Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canım ben 31 yaşındayım.ama yaşlada pek alakası yok sanırım.transferden önceki muayne sonucuma göre karar verdi dr um.bende fazla yumurta geliştiğinden sıvı birikimi olmuş.iki tane transfer edecekti ancak bu sıvı birikiminden dolayı teke düşürdü sıkıntı yaratmasın die.çünkü hamile kalırsam bu sıvı gittikçe artarmış ve sıkıntı verirmiş.iki tane koyup ikiside tutarsa tabi daha fazla sıkıntı yaratacağı için teke düşürdü.

özelde pek fark etmiyor ama devlet ise 35 yaş altı tek 35 yaş üstü çift embriyo

Genelde gaz sıkışması herkezde oldu ilaçlardan heralde.sol kasğım özellikle iğne batar gibi bir ağrı var.ama devamlı.

inşallah benimkiler de geçer ama hiç sanmıyorum

Yaparsın yaparsın, çok zor değil. Ayrıca çok acımıyor. Sadece heyecanlanıp elini oynatma yoksa hiç acımıyor. Dik bir şekilde batır mutlaka sonuna kadar.
ya içindeki ilaç hemen biterse fazla yapma lasılığı falan oluyormu?öyle bişey olmaz dimi hemşire bana cumaya kadar var içinde dedi ama neyi kast etti anlamadım soramıyoruzda hemşire hanıma bişey

Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
Ayy yine heycanlandım =) Hadii hayırlı haberler alırsın inşallah. Bende yenii geldim doktordan muhtemelen çarşamba günü çatlatma iğnem vurulucak cumayada yumurta toplama işlemim yapılacakmış. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim yeni yıl hediyesi gbii gelir bebişler

herkese günaydınnnn
pozitif haberlerin geldiği bir gün olur inşallahhh
bugün kahveni içecektim ama telefonla KK ne hiç birşey yazamadım

Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
Hayırlı olsun umarım bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,biz de buradan müjdeli haberini alırız.

İlacının ismi ile internet videolarında aratırsan detaylı olarak vurulmasını izleyebilirsin.

diğerlerinide buzdolabına koydum bişey olurmu ne varsa hepsini koydum dolaba
ilaçlarını buzdolabının üst katlarında saklamalısın ve ilaçları uygularken her gün aynı saatte uygulamalısın

Ağrım sızım yoktu ne güzel. Biraz önce bir hapşırdım yumurtalarım sızladı ve hala sızlamaya devam ediyor.

tamam
inşallah oluşacak Allahın izni ile.
bak bana bir gün önceden haber ver. hem destek olurum sana

Canım sağolasın inşallah oluşur sana birgün öncesi haber veririm
unutursan da şöyle bir şey yapabilirsin tabi heyecandan aklına gelirse
symirnanın karşısında büfe var gördün mü orayı. orada kasada duran adam beni tanır. sen özleme ulaşcam de bi yolunu bulur o :)

İnşallah canımmm yeni yıla anne adayı olarak gireriz inşallah

ya arkadaşlar sabah hemşire bana puregon iğne vuruluşunu gösterirken içindeki o uzun bişeyi almış galiba iki tane ufacık kutu var sadece büyük puregon kutunun içinde?yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…