- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.941
hadi ya acıyormuben hiç kendm vurmadm ovitrellayı hep hastanelern acılınde vurdurdm zaten hangı hastanede yazıldıysa acili ücretsiz oluyo git acilde vurdur derim benm çatlatma ıgnesi cnımı cok yakar bi o cok canımı yaktı bırde düşük yaparken progesteron iğnesi canımı cok yakmıştı ovtrella karnından vurdugun yumurta geliştirici gibi değil ben olsam hastaneye gıderdım
cnm aklıma şu geldi çatlatma iğnesi zaten hcg hormonu belki onu yapınca kanaman kesilir dr onu hesaplamıştırya okadar kalabalıkki muayene olurken içerisi soru sordurtmuyolar desem yeridiradetim aslında normalde 7 -8 gün sürer benim sorun zaten bende değil eşimden kaynaklıydı ama bi kaç aydır adetlerim düzensizleşmişti evet ya çok geç oluyordum yada olmuyordum.bu ay oldum işte bugün 7. günüm .doktor muayane esnasında 13mm diye birşeyler söyledi.pazartesi aşılamasını yapalım dedi.yani pazartesi günü adetimin 10. günü olmuş olcak.adetin 14. günü aşılama yapılır diye okumuştum ben ama
cnm belkide ufak değildir 13ml degldır belkide13ml olsa neden catlatma ıgnesı versın pazarteside gel derdı belkı 1 tanesi 13 dierleri 16 bılemezsın kı anladıgm kadarıyla devlete gıdıyorsun ki cok fazla ılgılenedı veoda kalabalıktı dedın ama dktorn ufak osladı vermezdı bence buyumustr rahat olbenim 13 mm olmuş yumurtam ufak ozaman dimi
korktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacıben hiç kendm vurmadm ovitrellayı hep hastanelern acılınde vurdurdm zaten hangı hastanede yazıldıysa acili ücretsiz oluyo git acilde vurdur derim benm çatlatma ıgnesi cnımı cok yakar bi o cok canımı yaktı bırde düşük yaparken progesteron iğnesi canımı cok yakmıştı ovtrella karnından vurdugun yumurta geliştirici gibi değil ben olsam hastaneye gıderdım
cnm mantıga vurursanda 2ml daha mantıklı gelıyo bana cunku ortalama 14 .15.güne yumurtamız gelişise gelişiyo gelişmezse zaten o ay iptal oluyo benm cok ıptal oldu her gun 1 ml buyuseydı 14.15.güne 18.20ml olamazdı bence 20.güne 20ml olurdu :)net bi bilgim yok ki. ben de 1 mm i buradan duymuştum. sevindim şimdi 2 mm e
belkide .çünkü adetliyken hangi mantıkla aşılama yapıcakki bana ...bi hesap yapmış kafasından demekki :) 13 mm yumurta olduğunu söyledi ...bu akşamdan son iğnenin vurul... cumartesi gece 12 de çatlat pazarteside gel dedi bukadar ....zaten adetim devam ederse söylerim .inşallah biterde adetim pazartesi yapar aşılamayı yacnm aklıma şu geldi çatlatma iğnesi zaten hcg hormonu belki onu yapınca kanaman kesilir dr onu hesaplamıştır
göbek deliğinden iki parmak yana iki parmak aşağıya vurdum ben internettde videoları var hatta bende gece 04,30 vurduğum için hastaneye gidemedim eşim vurdu ama cnm falan acımadı hiçteşekkür ederim canım.bana yazacak doktorum bugün de daha önce kullanmadım bilmiyorum o yüzden.göbek derken tam olarak neresinden üstünden yanından farkeder mi.kendim yapabilir miyim.yoksa acile falan gitsem mi acaba?
başka herhangi bi hastanedede vurdursak olur dimi?korktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı
canım belki de snin duyduğun 13mm rahim kalınlığı da olabilir.bir keresinde ben de öyle duymuştum senin gibi sorduğumda yumurta değil rahim kalınlığı demiştibenim 13 mm olmuş yumurtam ufak ozaman dimi
göbek deliğinin sağ ya da solundan farketmez 2 parmak uzaklıkta bir yere yapman yeterli, ben hep iğnelerimi kendim yapmama rağmen bunu eşime yaptırmıştım, yapabilirsiniz evde ama sadece minik bir yanma oluyor. 30 sn yede geçiyor zaten sonrateşekkür ederim canım.bana yazacak doktorum bugün de daha önce kullanmadım bilmiyorum o yüzden.göbek derken tam olarak neresinden üstünden yanından farkeder mi.kendim yapabilir miyim.yoksa acile falan gitsem mi acaba?
evet cnm sana buz vermıslerdır hastanede onunla götür acıle gıt yaptırt için rahat etsin ben defalrca yaptırdm hiç kendim yapmadım yumurta geliştirici iğneyi kendm yapıyorm ama calatma ıgnesını yapamam yapamazsanda boşa gıder riske girmemeni tavsiye edermkorktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı
evet canım devlet hastanesi....o yüzden o an bişi diyemedim soramadım bende artık bıraktım ona napıyım dedim çıktım yani odadancnm belkide ufak değildir 13ml degldır belkide13ml olsa neden catlatma ıgnesı versın pazarteside gel derdı belkı 1 tanesi 13 dierleri 16 bılemezsın kı anladıgm kadarıyla devlete gıdıyorsun ki cok fazla ılgılenedı veoda kalabalıktı dedın ama dktorn ufak osladı vermezdı bence buyumustr rahat ol
40dk uzaklıkttamı cokmus canm ya hıc tanıdıgın bı hemsıre yokmu yakınlarda ben bı defa anemın arkdasına vurdurmustm o ay hamıle kalmıstm ugur getırsın sans getırsn dıye bu ayda ona vudurttm hastane 40dak ise çok uzakmışkorktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı
yakın olan herhangi bi hastaneyede gitsek olur dimi?yaparlar yani40dk uzaklıkttamı cokmus canm ya hıc tanıdıgın bı hemsıre yokmu yakınlarda ben bı defa anemın arkdasına vurdurmustm o ay hamıle kalmıstm ugur getırsın sans getırsn dıye bu ayda ona vudurttm hastane 40dak ise çok uzakmış
cnm hayırısı olsn allah verecek olursa hersey bhane guzel dusunelım guzel olsunevet canım devlet hastanesi....o yüzden o an bişi diyemedim soramadım bende artık bıraktım ona napıyım dedim çıktım yani odadan
bulucaz artık birilerini o zaman..birazdan ben iğneyi alacam eve gelmem 40 45 dk yı bulacak.buzun içinde bişey olur mu ki gelene kadar40dk uzaklıkttamı cokmus canm ya hıc tanıdıgın bı hemsıre yokmu yakınlarda ben bı defa anemın arkdasına vurdurmustm o ay hamıle kalmıstm ugur getırsın sans getırsn dıye bu ayda ona vudurttm hastane 40dak ise çok uzakmış
yaparlar bence bu basıt bı ıgne rıca et zaten dısardan gelen ıgne vurma ucretıde 5 tl falan yanı 40km masraf ederek gıttıgıne degmez ben hıc ucret odemedım ama vurdururken catlatma ıgnesı de korktgm ıcın vuramadım de rıca et vrurlar ben ucet odemedim ama bı hastanenın acılınde yazıyordu okuum HATANEMIZDE yazılmayan ıgnelerın vurulma ucret 5tl dıye :) tabı her hstanenın proseduru farklıdıryakın olan herhangi bi hastaneyede gitsek olur dimi?yaparlar yani
olur olur ben de aşılamada hep başka hastaneye gidip yaptırmıştım, acilden giriş yapıp yaptırıyorsun. Ama tüp bebek tedavisinde artık öğrendim, çok da basitmiş, hergün acile gitmek zor oluyordu.Ama iğneyi vurdurmak için giderken doktorun yazdığı reçeteyi de götürmen gerekiyor, yoksa yapmıyorlar.yakın olan herhangi bi hastaneyede gitsek olur dimi?yaparlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?