelde progestan için sanırım yani hayırlısıyla tuttuğunda da devam ediliyor progestana çoğu doktor devam ettiriyor.bende iğnesini kullanıyorum şimdi.Allah yardımcımız olsun.
Bir ay içinde birden fazla crinone yazdirilmiyormus sanırım ben yarin ilaç yazdıracagim doktoruma sorayım yazarsa alırım sana bi kutuTatlim
Az once yukarida konustuk durumlar biraz karisik iste
Aminnn canim aminnn insallah. Stres ister istemez yapiyorum napicaz nasi alicaz diye, bi kutu 7 gun gidio zaten, haftaya yeniden almam gerekicek dr birak diyene dek bu boyle. Nasil yapicaz hic bilmiyorum. Rabb'im hayirlisiyla nasip etsin insallah pozitifi gormeyi.
inşallah canım pozitifi gördükten sonra Allah da yardım edicektir.Jel dahada pahalıymış gerçekten.Dualarım seninle ve hepimizleTatlim
Az once yukarida konustuk durumlar biraz karisik iste
Aminnn canim aminnn insallah. Stres ister istemez yapiyorum napicaz nasi alicaz diye, bi kutu 7 gun gidio zaten, haftaya yeniden almam gerekicek dr birak diyene dek bu boyle. Nasil yapicaz hic bilmiyorum. Rabb'im hayirlisiyla nasip etsin insallah pozitifi gormeyi.
Bir ay içinde birden fazla crinone yazdirilmiyormus sanırım ben yarin ilaç yazdıracagim doktoruma sorayım yazarsa alırım sana bi kutu
Allah razi olsun canim benim.inşallah canım pozitifi gördükten sonra Allah da yardım edicektir.Jel dahada pahalıymış gerçekten.Dualarım seninle ve hepimizle
Eşim gidecek almaya inşaallah yazar doktor bana da yazdıracak ikisini birden yazar inşaallah progestan bitince ona başlayacağım bendeAy canim hakkini helal et Allah razi olsun, Rabb'im hep boyle duyar iste insanoglunun gonlunden geceni ihtiyacini gozetir, canim cok sagol valla duygusallastim iyice.
Allah razi olsun canim benim.
10 bucuk ay calistim canim iskurla ilgili konuyu bilmiyorjm
Eşim gidecek almaya inşaallah yazar doktor bana da yazdıracak ikisini birden yazar inşaallah progestan bitince ona başlayacağım bende
offff. Allahım kimseyi zor durumda bırakma ne olur.
keşke imkanım olsa da göndersem. geçen ayki maaşımı bile alamadım
Happycim uzuldum. Umarim bi cozum bulunur. Bu arada marpesa progestan ignemi kullaniyosun? Yaptirabiliypmusun? Ben cok fena oldum yuruyemiyorum yatamiyorum sen ne durumdasin ?ne insanlar var ya yazık adamcağıza.herşey üstüste gelmiş oldu senin böyle ama Allah büyük yarın varmış bi şekilde Allah yardımcın olucaktır inşallah canım.Stres yapma bunun için sakın bebişin etkilenmesin.Bu jelde progestan için sanırım yani hayırlısıyla tuttuğunda da devam ediliyor progestana çoğu doktor devam ettiriyor.bende iğnesini kullanıyorum şimdi.Allah yardımcımız olsun.
Valla ayni durumdayim canim.aslinda transferden snra 5 gun vermisti igneyi snra fitile dondum ama fitilde kasinti yapti.gecr uyuyamiyodum soledim ilac falan veremem smdi dedi.igneye dondum.ama ayni zor yuruyorum otururken yatarken belli pozisyonda duruyorum.yatarken genelde mecbur yuzustu yatiyorumHappycim uzuldum. Umarim bi cozum bulunur. Bu arada marpesa progestan ignemi kullaniyosun? Yaptirabiliypmusun? Ben cok fena oldum yuruyemiyorum yatamiyorum sen ne durumdasin ?
Bulunur canim insallah, Rabb'im yardim eder ferahlatit insallah. Esim yarin dr uma gidecek indirimli alabilecegimiz eczane sormak icin.Happycim uzuldum. Umarim bi cozum bulunur. Bu arada marpesa progestan ignemi kullaniyosun? Yaptirabiliypmusun? Ben cok fena oldum yuruyemiyorum yatamiyorum sen ne durumdasin ?
Pekii bi enjektore 2 ampulmu vurduruyosun?Valla ayni durumdayim canim.aslinda transferden snra 5 gun vermisti igneyi snra fitile dondum ama fitilde kasinti yapti.gecr uyuyamiyodum soledim ilac falan veremem smdi dedi.igneye dondum.ama ayni zor yuruyorum otururken yatarken belli pozisyonda duruyorum.yatarken genelde mecbur yuzustu yatiyorum
Canım endimetrioz nasıl bir hastalık. biraz bahsedebilir misin. Benim de lekelenmelerim çok olur. İnternette araştırdım. Adet sancısı, adetliyken ishal, bağırsak hareketliliği v.s çoğu bana uyuyor. Teşhisi nasıl koydular sana?
Yok canim bir ampul vuruluyorum.sen iki mi yoksaPekii bi enjektore 2 ampulmu vurduruyosun?
canım bir ecza deposu bul orada fiyatları daha uygun veriyorlarKizlar, artik kullanmayacak olup elinde crinone jel olan var mi? Acil ihtiyacim var, dr u aradim onunla devam etmem gerektigini soyledi ama ilac pahali bi kutu icin para koyamadik kenara, en azindan yari fiyatina sizlerden satin almak isterim helal ederseniz.
eğer günün tutuyorsa işsizlik maaşı için başvur o zaman sanırım sağlıkdan da faydalanabilirsin ,bir araştır bakalım böyle bir şey var mı?2,5 ay oldu canim
Evet 2 benimki. Cok agir geliyo. Dilerim sendende pozitif haberler aliriz. Allah emeklerimizi bosa cikarmasinYok canim bir ampul vuruluyorum.sen iki mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?