- 20 Kasım 2014
- 354
- 256
- 78
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.961
cnm hastane 40 dk uzaktaysa inan hiç gerek yok 10 sn bi işlem zaten eşin yada kardeşin falan varsa yardımcı olsun benim hiç cnm acımadıkorktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı
havalar soguk merak etme yaz olsa bende korkuyordm buz ıcınde dahı bozulur dıye korkuyordm ama havalar soguk bısı olmaz alahın ıznıylebulucaz artık birilerini o zaman..birazdan ben iğneyi alacam eve gelmem 40 45 dk yı bulacak.buzun içinde bişey olur mu ki gelene kadar
ayyyy inşallahhhhh benim sabah 9 da gel dediler bakalım artık. siz hangi hastanede olacaksınız aşılamanızı?ben fena şekild eheycanlıyım ve panik halindeyim :)ne yemeliyim ne içmeliyimm bilmiyorum .çatlatma iğneme bakıp duruyorum saatlerdir:)cumartesi günü gece 12 de vurulcam sizdemi cumartesi?karamellll benimde aşılamam hayırlısıyla pazartesi olacak aynı gün olacağız aşılamamızı.inşallah beraber güzel sonuçlar alırız..herkes 2015 e hamiş girsin inşallahhhh
canm benmde cok fazla acımadı ama bayagı yaktı bunu bıldıgım ıcınde kendım vuramıyorm ya gerı cekersem dıye ıgneyı bende ıgne korkusu var arkadasımzıda bıraz benm gıbı panık ve korkuyo onu hıssettıgm ıcın en doğrusu kendısının yapmaması sankı:)cnm hastane 40 dk uzaktaysa inan hiç gerek yok 10 sn bi işlem zaten eşin yada kardeşin falan varsa yardımcı olsun benim hiç cnm acımadı
aa bende reçete falan yokki hepsi hastane aldı benden evrakları alırkenolur olur ben de aşılamada hep başka hastaneye gidip yaptırmıştım, acilden giriş yapıp yaptırıyorsun. Ama tüp bebek tedavisinde artık öğrendim, çok da basitmiş, hergün acile gitmek zor oluyordu.Ama iğneyi vurdurmak için giderken doktorun yazdığı reçeteyi de götürmen gerekiyor, yoksa yapmıyorlar.
cnm vururlar o iğne zarar verecek bi iğne olmaıdgından sen catlatma ıgnesı de vururlar ama etrafında tanıdık bırı varsa vurabılıcek onada vurdur sadece 30sn kadar yakıyo ama benm korkum cok oldugu ıcın ben bı bes dak yatıyorm :daa bende reçete falan yokki hepsi hastane aldı benden evrakları alırken
bende cumartesi gece 11:30 da vurulucam iğnemi.pazartesi 11:30 da aşılamam var.benimde doktorum devlet hast.bi profesör.o da çok konuşmuyor ama alanında iyi diye gidiyorum.ağzından zorla laf alıyorum.ayyyy inşallahhhhh benim sabah 9 da gel dediler bakalım artık. siz hangi hastanede olacaksınız aşılamanızı?ben fena şekild eheycanlıyım ve panik halindeyim :)ne yemeliyim ne içmeliyimm bilmiyorum .çatlatma iğneme bakıp duruyorum saatlerdir:)cumartesi günü gece 12 de vurulcam sizdemi cumartesi?
Canım hadi bakalım Allah hayırlı uğurlu etsin aşılama ni aramıza hoş geldinHappy Meal i arkadaşımıza 1. Sayfadaki bilgilerini verirsen senide listeye ekler burada senin gibi yeni yılın ilk haftası bize bebek haberi vereicek başka arkadaslar da var dualarimiz hep aynı
Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz ilk kan testim 158,3 tü. Bugün ikinci kan testim 377 çıktı... Bir korkum kalmadı artık, bundan sonrası hayırlısı inşallaahhhh. Dualarım sizinle.
Kizlar ikinci kontrolumden ciktim simdi. Yumurtalarimda gelisme gordu dr cok sukur.
Happy Meal nasılsın kontrolün bugün müydü yarın mı? sürecimiz aynı anda başladı merak ettim canım.buarada inşallah iyisindir.
benim pazartesi 9 da aşılamam tam 36 saat olmuyor 33 saat oluyor bakalım napıcaklarbende cumartesi gece 11:30 da vurulucam iğnemi.pazartesi 11:30 da aşılamam var.benimde doktorum devlet hast.bi profesör.o da çok konuşmuyor ama alanında iyi diye gidiyorum.ağzından zorla laf alıyorum.
doğru haklısın ama 40 dk yol deyince ne bilim hem gecenin bi yarısı sende haklısın bide yapamazsa daha kötü dediğin gbi en sağlamı gitsin yaptırsınncanm benmde cok fazla acımadı ama bayagı yaktı bunu bıldıgım ıcınde kendım vuramıyorm ya gerı cekersem dıye ıgneyı bende ıgne korkusu var arkadasımzıda bıraz benm gıbı panık ve korkuyo onu hıssettıgm ıcın en doğrusu kendısının yapmaması sankı:)
inşallah gelmez yaa biliyosun bu forumda hamile kalan arkadaşlar hep hasta oldum diye tuvalete gidiyodum sürekli diyolar inşallah seninde öyledirrraşılmanın 10.günü ve adet olmadan önce gelen bı akıntm var o akıntım gelmeye basladı bıkac defa korka korka bakmaya gıttm şükür bişi yok çok korkuyorm inşallah gelmez kırmızılar
inşallah cnm inşallahinşallah gelmez yaa biliyosun bu forumda hamile kalan arkadaşlar hep hasta oldum diye tuvalete gidiyodum sürekli diyolar inşallah seninde öyledirrr
kız sende kendimi gçrdüm inankı :) bu sordugun merak ettıgın herseyı bende fazlasıyl merak ettm bısı olmaz cnm benm asılamam oldgundada ya 30.saatdi ya 33.saat sanırmbenim pazartesi 9 da aşılamam tam 36 saat olmuyor 33 saat oluyor bakalım napıcaklar
aminn canım inşallah ekledim listeye :)
ohhh artık hamilelik takvimi ekleyebilirsin demekki güzel anne :)
maşallah barikallah :) adaçayına devam o zaman :) canım benim kontrolüm kısmetse yarın. cts bakarız demişti dr um ben de bu süreçte hem buyutucu iğne hem de çatlamasın diye iğne vuruyorum biri sabah biri akşam. bi yandan folbiol verdi. adaçayı ve incirle destekliyorum. ilk kontrolde henuz adacağı ve incire başlamamaıştım ama kontrolden sonra başladım bakalım yarın ne diyecek. inşallah istediği gibi olur sa süreç hızla ilerler yoksa bu iğneler benim başıma bela
hkom canım arkadaşım benim seni forumda aktif görmek nasıl mutlu ediyor beni biliyor musun Allah senden razı olsun tüm faydalı paylaşımların için :) seni seviyooore :)
Merhaba,benim adete 2-3 gün kala belli oluyordu.heleki zayıfsanız,yağlı bi göbeğiniz yoksa benimki gibi daha net hissedersinizCanım merhaba
Sen daha önce elle bi muayneden bahsediyordun.
pubik kemiğiydi galiba.
Adete ne kadar kala belli olur bu durum?
Canım benim ne demekaminn canım inşallah ekledim listeye :)
ohhh artık hamilelik takvimi ekleyebilirsin demekki güzel anne :)
maşallah barikallah :) adaçayına devam o zaman :) canım benim kontrolüm kısmetse yarın. cts bakarız demişti dr um ben de bu süreçte hem buyutucu iğne hem de çatlamasın diye iğne vuruyorum biri sabah biri akşam. bi yandan folbiol verdi. adaçayı ve incirle destekliyorum. ilk kontrolde henuz adacağı ve incire başlamamaıştım ama kontrolden sonra başladım bakalım yarın ne diyecek. inşallah istediği gibi olur sa süreç hızla ilerler yoksa bu iğneler benim başıma bela
hkom canım arkadaşım benim seni forumda aktif görmek nasıl mutlu ediyor beni biliyor musun Allah senden razı olsun tüm faydalı paylaşımların için :) seni seviyooore :)
fena paniğimmm fenaaaa :) zaten normaldede tez canlıyımdır herşey tıkır tıkır işlesin isterim ama hiçte öyle olmazzz :) aşılama günü doktorları kesin deli ederim gibime geliyor)kız sende kendimi gçrdüm inankı :) bu sordugun merak ettıgın herseyı bende fazlasıyl merak ettm bısı olmaz cnm benm asılamam oldgundada ya 30.saatdi ya 33.saat sanırm
cnm şu muayneyi net bi şekilde anlatırmısın bana rica etsem ya ,benim aşılamamın 5.günü bugünden belli olurmu?Merhaba,benim adete 2-3 gün kala belli oluyordu.heleki zayıfsanız,yağlı bi göbeğiniz yoksa benimki gibi daha net hissedersiniz
aynı benm gibisin bende cok elhamlıyım ve paniğimdir :)fena paniğimmm fenaaaa :) zaten normaldede tez canlıyımdır herşey tıkır tıkır işlesin isterim ama hiçte öyle olmazzz :) aşılama günü doktorları kesin deli ederim gibime geliyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?