- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.741
Canim ben de 2 gun ictm sonra internette tup bebek yaptiracaklar uzak dursun diye gordum.hemen biraktm.ama tekrar mi icsem bilemedimHayirli ve saglikli sonuclarin olsun insallah HappyMeal. Ben bu ay senin tavsiyelerine uydum ve adacayi ictim ve gercekten yumurta gelisiminde büyük etken oldugunu düsünüyorum. Gecen ay 11. günde daha 18mm zor yakalayan yumurta, bu ay 11. günde 21 küsür mm olmustu. Mevlam bu sinavida Hayirlisiyla gecmek nasip etsin insallah. Amin
çok üzüldüm,ama herşeyin hayırlısıKızlar benim sonuç negatif çok kötüyüm
Kızlar hamileyim
benim 8. günüm,ağrım yok ama süre tutuyorum 2 saatte bir tuvalete gidiyorum,o ıslaklık bende de var bugün azaldı.sen de böyle sık tuvalete gidiyor muydun.?belirti arayacağım diye kafam o kadar durdu ki normalde tuvalete ne kadar zamanda gidiyordum bunu bile hatırlamıyorumbelirtim nasıldı,asılamanın ilk üç günü ağrım vardı,3.–9.gün arası hiçbir şeyim yoktu.10günden itibaren adet ağrılarım başladı,ve yüzüm aşırı sivilcelendi,kasıklarımda batma ve bacak sızlaması halen var,bugün ,16.günüm.dün ve bugün adet ağrılarım gitti.birde benim çamaşırım hep ıslanıyordu,hatta acaba idrar mı kacırıyorum diye korkuyordum,gün 4 çamaşır değiştiriyordum,değişik bir su geliyordu
hayırlısı olsun en kısa zamanda pozitifi de görürsün inşallahKızlar benim sonuç negatif çok kötüyüm
Canim ben de 2 gun ictm sonra internette tup bebek yaptiracaklar uzak dursun diye gordum.hemen biraktm.ama tekrar mi icsem bilemedim
Ayy yok yok sakin dus felan alim deme happy. Dogrudan yap duani rabbim goruyo halimizi. Bana 2 gun banyo yok dediler valla 3 yapmicam kokimm gerekirse onemli deil :) bu arada sen progestan igne kullaniyomusun?Kızlar transfer gusul gerektırır mı. Ben bugun Kur'an okuyamayacak mıyım? Dus bugun yasak da
Uzulme ama... demekki daha zamani var. Sizde sorun neydi buarada?Kızlar benim sonuç negatif çok kötüyüm
Kızlar transfer gusul gerektırır mı. Ben bugun Kur'an okuyamayacak mıyım? Dus bugun yasak da
Ayy yok yok sakin dus felan alim deme happy. Dogrudan yap duani rabbim goruyo halimizi. Bana 2 gun banyo yok dediler valla 3 yapmicam kokimm gerekirse onemli deil :) bu arada sen progestan igne kullaniyomusun?
Kızlar hamileyim
uffff su an ağlıyordum birde bunu okuyuncaKızlar benim sonuç negatif çok kötüyüm
Yaa muhakkak gerektiriyodur. Cunku halamdan biliyorum. Ne zaman jinekolojik muaneye gitse eve gelir gelmez gusul alirdi. Ama arastir bakalim bizde netlik kazanalimBen crınone jel kullanıyorum canım bana da yarın ayakta dus yapabılırsın dedı ama ben pzr ya da pzt yapayım dıyorum ama ıste tamamlamaya calıştıgım Meryem Surelerım var ınun için gusul gerekıo mu dıye arastırıyorum
Canım tebrik ederim hepimize umut oldun .rsbbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlar hamileyim
Kızlar transfer gusul gerektırır mı. Ben bugun Kur'an okuyamayacak mıyım? Dus bugun yasak da
Transfer hskkında bir fikrim yok lskin muayene sonrası ben alıyorum aşılamadan bir sonra almıştımKızlar transfer gusul gerektırır mı. Ben bugun Kur'an okuyamayacak mıyım? Dus bugun yasak da
Canım dualarım seninle ben iki gün oldu kendime gelemedimKızlar benim sonuç negatif çok kötüyüm
canım sağlık olsun bozma moralini sabırlı olmamız lazım tedavilere devam inşallah bizler de birgün hamile kalacaz bebeklerimizi kucağımıza alacaz inşallah .bu arada kaçıncı gününde test yaptın kan testi miydiKızlar benim sonuç negatif çok kötüyüm
ben 3 litreye yakın su içiyorum .ondan sanırım çok gidiyorm.benim 8. günüm,ağrım yok ama süre tutuyorum 2 saatte bir tuvalete gidiyorum,o ıslaklık bende de var bugün azaldı.sen de böyle sık tuvalete gidiyor muydun.?belirti arayacağım diye kafam o kadar durdu ki normalde tuvalete ne kadar zamanda gidiyordum bunu bile hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?