Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
I

Ayni senin yasadikarini yasadim canim bende, transferden sonra bile herhangi bir gun gibi geldi, psikolojik olarak olumsuz sonuclara alisik olmaktan belki de. Ne mutlu sana 5. Gune kadar gidebilecek demekki embriyolarin. Onlarin sandi daha cok oluyormus. Dilerim transferin rahat gecer ve guzel sonuclar alirsin. Bu arada benim transferim cuma oldu prs yazmisim. Senin kac yum yoplandi canim durum ne? Neler soylediler hastaneden?

Canım durumunu okudum ,traji komik geldi neden dersen hepimizin evinde bu öküzlerden olması :-( bence lütfen hiç kendini üzme elinde değil biliyorum ama en azından kendimden örnek vereyim ki için rahatlasın biraz ben İstanbul'da yapayanluzım kimsem yok yaşam kimsesizken o kadar zoraki ancak yaşayan bilir.bak annen yakınında ah dediğinde yanında , ve en önemlisi Bastada Yazdığım gibi Eş konusunda yanlız değildin sen bebişletne odaklan canım ..

Arkadaslar bir sey soracağım az once adet oldum asilama tedavisi icib doktor ucuncu gunu gel dedi..simdi aksam adet oldugum icin salı mı yoksa çarşamba gunu mu gitsem?

Arkadaslar bir sey soracağım az once adet oldum asilama tedavisi icib doktor ucuncu gunu gel dedi..simdi aksam adet oldugum icin salı mı yoksa çarşamba gunu mu gitsem?
Canim zaten ikinci veya üçüncü gün cagiriyo lar sen ona göre davran

Saol canim ilgilendigin ve moral veridigin icin, Allah razi olsun.

Canim adet oldugun gun gece 12 bile olsa 1. Gunundur dr um oyle demisti bana.

Teşekkür ederim cok korkuyorum her ay kendimiz deniyoruz olmuyor simdi asilamadan sonra da olmazsa nasil bi psikolojiye girerim bilemiyorum
Valla kendini hiç üzme olmasada olana kadar devam düşün bu tedaviyi goremiyenlerde var biz şanslıyiz hiç canını skma rabbim ne yazdiysa o olur

Valla kendini hiç üzme olmasada olana kadar devam düşün bu tedaviyi goremiyenlerde var biz şanslıyiz hiç canını skma rabbim ne yazdiysa o olur
Elbette orasi öyle ama insan nedense tedavi sureci olmadan olsun istiyor...herkese nasip etsin Allah...burada asilama oncesi tavsiyesi olan arkadaslar lutfen tavsiyelerini yazabilirler mi ?

Canim öncelikle gecmis olsun. Mevlam Hayirli ve saglikli sonuclar ile yüzünüzü güldürsün insallah, Amin. Cok zor bu tedavi süreci. Esler hem kendilerini hem birbirini yipratiyor. Ne desek bos aslinda, herkesin piskolojisi farkli isliyor. Simdi iyiyse, aklina birsey takiliyor birden bire morali bozulabiliyor insanin. Senin önceligin suan kendini ve insallah bebisini düsünmek. Bol bol Dua et, zikir cek, kendin icin ve esin icin. Yattigin yerdede yine kendine bir mesgal bulman yararli olur, kitap okumak, örgü vs. Cok düsününce vesveseye düsebiliyor insan. Hayirli sonuclarin olsun insallah.

Amin canım Allah razı olsun. Ben ıste bıraz tv bıraz bılgısayar buraz kıtap bol bol tesbıh. Yarın da inşallah dus alıcam namazlarım Kur'an ım baslar. Gececk vakit sonuç guzel olsun yeter ki.

Merhaba kizlar ben aranıza yeni katıldım burdan sizi takip ediyordum bende 2 senelik evliyim çocuk istiyoruz 2 defa yumurta takibi ve çatlama iğnesi vuruldum ama gebelik olmadı bu ay asilama deneyeceğim salı kontrole gideceğim yumurta büyüklüğüne bakacak doktorum hayırlısı isteyen herkese nasip eylesin

Acikcasi bukadar depresif ve hevessiz olmak korkutuyor beni
Benim 8 olgun yumurta toplandi. 6 si dollendi ama 4 tanesi cok iyi seviyede dediler.

ben o gğnden beri eşime tavırlıydım dün aramız düzeldi gece birlikte olmak istedi reddettim..
Bugün gündüz yine istedi reddettim:)))))
sonra baktım olacak gibi değil kabull ettim. birlikte olduk birkaç saat sonra yeniden oldu. hem benim tavrım hemde ona soylediğim etkili oldu galiba.bugun sana güzel bir tespit söyliyeyim dedim söyle dedi. bazen hani konuşuruz ya kadın tecavüze uğruyor hamile kalıyor biz o kadar uğraşıyoruz olmuyor diyee.. ee dedi.. dedimki tecavüzcü öyle bir istiyorki ondan tutuyor heralde dedim adam kafasına koymuş becerecek diye demekki iş istekli olmakta dedim.
öyle oldu bakalım yarın yumurta ölçümü var büyük bir ihtimal çarş yada perş asılama olacak.
2 asılamadan sonra tup bbek raporu alınıyormus ama ıgnelı olması gerekıyor dıye yazmıs bırı benım 2sı de klomenle(

yani eşin de biraz daha hassasiyet gösterebilirdi ama bence senin hormonlar fazla hassaslaştırmış seni:) çok takılma.
onunda sınavı var ve gergın cok normal..
esın calısmaya gecmesen herseyı sehpaya iste arada cagırmana gerek kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…