Benim bugun kontrolum vardi hcg 86 cikti normalden dusuk 140 olmasi lazimdi. .. bir de kahverengi kanama pembe oldu... cok uzuldum bugun....
Bu 15. Gun... 12. Gun 48 cikmisti...
bak kalbim temiz,yukarıda yazdım 40-50 lerde olsun diye,tam ortası çıkmış 45,şükür.
hayırlısı olsun canım,Allah tamamına erdirsin,tebrikler.
Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...
bence değerin artmış ve artacak.sakin olup pozitif olmaya çalış.bebeğine tutunurken zorluk çıkarma stress yapıp.benim içime değerlerin yükselecek gibi doğdu canım.inşallah
canım doktorun ne dedi peki?
Sagol canim insallah sen de guzel sonuclar alirsin.kesinlikle belirtim olmadi 1,5 yildir istiyorum her ay kendimi cok iyi dinlerim her aykinden farkli hic bir sey olmadi inan hatta dun simdiye kadar belirti olmasi lazimdi adet geliyor diye uzulup agladim bile...tebriklerrr....rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
bizlerede bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallh.benimde hiç belirtim yok.bugün 3. günüm ama ben bişey hissetmiyorum
Amin canim insallah.bugun transferi saymazsak 9.gun 5.gun transferi yapilmisti 2 embriyo koyulmustu canim.hayırlı olsun canım.rabbim sağlıklıca kucağına almak nasip etsin.kaçıncı günüydü bu gün?
Sagol canim insallah sen de guzel sonuclar alirsin.kesinlikle belirtim olmadi 1,5 yildir istiyorum her ay kendimi cok iyi dinlerim her aykinden farkli hic bir sey olmadi inan hatta dun simdiye kadar belirti olmasi lazimdi adet geliyor diye uzulup agladim bile...
Amin canim insallah.bugun transferi saymazsak 9.gun 5.gun transferi yapilmisti 2 embriyo koyulmustu canim.
Canim doktor takip edelim diyo ama tabi deger cok olumlu degil diyo.
bak kalbim temiz,yukarıda yazdım 40-50 lerde olsun diye,tam ortası çıkmış 45,şükür.
hayırlısı olsun canım,Allah tamamına erdirsin,tebrikler.
İnsallah yukselecek canim olumsuz dusunce yok.ben de cuma tekrarliycam insallah yukselir Allah kucagimiza almayi da nasip etsin...inşallah değerin katlanarak yükselir canım.ben 9.günümde yaptırmıştım 53.4 çıkmıştı yarın 11.günüm yarında yaptırıcam. yükselmez diye çok korkuyorum
Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...
inşallah değerin katlanarak yükselir canım.ben 9.günümde yaptırmıştım 53.4 çıkmıştı yarın 11.günüm yarında yaptırıcam. yükselmez diye çok korkuyorum
Hayırlı olsun arkdaşım. Çook sevindim Allahım bize de göstersin. Senin de Deryalcin gibi 2 tane 5. gün embriyolarımıydı ??
yok canım 3. gün embriyosu tek transfer oldu benim
Ya işte rabbim nasip etti mi tek çift 3. gün 5. gün farketmiyor. Hakkında hayırlısı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin...
Benim senden daha düşük değerim yarın benimde testim var bakalım benimkinde artma varmı yarın yazarım bana güçlendirici olarak progesteron iğne verdiler bakalım etkisi olmuş mu canını sıkma benimde önce moralim bozuldu ama stres olumsuz etkiliyormuş haberin olsun kısmeti varsa bebişlerin inşallah bize sıkıca tutunacak :))
hayırlı olsun canım
Valla canım progesteron esas transferden sonra kullanılıyor. Onca ilaç hormon yumurtalıklardaki corpus luteumun(sarı cisim) progesteron üretmesini baskılayabiliyormuş o yüzdn kullandırıyorlar ama öncesinde ben kullanmamıştım. Zaten tutunma rahmin durumu + embriyo kalitesiyle ilgili. İnşallah gönlüne göre olur. Ben sadece transferden sonra 3 gün izin aldım 4. gün işteydim. Çok kasma. İlk tedavide 10 gün evdeydim olmadı. 2. de 3 gün izin yine olmadı. Hiç alakalı değil. Sürekli yatmak da iyi değil. İlk üç gün tuvalet ve yemek için kalk ama sonra normal hayata dön. Kan akışı olması ve rahme kan gitmesi gerekir
Bol şans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?