Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
hadi ya acıyormu herhangi devlet hastanesinin acilinde vurdurayım ozaman gece 12 de vurulmam lazımmış

cnm aklıma şu geldi çatlatma iğnesi zaten hcg hormonu belki onu yapınca kanaman kesilir dr onu hesaplamıştır

benim 13 mm olmuş yumurtam ufak ozaman dimi
cnm belkide ufak değildir 13ml degldır belkide13ml olsa neden catlatma ıgnesı versın pazarteside gel derdı belkı 1 tanesi 13 dierleri 16 bılemezsın kı anladıgm kadarıyla devlete gıdıyorsun ki cok fazla ılgılenedı veoda kalabalıktı dedın ama dktorn ufak osladı vermezdı bence buyumustr rahat ol

korktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı

net bi bilgim yok ki. ben de 1 mm i buradan duymuştum. sevindim şimdi 2 mm e
cnm mantıga vurursanda 2ml daha mantıklı gelıyo bana cunku ortalama 14 .15.güne yumurtamız gelişise gelişiyo gelişmezse zaten o ay iptal oluyo benm cok ıptal oldu her gun 1 ml buyuseydı 14.15.güne 18.20ml olamazdı bence 20.güne 20ml olurdu :)

cnm aklıma şu geldi çatlatma iğnesi zaten hcg hormonu belki onu yapınca kanaman kesilir dr onu hesaplamıştır
belkide .çünkü adetliyken hangi mantıkla aşılama yapıcakki bana ...bi hesap yapmış kafasından demekki :) 13 mm yumurta olduğunu söyledi ...bu akşamdan son iğnenin vurul... cumartesi gece 12 de çatlat pazarteside gel dedi bukadar ....zaten adetim devam ederse söylerim .inşallah biterde adetim pazartesi yapar aşılamayı ya çatlatma iğnesi içinde gece herhangi bi hastaneye gidip vurulmayı düşünüyorum o biraz ağrılı ve acı veriyormuş sanırım beceremem ben :)

teşekkür ederim canım.bana yazacak doktorum bugün de daha önce kullanmadım bilmiyorum o yüzden.göbek derken tam olarak neresinden üstünden yanından farkeder mi.kendim yapabilir miyim.yoksa acile falan gitsem mi acaba?
göbek deliğinden iki parmak yana iki parmak aşağıya vurdum ben internettde videoları var hatta bende gece 04,30 vurduğum için hastaneye gidemedim eşim vurdu ama cnm falan acımadı hiç

teşekkür ederim canım.bana yazacak doktorum bugün de daha önce kullanmadım bilmiyorum o yüzden.göbek derken tam olarak neresinden üstünden yanından farkeder mi.kendim yapabilir miyim.yoksa acile falan gitsem mi acaba?
göbek deliğinin sağ ya da solundan farketmez 2 parmak uzaklıkta bir yere yapman yeterli, ben hep iğnelerimi kendim yapmama rağmen bunu eşime yaptırmıştım, yapabilirsiniz evde ama sadece minik bir yanma oluyor. 30 sn yede geçiyor zaten sonra

korktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı
evet cnm sana buz vermıslerdır hastanede onunla götür acıle gıt yaptırt için rahat etsin ben defalrca yaptırdm hiç kendim yapmadım yumurta geliştirici iğneyi kendm yapıyorm ama calatma ıgnesını yapamam yapamazsanda boşa gıder riske girmemeni tavsiye ederm

evet canım devlet hastanesi....o yüzden o an bişi diyemedim soramadım bende artık bıraktım ona napıyım dedim çıktım yani odadan

40dk uzaklıkttamı cokmus canm ya hıc tanıdıgın bı hemsıre yokmu yakınlarda ben bı defa anemın arkdasına vurdurmustm o ay hamıle kalmıstm ugur getırsın sans getırsn dıye bu ayda ona vudurttm hastane 40dak ise çok uzakmış

yakın olan herhangi bi hastaneyede gitsek olur dimi?yaparlar yani

bulucaz artık birilerini o zaman..birazdan ben iğneyi alacam eve gelmem 40 45 dk yı bulacak.buzun içinde bişey olur mu ki gelene kadar

yaparlar bence bu basıt bı ıgne rıca et zaten dısardan gelen ıgne vurma ucretıde 5 tl falan yanı 40km masraf ederek gıttıgıne degmez ben hıc ucret odemedım ama vurdururken catlatma ıgnesı de korktgm ıcın vuramadım de rıca et vrurlar ben ucet odemedim ama bı hastanenın acılınde yazıyordu okuum HATANEMIZDE yazılmayan ıgnelerın vurulma ucret 5tl dıye :) tabı her hstanenın proseduru farklıdır

olur olur ben de aşılamada hep başka hastaneye gidip yaptırmıştım, acilden giriş yapıp yaptırıyorsun. Ama tüp bebek tedavisinde artık öğrendim, çok da basitmiş, hergün acile gitmek zor oluyordu.Ama iğneyi vurdurmak için giderken doktorun yazdığı reçeteyi de götürmen gerekiyor, yoksa yapmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…