Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar transfer gusul gerektırır mı. Ben bugun Kur'an okuyamayacak mıyım? Dus bugun yasak da

Canim ben de 2 gun ictm sonra internette tup bebek yaptiracaklar uzak dursun diye gordum.hemen biraktm.ama tekrar mi icsem bilemedim

benim 8. günüm,ağrım yok ama süre tutuyorum 2 saatte bir tuvalete gidiyorum,o ıslaklık bende de var bugün azaldı.sen de böyle sık tuvalete gidiyor muydun.?belirti arayacağım diye kafam o kadar durdu ki normalde tuvalete ne kadar zamanda gidiyordum bunu bile hatırlamıyorum

Canim ben de 2 gun ictm sonra internette tup bebek yaptiracaklar uzak dursun diye gordum.hemen biraktm.ama tekrar mi icsem bilemedim

Bende adetim bitince basladim, aklima geldikce 1-2 ictim günde. 11. gün yumurta takibine gittim ve boylari 21mm diyince Dr. daha icmeyi biraktim. Asilama veya transfer sonrasi zaten icmemek gerekiyormus, düsük sebebiyeti olabiliyorumus. Siz adetin kacinci günündesiniz ve tüp bebek tedavisi ne zaman basladi?

Kızlar transfer gusul gerektırır mı. Ben bugun Kur'an okuyamayacak mıyım? Dus bugun yasak da
Ayy yok yok sakin dus felan alim deme happy. Dogrudan yap duani rabbim goruyo halimizi. Bana 2 gun banyo yok dediler valla 3 yapmicam kokimm gerekirse onemli deil :) bu arada sen progestan igne kullaniyomusun?

Ayy yok yok sakin dus felan alim deme happy. Dogrudan yap duani rabbim goruyo halimizi. Bana 2 gun banyo yok dediler valla 3 yapmicam kokimm gerekirse onemli deil :) bu arada sen progestan igne kullaniyomusun?

Ben crınone jel kullanıyorum canım bana da yarın ayakta dus yapabılırsın dedı ama ben pzr ya da pzt yapayım dıyorum ama ıste tamamlamaya calıştıgım Meryem Surelerım var ınun için gusul gerekıo mu dıye arastırıyorum

Yaa muhakkak gerektiriyodur. Cunku halamdan biliyorum. Ne zaman jinekolojik muaneye gitse eve gelir gelmez gusul alirdi. Ama arastir bakalim bizde netlik kazanalim

Ya simdi bu tibbi bir islem oldugu icin cok gusl gerektirdigini düsünmüyorum. Yalniz size Dr. zaten banyo yasak dediyse, gerekli olsada gusl alma lüksünüz yok suan. Ancak normal namaz abdesti.

ben 3 litreye yakın su içiyorum .ondan sanırım çok gidiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…