- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.401
canım ben 31 yaşındayım.ama yaşlada pek alakası yok sanırım.transferden önceki muayne sonucuma göre karar verdi dr um.bende fazla yumurta geliştiğinden sıvı birikimi olmuş.iki tane transfer edecekti ancak bu sıvı birikiminden dolayı teke düşürdü sıkıntı yaratmasın die.çünkü hamile kalırsam bu sıvı gittikçe artarmış ve sıkıntı verirmiş.iki tane koyup ikiside tutarsa tabi daha fazla sıkıntı yaratacağı için teke düşürdü.Canım bu kaç embriyo transfer edileceğine nee göre karar veriliyor. Doktor mu karar veriyor, yoksa yaşa göre falan mı yoksa size mi soruyorlar :) Ben cumartesi sorarım gerçi doktora gidince ama merak ettim şimdi. Biliyor musunuz?
Canım bu kaç embriyo transfer edileceğine nee göre karar veriliyor. Doktor mu karar veriyor, yoksa yaşa göre falan mı yoksa size mi soruyorlar :) Ben cumartesi sorarım gerçi doktora gidince ama merak ettim şimdi. Biliyor musunuz?
hayırlısı olsun ozaman canım.sağlıkla olsun.Bizde çok tartıştık aslında hem eşimle hem embriyologla ama kısmet böyleymiş demek ki... Tek tutsun istiyorum aslında bende...
Genelde gaz sıkışması herkezde oldu ilaçlardan heralde.sol kasğım özellikle iğne batar gibi bir ağrı var.ama devamlı.ağrıların şu an itibari ile yok ama sabah yataktan kalkmadan daha dehşet karın ağrım vardı. karın ağrısı kasık ağrısımı birşeyler oldu yani aşılama gününden bu yana, ve acayip gaz sıkışması yaşıyorum. aşılmadan yada kullanılan iğnelerden hormonlardan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Benim gittiğim üniversite hastanesinde herkeze 2embriyo konuluyor.birer gün aralarla konulmasına şaşırmıştımözelde pek fark etmiyor ama devlet ise 35 yaş altı tek 35 yaş üstü çift embriyo
ağrıların şu an itibari ile yok ama sabah yataktan kalkmadan daha dehşet karın ağrım vardı. karın ağrısı kasık ağrısımı birşeyler oldu yani aşılama gününden bu yana, ve acayip gaz sıkışması yaşıyorum. aşılmadan yada kullanılan iğnelerden hormonlardan dolayı olduğunu düşünüyorum.
ya içindeki ilaç hemen biterse fazla yapma lasılığı falan oluyormu?öyle bişey olmaz dimi hemşire bana cumaya kadar var içinde dedi ama neyi kast etti anlamadım soramıyoruzda hemşire hanıma bişeyYaparsın yaparsın, çok zor değil. Ayrıca çok acımıyor. Sadece heyecanlanıp elini oynatma yoksa hiç acımıyor. Dik bir şekilde batır mutlaka sonuna kadar.
Ayy yine heycanlandım =) Hadii hayırlı haberler alırsın inşallah. Bende yenii geldim doktordan muhtemelen çarşamba günü çatlatma iğnem vurulucak cumayada yumurta toplama işlemim yapılacakmış. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim yeni yıl hediyesi gbii gelir bebişlerKızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
bugün kahveni içecektim ama telefonla KK ne hiç birşey yazamadımherkese günaydınnnn
pozitif haberlerin geldiği bir gün olur inşallahhh
Hayırlı olsun umarım bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,biz de buradan müjdeli haberini alırız.Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
İlacının ismi ile internet videolarında aratırsan detaylı olarak vurulmasını izleyebilirsin.arkadaşlar; olamadığım adetimi oldumm.hemde doktorun cyclo adlı ilacı kullan 21 gün süreyle sonra olursun demişti ben kullanmadım iki gün daha bekliyim sonra içerim demiştim ve gerek kalmadı oldumm sonundaaa :) herneyse buraları atlıyorum asıl meseleye geliyorum...bugün adetimin 3. günü hastaneye gittim.önce doktor muayene etti ve herhangi bi sorun yok aşılama başlanabilir dedi...hemşireye gönderdi beni ilaçlarımı gösterdim oda bana nasıl iğneyi vurulacağımı anlattı bi kaleme benzeyen bişey verdiler bana her gün cumaya kadar iğneni göbekten ol cuma kontrole gel dedi.75 mg vurulcaksın dozun bu dedi.ama soru sorunca tersledi zıt biri zaten belli hiç bişi anlamadım ben yahukalemi çıakrdı içine bişiler taktı evirdi çevirdi işte bukadar dedi ben nasıl vurucam evde nasıl yapıcam onu ya tık sesi gelicekmiş sonra üstüne basıcakmışım gibi bişiler dedi.bana anlatınn nolurrrrrrr.sana verdiğimiz bu kalemde zaten 4 gnlük ilaç var bunun içinde dedi.cuma geldiğinde bi vurmalık daha olması gerekicek içinde dedi....
ilaçlarını buzdolabının üst katlarında saklamalısın ve ilaçları uygularken her gün aynı saatte uygulamalısındiğerlerinide buzdolabına koydum bişey olurmu ne varsa hepsini koydum dolaba
yaaa tühh döndün müü. ne zaman gelcen bi dahabugün kahveni içecektim ama telefonla KK ne hiç birşey yazamadım
döndüm canım,eğer embriyo oluşursa perşembe,cuma gibi tekrar oradayımyaaa tühh döndün müü. ne zaman gelcen bi daha
Canım sağolasın inşallah oluşur sana birgün öncesi haber veririmtamam
inşallah oluşacak Allahın izni ile.
bak bana bir gün önceden haber ver. hem destek olurum sana
İnşallah döllenirler canım toplama sırasında bsey hissedilmiyo dimii sonrasıı felan.. kolay oldumu?Benim de bugün yumurtalarımı topladılar,5 yumurta varmış,inşallah döllenir de transfer aşamasına gelirler.
unutursan da şöyle bir şey yapabilirsin tabi heyecandan aklına gelirseCanım sağolasın inşallah oluşur sana birgün öncesi haber veririm
canm bu iğne iğne gibi değil insilün iğnesi gibi yani eşinde vurabilir eczanelerdeYA BENDE BELKİ POLİKLİNİĞE GİDERİM İLK GÜN .devlet hastanelerin acillerinde ücretsizmi iğne bilginiz varmı
İnşallah canımmm yeni yıla anne adayı olarak gireriz inşallahpersa33 canım senin adına çok heyecanlıyım. İnşallah bu ay bebişin sana tutunacak. Tutunmasa da üzülme sakın. Elbet bir gün gelecek. Test için acele etme. Umudu bile güzel :) Benim de adet tarihim 30 aralık. Beklemedeyim
@amanda29 canım tebrik ederim. 5. gün embriyosu valla senden çok umutluyum. 2 embriyo transfer ettirdiysen ikizlere hazırlan bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?