Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar Merhaba
Bizde 3,5 yıl içine bebek özlemi atmış ameliyat tedavi sigdirmis bir çiftiz. Bugün aşılamam var eski bir korkularım hat safhada. Hem aşılama zor mu olacak korkusu hemde okadar acıya rağmen tutmama korkusu

evettt kızlar bugün 8. günümmmm ama ben dayanamıyorum çok heycanlıyım.nasıl geçicek 10 gün daha bilemiyorum ki :)aşılama yaptıran arkadaşlar bana birşeyler söyleyin :) yok belirtim hala ...halamı erken sizce? birde arkadaşlar medipol hastanesinde tüp bebek yaptıranlara hastane kendisi rapor çıkartıyormuş ssk lılara bunu daha önce duyan veya bileniniz varmı?5 bin falan oluyoırmuş raporlu

cnm hiç belirtilere tkılma benim deli gibi belim ağrıyodu ki hayatta bel ağrısı çektiğimi hatırlamam kasıklarıma bıçak saplanıyodu birden bire ve 12.gün yaptıdım negatif çıktı
benim sana tavsiyem dayanabilirsen tabi 14-15 günden önce test yapma eğer yoksa aklın sürekli acaba erkenmi yaptırdım diyosun ben çok pişman oldum resmen çöktüm duygsal olarak sabret zaten varsa eninde sonunda öğrenicen

ay öylede işte azcıkta olsa belirti olsun istiyorum..ama yok tutmadı demekki belirti yok bişey yok neyse bekliycem artık napıyım :) medipol hastanesi hakkında bilginiz varmı peki?raport çıkartma konusunda?hastane çıkartıyormuş

öyle deme hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen çok insan var hiç morelini bozma
yok cnm inan hiç bilgim yok ama sana şöyle bir bilgi verebilirim
belediyeler acıbadem hastanesinde tüp bebek yaptırıyo çocuğu olmayan çiftlere benim görüğmcem yaptırdı ve şu anda 1 yaşında kızı var tek bir kuruş bile ödemedi istiyosan bağlı bulunduğun belediyeden bir araştırabilirsin

canlarım bılıyorum yıne yok saglık ocağına gıttım sınır oldum ya neymıs ılk once ıdrardan bakılacakmış yanı ben onu evdede yapabılırım dımı neyse baktık koca bı negatıf yarın da kandan bakılacak mıs neden aynı gun degıl dalga geçer gıbı sınırden oturdum ağlıyorum yoruldum artık hemde cok

cnm devlet hastanesi aciline git yapıyolar orda

Evet burdan biri yazmış. Ben de okudum. Acaba hastaneden hastaneye değişir mi. Benim yumurtlama sorunum var biliyorsun. Doktor bana bile klomen vereceğini söyledi. Senin hiçbir sorunun yokken nasıl iğne versin. Yumurtaların aşırı tepki vermez mi? Sen hastaneye bu durumu sor bence. Eğer aşılama şart ise bu tedavini aşılamalı yaptır. Zaman kaybetme canım. Eşinle aranın düzelmesine de çok sevindim. Dilerim hep böyle devam eder.

YA CANIM BUNU İSTANBULDAKİ BELEDİYELERMİ YAPIYOR? bunu ozaman neden herkes yaptırmıyor beledyeler böyle imkan veriyorsa.ama herkesemi?durumu olmayana.siz hangi belediyeyi biliyorsunuz

YA CANIM BUNU İSTANBULDAKİ BELEDİYELERMİ YAPIYOR? bunu ozaman neden herkes yaptırmıyor beledyeler böyle imkan veriyorsa.ama herkesemi?durumu olmayana.siz hangi belediyeyi biliyorsunuz
cnm her belediye yapıyo ama şans işi sanırım bak sana şöyle anlatıyım bazı şartlar var
mesela 5 yıl evlilik istiyolar sonra ikinizinde sosyal güvencesi olmıycak(ki görümcemin kocasının ssk vardı)
23-37 yaşları arasında olucaksın
3 kere aşılama denemiş olucaksın yada heyet raporun olucak çocuğu olmuyo diye(ki görümcemin ikiside yoktu)
sen bi git kaymakamlıkla konuş çok bilinmediği için talep yok sanırım görümcem başvurduğunda hiç umutlu değildi çünkü istenen kriterlerin hiç biri tutmuyodu ama aradılar ve ilk tüp bebekte tuttu şu anda 1 yaşında kızı var git konuş hiç bişey kaybetmessin

ya çok ilginç ve çok güzel bi habermiş bu herkes bence bağlı bulunduğu belediyelere koşsun :) ya ben bi arıyım şimdi sorayım dur senide haberdar ederim :) heheh arıyorum :)

kızlar bişey sorucam çatlatma iğnesini vurduğumuz halde kist oluşma ihtimali vramı?

tmm ara benide haberdar et bende galiba gidip bi konuşucam öyle düşünüyorumm
aradım öyle bir hizmetleri yokmuş ama internetten baktım gaziantepte bu çalışma başlamış o bilgiye ulaştım galiba istanbula gelmedi henüz böyle bir şey ..umutlanmıştım bende tüh :) neyse tek araştırma yapacağım şey medipol hastanesinde ki indirim ve hasta için rapor çıakrtmaları kaldı :)bu bile süper bi haber

CNM HAYIR BİZ İSTANBUL KAĞITHANEDE OTURUYORUZ VE GÖRÜMCEM İSTANBUL KAĞITHANE BELEDİYESİNE BAŞVURDU KADIKÖY ACIBADEMDEDE TEDAVİSİNİ OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…