Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

bak kalbim temiz,yukarıda yazdım 40-50 lerde olsun diye,tam ortası çıkmış 45,şükür.

hayırlısı olsun canım,Allah tamamına erdirsin,tebrikler.

temiz kalpli arkadasim banada bi beta tahminin de bulun acil persembe icin:) sodayada cok guldum asli vaRdir belkide..hakkimizda hayirlisi diye diye dilimde tuy bitti:)

Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...

hayırlı olsun canım.rabbim sağlıklıca kucağına almak nasip etsin.kaçıncı günüydü bu gün?

bence değerin artmış ve artacak.sakin olup pozitif olmaya çalış.bebeğine tutunurken zorluk çıkarma stress yapıp.benim içime değerlerin yükselecek gibi doğdu canım.inşallah

Insallah canim cok Sagol bugunku ilk sok sonrasi daha iyiyim.. pozitif olmaya calisiyorum... ufacik bi stres bile etkiliyo. .

tebriklerrr....rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
bizlerede bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallh.benimde hiç belirtim yok.bugün 3. günüm ama ben bişey hissetmiyorum
Sagol canim insallah sen de guzel sonuclar alirsin.kesinlikle belirtim olmadi 1,5 yildir istiyorum her ay kendimi cok iyi dinlerim her aykinden farkli hic bir sey olmadi inan hatta dun simdiye kadar belirti olmasi lazimdi adet geliyor diye uzulup agladim bile...
hayırlı olsun canım.rabbim sağlıklıca kucağına almak nasip etsin.kaçıncı günüydü bu gün?
Amin canim insallah.bugun transferi saymazsak 9.gun 5.gun transferi yapilmisti 2 embriyo koyulmustu canim.

inşallah değerin katlanarak yükselir canım.ben 9.günümde yaptırmıştım 53.4 çıkmıştı yarın 11.günüm yarında yaptırıcam. yükselmez diye çok korkuyorum

Canim doktor takip edelim diyo ama tabi deger cok olumlu degil diyo.

Benim senden daha düşük değerim yarın benimde testim var bakalım benimkinde artma varmı yarın yazarım bana güçlendirici olarak progesteron iğne verdiler bakalım etkisi olmuş mu canını sıkma benimde önce moralim bozuldu ama stres olumsuz etkiliyormuş haberin olsun kısmeti varsa bebişlerin inşallah bize sıkıca tutunacak :))

inşallah değerin katlanarak yükselir canım.ben 9.günümde yaptırmıştım 53.4 çıkmıştı yarın 11.günüm yarında yaptırıcam. yükselmez diye çok korkuyorum
İnsallah yukselecek canim olumsuz dusunce yok.ben de cuma tekrarliycam insallah yukselir Allah kucagimiza almayi da nasip etsin...

hamişlere çok sevindim allah herkese nasip etsin inşallah benim iğneye dün başladım cumartesi doktor gel dedi
yumurta ne zaman toplanır acaba bi de kızlarrrr ağrı oluyor mu yumurtalar toplanırken

Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...

Çoookk tebrikler ne büyük mutluluk. Bunun keyfini yaşayın canım benim...

Hayırlı olsun arkdaşım. Çook sevindim Allahım bize de göstersin. Senin de Deryalcin gibi 2 tane 5. gün embriyolarımıydı ??

Ya işte rabbim nasip etti mi tek çift 3. gün 5. gün farketmiyor. Hakkında hayırlısı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin...

amin inşallah.allahım herkesin dualarını kabul etsin.hiç kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bişi çünkü

Sagol canim umarim yarin senin Degerlerin yuksek cikar.. Ben de Persembe tekrar olcturecegim.

Cok tesekkur ederim canim cevabin icin. Burda okuyorumda ilk denemede olmayan cok var. Bu oyle bir surecki sabriniza ve guclu olmanizi hayranlikla karsiliyorum. Umarim hepimizin gonlunden gecen olur hepimiz bebislerimizi aliriz kucagimiza. Benim icin hayat bundan ibaret oldu. Iyi dusunelim iyi olsun. Umarim hersey yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…