ASM deyim ben Aydin Arici doktorum sen hangi merkezdesin Perşembe kaçta alacaklarmis ben saat 10 da gireceğim
daha keseyi görmeye haftaya gidicez ama kan değerlerim çok yüksek tek bebek de bu kadar yüksek olmuyormuş... canım ben tüp bebeğe başlarken sonunun mutlaka olumlu olmayacağını hayal kırıklığına da uğrayabileceğimi kafama yerleştirmiştim sonuçta bunu verecek allah.. o yüzden mümkün olduğunda düşünmemeye çalıştım ve ilginçtir tüp bebek yaptırırken o kdar rahattım ki.. önceden ben 4 kez klomen kullanmıştım, sürekli kafama takıyordum yok yumurta gelişecek yok çatlayacak yok pregnly vurulcak, herşeyi kafama takıyordum...ama tüp bebek de tranfer günü falan çok rahattım transferden 45 dk sonra tuvalete gittim yanımda yatan herkes bana sen niye ayaga kalktın biraz yatsana bence seninkinin tutunması imkansız diyen bile oldu.. ben allah isterse verir dedim.. ve bir saat sonra eve geldim kendimi de hiç kasmadım 3 gün biraz dikkat ettim yemek yapmadım ev işi yapmadım kitap okudum tv izledim, mümkün oldğunca aklıma getirmemeye çalıştım..
ve transferden sonra 8. gün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm , 10. gün ise kanda test yaptırdım değerim 500 çıktı 12. gün 1000 çıktı ve 14. gün 2286 çıktı doktorlarım ikiz dedi ama allah bilir tabi daha keseyi haftaya görücez... allahım isteyen herkese versin hep hamile insanlara özenti ile bakardım çok zor gelirdi.. ama herşeyin bir zamanı varmış bunu anlamak biraz geç oluyor...
bebeğin hayırlı olsun dün banada 2 adet embriyo transfer ettiler 5 ocak test sonucum bakalım nasıl sonuçlanacak.
Arkadaşlar biraz önce test sonucumu öğrendim BETA-HCG 0,11 çıktı yani negatif çok üzgünüm arkadaşlar....(((( Normalde test günüm yarındı ama olmadı. İlk denememdi doktor 2 tane 1. kalite embriyo transfer ettik şansın çok yüksek demişti ama Allah'ım bize yine nasip etmedi... Hiç bir şey canım istemiyor......
naptın cnm test yapıcaktın sanırım yanlış mı hatırlıyorum..
Arkadaslar iyi geceler. Ben embryo transferi yaptiktan snra hic yatmadan tuvalete gittim. 45 dk hastanede dinlenip sonra 2.30 saatlik yol geldik arabayla. Bu sirada hastanede 3 arabada yolda da 5 kez falan tuvalete gittim cunku transfere girmeden once sikisik olmak icin 5 lt su icmistim. Bi sorun olmusmudur sizce hic dinnlenemedim o gun eve gelene kadar
arkadaşlar herkese selamm. hamiş sesleri yükselmeye başlamış çook şükür :) ama hamiş olmasak bile biz bu yola gönül vermişiz yılmayız :) ben de iğne döneminde çok sıkıntı çektim, kaşıntılarım filan oldu. pazartesi günü yumoşlar toplanacaktı ama e2 değerim yüksek çıkınca bekledik biraz. yarın yumoşlarım toplanıyor rabbimin izniyle. garip hisler içindeyim.
kızlar yumoşlar toplanınca hemen embryoyu oluşturuyorlar mı? nasıl bir süreç bizi bekliyor. bilgilendirin lütfen...
canım benim transferden hemen sonra hergün iki dilim ananas ve dut kurusu bir avuç mutlaka tüketin özellikle solunuza yatın rabbim büyük ben inanıyorumki rabbim hepimizi muratlarına kavuşturucak evdeyim canım ama iki gün dinlenince sanırım yeterli oluyo
canım benimkide 5. gün emriyosuydu transferden sonra 8. günde evde test yaptım silik ikinci cizgi çıktı ama ikiz olduğu için.. sonra 10. gün kanda hcg 500 çıktı.. evde yapma derim hayal krıklığı olabiliyor belki pozitif ama negatif çıkabiliyor
verdigin bilgi icin tesekkurler ne kadarda cok ugrassmissiniz ben birde sunu eklemek istiyorum 7 gun oruc tutup her aksamda bir bardak suya ya musavvir ismini okuyup o suyla orucunu acmak cok iyiymis bizim gibi yumos sahibi olmak isteyenlere...
daha keseyi görmeye haftaya gidicez ama kan değerlerim çok yüksek tek bebek de bu kadar yüksek olmuyormuş... canım ben tüp bebeğe başlarken sonunun mutlaka olumlu olmayacağını hayal kırıklığına da uğrayabileceğimi kafama yerleştirmiştim sonuçta bunu verecek allah.. o yüzden mümkün olduğunda düşünmemeye çalıştım ve ilginçtir tüp bebek yaptırırken o kdar rahattım ki.. önceden ben 4 kez klomen kullanmıştım, sürekli kafama takıyordum yok yumurta gelişecek yok çatlayacak yok pregnly vurulcak, herşeyi kafama takıyordum...ama tüp bebek de tranfer günü falan çok rahattım transferden 45 dk sonra tuvalete gittim yanımda yatan herkes bana sen niye ayaga kalktın biraz yatsana bence seninkinin tutunması imkansız diyen bile oldu.. ben allah isterse verir dedim.. ve bir saat sonra eve geldim kendimi de hiç kasmadım 3 gün biraz dikkat ettim yemek yapmadım ev işi yapmadım kitap okudum tv izledim, mümkün oldğunca aklıma getirmemeye çalıştım..
ve transferden sonra 8. gün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm , 10. gün ise kanda test yaptırdım değerim 500 çıktı 12. gün 1000 çıktı ve 14. gün 2286 çıktı doktorlarım ikiz dedi ama allah bilir tabi daha keseyi haftaya görücez... allahım isteyen herkese versin hep hamile insanlara özenti ile bakardım çok zor gelirdi.. ama herşeyin bir zamanı varmış bunu anlamak biraz geç oluyor...
dün 14. günümdü kan testi sonucu 16.4 biraz yükselme var ama düşük 11. gündede 5.1 di bugünde kanamam başladı dr iğne verdi proluton depot diye onu yaptırdım ama yarın yine bakalım dedi bhcg ye ama benim baktırasım yok(
kızlar merhaba benimde transferim oldu bugün 5. günüm perşembe transferim oldu
5. gün embriyosu orta kalitede 2 tane drum şansımın %50 60 olduğunu söyledi
pazar günü test günüm ilk denememiz eşimde sperm azlığı var
yaşım 25 dr rahmin falan çok iyi dedi ama embriyomun orta kalite olmasına üzüldüydüm
4 gün evde yattım dün işe başladım muhasebeciyim daha pozitifim çok heycanlıyım
bende kasıklarımda batma kasıklarda göbekte seyirme beyaz akıntı jelden diyorum
göğüslerim acıyorr ama belirti olarak görmüyorum ilaçtandır diyorum
inşallah tutunmuştur bebeklerim...
Kıyamam canım ya bak ben de dün negatif sonuç aldım. Olmuyorsa bir hayır vardır canım. Sakın sıkma canını. Bakarsın yükselir bak hiç belli olmaz. Üzülme sakın...
Ya canım benim bu yazını okuyunca çok duygulandım. Gerçekten herşeyin bir zamanı var. Bana öyle geliyor ben de ikiz annesi olacağım bilmiyorum hep içime öyle doğuyor.
Hatta bu dondurulmuş transferde 2 tane embriyo vardı biri öldü tek kaldı ya yok dedim tamam benim tutmayacak; çünkü hep bir erkek bir kız ikizim olacak diye hissettim ne bileyim öyle istiyorum ya ondan herhalde. Allahım en doğru zamanda herkesin gönlüne göre versin rabbim amiinnn..
Telebek canım sen kaç yaşındasın. Kaç yıldır tedavi görüyrsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?