Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

nuurancm beni sormuştn yeni yaxabiliyorm
yaş 31
morfoloji ve sayı sıkıntılı
ilk denememiz olacak ankarada
merkeze henüz karar veremedik
bu arada dün yaptırdığm 3.gün hormon testlerinde fsh 11 çıktı
e2 20 progesteron 0,27
galiba bizim vakit kaybetmeden hemen başlamamz lazm

evet canım çider üyeliğim var bende o şekilde gittim gerçekten işe yarıyor :) sen ne zaman gittin yakın zamanda Bülent hocaya ? ben 15 kasımda ordaydım şimdi bide regl olursam 23-24 kasım gibi 2. günü gidicem kısmetse ama bekleyincede olmaz iştee :)

Daha önceden yaptırdığınız tüp bebek deneyimlerinizi anlatır mısınız? ben özellikle kendi kendime nasıl iğne yapıcam ondan biraz korkuyorum herkes acımıyor desede ister istemez bir ön yargı var şuan.yumurta toplamadan sonra ve transferden sonra çok ağrı oluyor mu acaba? ben çalışıyorum sadece transfer günü için izin alamayabilirim sonra işe dönerim bi sorun olmaz inşallah...

canım benimde ilk denemem olacak ama daha önce aşılamada göbekten iğne vurmuştum kendime.hiçbişey hissetmiyorsun korkma.yumurta toplanırken baygın olucaz sonuçtabende narkoz almadım hiç ondan korkuyorum

bende allah nasip ederse aralık 2 gibi olucam orda reglim otarihe denk geliyo

hoşgeldin ekledim canım simdi yazdıklarınıda ekleyim tamam olsun

kızlar benide yazarmısınız listeye. benim ilk denemem olucak inşallah son olur ben endometriozisten ameliyat oldum eşimdede azospermi çıktı. bahçecide güvenç bey ve emre beyle dün görüştük. adet olmayı ve eşimin tahlil sonuçlarını bekliyoruz inşallah allah isteyen herkeze evlat verir.

Hosgeldin aramiza umarım sonuçların iyi çıkar ve biran önce melegine kavusursun

Hosgeldin aramiza umarım sonuçların iyi çıkar ve biran önce melegine kavusursun

Kızlar ben de tüp bebek tedavisine başlayacagım,bu benim 2.denemem olacak,aranıza yeni katılıyorum,umarım bebişlerimizi kucagımıza alırız

selam kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum aralık ayında bende tüp bebek yaptırıyorum bu benim 3. deneyimim olacak,desteginize ihtiyacım var,umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

ben de bu ay regl ıle baslıyacagım,ılk deneme ASMde yaptıracagım ben..herkese sımdıden sabırlar..

Tedavi öncesi ben ilaç kullanmaya başladım. Supradyn coraspirin ve folik asit kullanıyorum cuma günü bu ilaçlarla beraber lucrin kullanmaya başlayacağım. Hepimizin tedavisi inşallah mutluluk haberleriyle biter. Bu benim üçüncü denemem olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…