Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
korktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı
cnm hastane 40 dk uzaktaysa inan hiç gerek yok 10 sn bi işlem zaten eşin yada kardeşin falan varsa yardımcı olsun benim hiç cnm acımadı

bulucaz artık birilerini o zaman..birazdan ben iğneyi alacam eve gelmem 40 45 dk yı bulacak.buzun içinde bişey olur mu ki gelene kadar
havalar soguk merak etme yaz olsa bende korkuyordm buz ıcınde dahı bozulur dıye korkuyordm ama havalar soguk bısı olmaz alahın ıznıyle

karamellll benimde aşılamam hayırlısıyla pazartesi olacak aynı gün olacağız aşılamamızı.inşallah beraber güzel sonuçlar alırız..herkes 2015 e hamiş girsin inşallahhhh
ayyyy inşallahhhhh benim sabah 9 da gel dediler bakalım artık. siz hangi hastanede olacaksınız aşılamanızı?ben fena şekild eheycanlıyım ve panik halindeyim :)ne yemeliyim ne içmeliyimm bilmiyorum .çatlatma iğneme bakıp duruyorum saatlerdir:)cumartesi günü gece 12 de vurulcam sizdemi cumartesi?

cnm hastane 40 dk uzaktaysa inan hiç gerek yok 10 sn bi işlem zaten eşin yada kardeşin falan varsa yardımcı olsun benim hiç cnm acımadı
canm benmde cok fazla acımadı ama bayagı yaktı bunu bıldıgım ıcınde kendım vuramıyorm ya gerı cekersem dıye ıgneyı bende ıgne korkusu var arkadasımzıda bıraz benm gıbı panık ve korkuyo onu hıssettıgm ıcın en doğrusu kendısının yapmaması sankı:)

aa bende reçete falan yokki hepsi hastane aldı benden evrakları alırken

aa bende reçete falan yokki hepsi hastane aldı benden evrakları alırken
cnm vururlar o iğne zarar verecek bi iğne olmaıdgından sen catlatma ıgnesı de vururlar ama etrafında tanıdık bırı varsa vurabılıcek onada vurdur sadece 30sn kadar yakıyo ama benm korkum cok oldugu ıcın ben bı bes dak yatıyorm :d

bende cumartesi gece 11:30 da vurulucam iğnemi.pazartesi 11:30 da aşılamam var.benimde doktorum devlet hast.bi profesör.o da çok konuşmuyor ama alanında iyi diye gidiyorum.ağzından zorla laf alıyorum.

aşılmanın 10.günü ve adet olmadan önce gelen bı akıntm var o akıntım gelmeye basladı bıkac defa korka korka bakmaya gıttm şükür bişi yok çok korkuyorm inşallah gelmez kırmızılar

aminn canım inşallah ekledim listeye :)

Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz ilk kan testim 158,3 tü. Bugün ikinci kan testim 377 çıktı... Bir korkum kalmadı artık, bundan sonrası hayırlısı inşallaahhhh. Dualarım sizinle.

ohhh artık hamilelik takvimi ekleyebilirsin demekki güzel anne :)

Kizlar ikinci kontrolumden ciktim simdi. Yumurtalarimda gelisme gordu dr cok sukur.
Happy Meal nasılsın kontrolün bugün müydü yarın mı? sürecimiz aynı anda başladı merak ettim canım.buarada inşallah iyisindir.

maşallah barikallah :) adaçayına devam o zaman :) canım benim kontrolüm kısmetse yarın. cts bakarız demişti dr um ben de bu süreçte hem buyutucu iğne hem de çatlamasın diye iğne vuruyorum biri sabah biri akşam. bi yandan folbiol verdi. adaçayı ve incirle destekliyorum. ilk kontrolde henuz adacağı ve incire başlamamaıştım ama kontrolden sonra başladım bakalım yarın ne diyecek. inşallah istediği gibi olur sa süreç hızla ilerler yoksa bu iğneler benim başıma bela

hkom canım arkadaşım benim seni forumda aktif görmek nasıl mutlu ediyor beni biliyor musun Allah senden razı olsun tüm faydalı paylaşımların için :) seni seviyooore :)

bende cumartesi gece 11:30 da vurulucam iğnemi.pazartesi 11:30 da aşılamam var.benimde doktorum devlet hast.bi profesör.o da çok konuşmuyor ama alanında iyi diye gidiyorum.ağzından zorla laf alıyorum.
benim pazartesi 9 da aşılamam tam 36 saat olmuyor 33 saat oluyor bakalım napıcaklar

doğru haklısın ama 40 dk yol deyince ne bilim hem gecenin bi yarısı sende haklısın bide yapamazsa daha kötü dediğin gbi en sağlamı gitsin yaptırsınn

aşılmanın 10.günü ve adet olmadan önce gelen bı akıntm var o akıntım gelmeye basladı bıkac defa korka korka bakmaya gıttm şükür bişi yok çok korkuyorm inşallah gelmez kırmızılar
inşallah gelmez yaa biliyosun bu forumda hamile kalan arkadaşlar hep hasta oldum diye tuvalete gidiyodum sürekli diyolar inşallah seninde öyledirrr

Bende gonal f ve Cetrotide (çatlamasını önleyici) iğnelere bugun başladım fakat bana ikisini aynı saatte vurabilirsin dedi. Biri sağdan biri soldan olur dedi. Heralde kişiye göre değişiyor. İğnelere ben baya alıştım kendim çat çat yapıyorum artık:)

Canım merhaba
Sen daha önce elle bi muayneden bahsediyordun.
pubik kemiğiydi galiba.
Adete ne kadar kala belli olur bu durum?
Merhaba,benim adete 2-3 gün kala belli oluyordu.heleki zayıfsanız,yağlı bi göbeğiniz yoksa benimki gibi daha net hissedersiniz

Canım benim ne demek sen sağol, sayende burada bütün kızlar toplandık . Perşembe ve cuma günleri bilgisayar başında oluyorum. Onun için sürekli online olabiliyorum. Diğer günler ancak akşam girebiliyorum. Allahım senden de razı ollsun, bende seni, hepinizi seviyoreeee

kız sende kendimi gçrdüm inankı :) bu sordugun merak ettıgın herseyı bende fazlasıyl merak ettm bısı olmaz cnm benm asılamam oldgundada ya 30.saatdi ya 33.saat sanırm
fena paniğimmm fenaaaa :) zaten normaldede tez canlıyımdır herşey tıkır tıkır işlesin isterim ama hiçte öyle olmazzz :) aşılama günü doktorları kesin deli ederim gibime geliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…