- 24 Aralık 2008
- 610
- 116
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes aynı şeyi söylüyor heralde iyi gününe denk gelmedim ben sanırım ilaçlarımı aldım aslında bu ay olucaktı benim denemem ama ilk defa 20 günlük bir regli gecikmesi yaşadım o yüzden aralıga sarktı birde ben çidere üye oldum biliyosun oraya üye olunca fiyatta farklılık oluyor
Kızlar kimse yokmu yaa sesiniz soluğunuz çıkmıyorr :) yokmu kimsede bi gelişme ?
kızlar listeyi hangi arkadaş hazırlıyorsa benide ekleyin
yaş 32-31
gazi üniversitesi tıp fakültesi
3. mikroenjeksiyon deneme
azospermi
23 kasım lucrin başlanıp
6 aralık puregonla devam edilecek
evet canım çider üyeliğim var bende o şekilde gittim gerçekten işe yarıyor :) sen ne zaman gittin yakın zamanda Bülent hocaya ? ben 15 kasımda ordaydım şimdi bide regl olursam 23-24 kasım gibi 2. günü gidicem kısmetse ama bekleyincede olmaz iştee :)
nuurancm beni sormuştn yeni yaxabiliyorm
yaş 31
morfoloji ve sayı sıkıntılı
ilk denememiz olacak ankarada
merkeze henüz karar veremedik
bu arada dün yaptırdığm 3.gün hormon testlerinde fsh 11 çıktı
e2 20 progesteron 0,27
galiba bizim vakit kaybetmeden hemen başlamamz lazm
Kızlar kimse yokmu yaa sesiniz soluğunuz çıkmıyorr :) yokmu kimsede bi gelişme ?
kızlar benide yazarmısınız listeye. benim ilk denemem olucak inşallah son olur ben endometriozisten ameliyat oldum eşimdede azospermi çıktı. bahçecide güvenç bey ve emre beyle dün görüştük. adet olmayı ve eşimin tahlil sonuçlarını bekliyoruz inşallah allah isteyen herkeze evlat verir.
kızlar benide yazarmısınız listeye. benim ilk denemem olucak inşallah son olur ben endometriozisten ameliyat oldum eşimdede azospermi çıktı. bahçecide güvenç bey ve emre beyle dün görüştük. adet olmayı ve eşimin tahlil sonuçlarını bekliyoruz inşallah allah isteyen herkeze evlat verir.
selam kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum aralık ayında bende tüp bebek yaptırıyorum bu benim 3. deneyimim olacak,desteginize ihtiyacım var,umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz![]()
Kızlar ben de tüp bebek tedavisine başlayacagım,bu benim 2.denemem olacak,aranıza yeni katılıyorum,umarım bebişlerimizi kucagımıza alırız![]()