• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Slm herkese ben de tedaviye baslamak icin adetimi bekliyorum.yasim 28 konya kizilay tup bebek merkezi daha once basarisiz bir asilamam var.sorun morfoloji gerci doktorumuz bunu takmiyor sebepsiz sizinki diyor ama bence sorun bu.esim bir yil once varikosel oldu sayi ve hiz normale dondu fakat morfoloji en fazla 4 oldu.bakalim sabirsizlikla adetimi bekliyorum.beni de listeye eklerseniz sevinirim...

Günaydın kızlaar,
Cumartesi veya pazar adet olmam gerekirken erken regl oldum ve benim hep düzenli olur pek ileri geri olmaz ama sanırım Allah yardım ediyor çünkü adet olmayıncada insan stres yapıyor ne garip bazen olsun isteriz bazen olmasın.Kan tahlillerim ve ilaçlarım hazır yarın sabah kısmetse kontrole gidicez ve ilaçlara başlıycaz bakalımm ne olacak günler geçmek bilmiyor sanki...

Günaydın kızlaar,
Cumartesi veya pazar adet olmam gerekirken erken regl oldum ve benim hep düzenli olur pek ileri geri olmaz ama sanırım Allah yardım ediyor çünkü adet olmayıncada insan stres yapıyor ne garip bazen olsun isteriz bazen olmasın.Kan tahlillerim ve ilaçlarım hazır yarın sabah kısmetse kontrole gidicez ve ilaçlara başlıycaz bakalımm ne olacak günler geçmek bilmiyor sanki...

Hayirli olsun darisi bizim basimiza

merhaba bende varım üç ay klomen iki ay gonal f tedavisi gördüm iğnede ikinci ayda aşılama yaptırdım fakat negatif eşimdede bendede sorun olmadığını söylüyo doktorlar kaysreide tüp bebeğe gitcem inşallah hayırlısıyla herkesin olur

merhaba bende varım üç ay klomen iki ay gonal f tedavisi gördüm iğnede ikinci ayda aşılama yaptırdım fakat negatif eşimdede bendede sorun olmadığını söylüyo doktorlar kaysreide tüp bebeğe gitcem inşallah hayırlısıyla herkesin olur

hayırlısı olsun canım...yaklaşık aynı şeyleri yaşamışız. 2 aşılama oldu ama tutmadı. biz de artık tüp bebeğe geçelim dedik . dün doğum kontrol hapım bitti sanırım birkaç güne adet olurum...başlıycaz hayırlısıyla...

sincap08 ordamısın biraz konuşalım kaç yıllık evlisin?ben 3 yıllık evliyim

sincap08 ordamısın biraz konuşalım kaç yıllık evlisin?ben 3 yıllık evliyim

ben 28 yaşındayım kayseri acıbademde yaptırıcam ikimizdede sorun yok diyolar hani şu açıklanamayan kısırlık varya o benim

bu arada ilk denemem olucak sürekli nette nasıl yapıldığını araştırıyorum

bu arada ilk denemem olucak sürekli nette nasıl yapıldığını araştırıyorum

ben de 29 yaşındayım . ben 1 kez kendiliğimden 4. ayda hamile kaldım ama düştü. doktorum da niye olmadı deyip şaşırdı . yani bizde de sorun yok sanırım...benim de ilk denemem ...ben de araştırıyorum . doğum kontrol hapı verdi doktorum o bitti dün. 3-5 güne adet olurum sanırım...sana bişey verdi mi ilaçlarını yazdı mı ?

tedaviye başlanınca o süreci biliyorumda öncesinde neler yapılıyo beni aydınlatırsan sevinirim.bebişin için üzüldüm benim hiç düşük olmadığı için başına gelmeyen bilemez tabii

sincap08 ordamısın ben rahim filmi çektirdim herşey normal. hormon testlerini tekrar yaparlar mı?

Back