• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Neden 7 gün oruç ne faydası oluyor muş anlayamdığım için soruyorum canım? Normalde hep şunu ye bunu ye denir de bu değişik geldi yanlış anlaşılmasın. Nerede yazıyor?

Bana bir arkadaşım söylemişti çocuğu olmayanlara Rabbim nasip edermiş diye.el Müsavvir in anlamı yarattiklarinin suret ve hallerini takdir edip diledigi sekilde icat ederek tasvir eden demektir.ama nettede okudum oruc tutun diyor.bence bu tedaviye başlamadan once yapılacak birşey .ümit kapisi herseyi yapacagim neredeyse:)....

kızlar bugün kan testimi yaptım. sağolsun eşim de yetşti yoksa yarın öğrenecektim. gerçi bişey değişmedi sonuç 30.46 merkezi aradık çok olumlu konuşmadılar sanki. proluton iğne yaptık. benim de kafam karıştı.2 gün sonra tekrarlıcaz testi bakalım hayırlısı. benim durumumda olup da değerleri yükselen arkdaşlar var mı acaba morale ihtiyacım var sanırım :((

Hakkında hayirlisi olsun canim.belki degerin iki güne daha da artar..dua et canim

öncelikle hayırlısı olsun canım,yumoşlar toplanırken eşinde o sırada sperm veriyor ve toplanma işlemi sonrası sağlıklı yumurtalarla spermler birleştirilip döllenme işlemi başlıyor.size günlük telefon açıp bilgi veriyorlar,diyelimki 15 yumurtan toplandı,ertesi günü bunun 2 si fire verebiliyor yani ölüyor,diğerleri bölünmeye devam ediyor(yani bebek oluşuyor)işte böyle böyle en iyisini buluyorlar ve artarsa donduruyorlar,hergün size telefon açıp bilgi verirler.

ananası şimdiden aldım koydum,yalnız başka biryerde sağınıza yatın diye okumuştum,benmi yanlış anladım,sağımıza yatmıyacakmıyız?

umarımmm güzel olur her şeyy

şimdi biz 12. günde test yapıyoruz ya peki gebelik varsa eğer kaç haftalık olmuş oluyor arkadaşlar?

Bir internet sitesinde okumustum bizim gibi tup bebek yapanlar için 2 hafta ekleyin gununuze diyorlar adet gununden hesaplayinca yanlış çıkıyormuş..hayirlisi olsun canim inşaallah

canim benim 5. gun embriyosun bugun transferimin 14. Gunu 4hafta5 gunluk bebislerim;)

aslında ben de çok ümitliydim çünkü benim de 6.gün transferiydi. bugün trasferin 12. günü o yüzden değerim çok düşük diye düşünüyorum. bu arada değerim 30.46. bu durumda benim de en az 4 hafta olması lazım değil mi?

aslında ben de çok ümitliydim çünkü benim de 6.gün transferiydi. bugün trasferin 12. günü o yüzden değerim çok düşük diye düşünüyorum. bu arada değerim 30.46. bu durumda benim de en az 4 hafta olması lazım değil mi?

Evt cnm. Kotu dusunme baska bi topikte okumustum degeri senin gibiydi sonradan yavas yavas yukselmis. Sanirim verdigi ignede bebegin canlanmasi icin. Testini tekrarladiginda gorcen bak yukselcek allahin izniyle:)

canim yarin esim nobetci 24saat simdi negatif sonucu alirsam nobeti bitiremem dedi.illa persembe olsun diyince ustelemedim. sanki ben simdi test istiyorum, negatif olursa kotu haber benim yuzumden erken ogrenilmis olucak diye dusundum o yuzden zamanini beklicem mecbur.inslhhh pozitiftirde kuruntu yapmisizdir.sodayla napiyolarmis anlamadim?

sizde haklısınız canım,mantıklı düşünüyorsunuz aslında ama dilerim test sonucunuz pozitif çıkar,biranda düşüncelerini kendime yakın buldum ve seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
çok ama çoook yürekten diliyorum,pozitif haberlerini inşaallah burada bizimle paylaşmayı nasip etsin rabbim sana.

sodayla nemi yapıyorlarmış:1:
valla sanırım içme sodasını alıyorsun 1 kaşık falan üstüne çişini yapıyorsun,köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin,yada onun gibi birşey işte:52:

6.gün müüüü:53:

maşaallah maşaallah,e o zaman niye üzülüyorsun,sanırım 5,gün embriyoları konanlara bile 15.gün test yaptırılıyor diye biliyorum,senin 6.gün transferi birde 12.gün testi,umudunu yitirme,sözümü dinle ve dinlen.

Slm kizlar iki saat once kan verdim esim sonuc almaya gitti ama ben kendi bunyemi o kadar iyi taniyorum ki adetim geliyor o nedenle kendimi negatife hazirladim yine de sonucu yazarim size...bu arada 5. Gun iki embriyo transfer edilmisti bugun transfer gunu haric 9.gun...

Benim bugun kontrolum vardi hcg 86 cikti normalden dusuk 140 olmasi lazimdi. .. bir de kahverengi kanama pembe oldu... cok uzuldum bugun....

ya kızlar ben hep şeyi düşünüyorum;

keşke bizlerde tavuklar gibi yumurtalarımızın üstüne oturup,yumurtalarımızdan bebiklerimizin çıkmasını bekleyebilseydik.valla öyle olsa 1 sene bile otururdum.:1:

Transfer gunune kadar progestan kullanmami istedi doktor. Tutunmaya yarimci sanirim. Gunde 3 kez oldgu icin is saatime geliyor 2tanesi. Bunu transferden Sonrada kullaniyor muyuz?? Yatmak sikinti olacak. calisan arkadaslar rapor mu aldi??

Valla canım progesteron esas transferden sonra kullanılıyor. Onca ilaç hormon yumurtalıklardaki corpus luteumun(sarı cisim) progesteron üretmesini baskılayabiliyormuş o yüzdn kullandırıyorlar ama öncesinde ben kullanmamıştım. Zaten tutunma rahmin durumu + embriyo kalitesiyle ilgili. İnşallah gönlüne göre olur. Ben sadece transferden sonra 3 gün izin aldım 4. gün işteydim. Çok kasma. İlk tedavide 10 gün evdeydim olmadı. 2. de 3 gün izin yine olmadı. Hiç alakalı değil. Sürekli yatmak da iyi değil. İlk üç gün tuvalet ve yemek için kalk ama sonra normal hayata dön. Kan akışı olması ve rahme kan gitmesi gerekir:34:

Bol şans...

Son düzenleme:
Slm kizlar iki saat once kan verdim esim sonuc almaya gitti ama ben kendi bunyemi o kadar iyi taniyorum ki adetim geliyor o nedenle kendimi negatife hazirladim yine de sonucu yazarim size...bu arada 5. Gun iki embriyo transfer edilmisti bugun transfer gunu haric 9.gun...

Allahım inşaallah iyi haberlerle gelir eşin,şöyle 40-50 lerde falan,heyecanla bekliycem.ama 9.gün test için erken değilmi.bekliyorum güzel haberlerini.:26:

Benim bugun kontrolum vardi hcg 86 cikti normalden dusuk 140 olmasi lazimdi. .. bir de kahverengi kanama pembe oldu... cok uzuldum bugun....

dur hemen moralini bozma,bugün kaçıncı günündü ve bundan önceki hcg kaç çıkmıştı?

Canimm hadi hayirli haber verirain insallah. Beklioruz ;).

Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...

Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...

:46::46::46:

bak kalbim temiz,yukarıda yazdım 40-50 lerde olsun diye,tam ortası çıkmış 45,şükür.

hayırlısı olsun canım,Allah tamamına erdirsin,tebrikler.:16:

Allahım inşaallah iyi haberlerle gelir eşin,şöyle 40-50 lerde falan,heyecanla bekliycem.ama 9.gün test için erken değilmi.bekliyorum güzel haberlerini.:26:

dur hemen moralini bozma,bugün kaçıncı günündü ve bundan önceki hcg kaç çıkmıştı?

Bu 15. Gun... 12. Gun 48 cikmisti...

tebriklerrr....rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:
bizlerede bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallh.benimde hiç belirtim yok.bugün 3. günüm ama ben bişey hissetmiyorum:43:

Back