Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

hayırlı olsun arkadasım çok sevındım senın adına bende transferımın 2.günündeyim hareket ettikçe tedırgın oluyorum ama senin rahatlığın benıde rahatlattı çok sağol..

daha listeye alınmamışım unutulmuşum galiba
eşimin sperm sayısı 7 milyon olduğu için hamile kalamıyormuşum diye açıklama yaptı doktor 3 aşılama yaptım ilk tüp bebek denemem bu
başkentte bülent beyle başladık samimi geliyor menapur verdi gonal f verilsin istemiştim ama doktor menapur daha etkili dedi dün ilk iğnemi yaptım kendime 3 şişe toz ve bir su hepsini karıştırıyorum günlük miktar böyle .acaba normal mi verdiği ölçü yoksa az mı anlamadım sanki diğer arkadaşlar dozu fazla alıyormuş gibi geldi benim ilk denemem o yüzde mi acaba
5 gün kullan cumartesi gel duruma göre bakıcaz dedi ne zaman yumurta toplamı işlemi yapılacak kaç tane yumurta olması gerekiyor bilmiyorum ama ben 35 yaşında olduğum için 2 emriyo olacak dedi
bilgisi olanlar yardımcı olsunlar lütfen tahminen yumurta toplama ne zaman oluyor yumurtalar kaç cm olmalı .transfer tahminen kaç gün sonra olacak

Arkadaşlar biraz önce test sonucumu öğrendim BETA-HCG 0,11 çıktı yani negatif çok üzgünüm arkadaşlar.... (((( Normalde test günüm yarındı ama olmadı. İlk denememdi doktor 2 tane 1. kalite embriyo transfer ettik şansın çok yüksek demişti ama Allah'ım bize yine nasip etmedi... Hiç bir şey canım istemiyor......

üzülme canım bende geçen hafta negatif sonucumu aldım kısmet böyleymiş ne yapacaksın Allah ne zaman isterse o zaman olacak sıkma canını vardır herşeyde bir hayır...bu arada hangi merkezde tedavi olmuştun?

Son düzenleme:
naptın cnm test yapıcaktın sanırım yanlış mı hatırlıyorum..

Canım benım test tarihim 27 si ama artık benim için önemi yok. Dünden beri bayağı bir kanamam geliyor. İlk denememdi ama olmadı, kısmet değilmiş. Yinede 27 sinde gideceğim, bir umudum kalmadı ama!!! Allah'tan hayırlısı..

:) ben de güldüm cnm sana. Neden 5 Ltd su içtin, doktorun mu söyledi. Bana 4 bardak içsen yeterli dediler, o an içtim suyu ve transfere aldılar beni. Sadece 20 dk merkezde dinlendim bende. Bizim doktorlar yatmayı da önermediler. Sadece ağır kaldırma, çok fazla yürüme, sıcak banyo uzak durmam vs..gerektiğini söylemişlerdi. Kötü düşünme, inşallah seninkisi tutmuştur

kızlar merhaba benimde transferim oldu bugün 5. günüm perşembe transferim oldu
5. gün embriyosu orta kalitede 2 tane drum şansımın %50 60 olduğunu söyledi
pazar günü test günüm ilk denememiz eşimde sperm azlığı var
yaşım 25 dr rahmin falan çok iyi dedi ama embriyomun orta kalite olmasına üzüldüydüm
4 gün evde yattım dün işe başladım muhasebeciyim daha pozitifim çok heycanlıyım
bende kasıklarımda batma kasıklarda göbekte seyirme beyaz akıntı jelden diyorum
göğüslerim acıyorr ama belirti olarak görmüyorum ilaçtandır diyorum
inşallah tutunmuştur bebeklerim...

öncelikle hayırlısı olsun canım,yumoşlar toplanırken eşinde o sırada sperm veriyor ve toplanma işlemi sonrası sağlıklı yumurtalarla spermler birleştirilip döllenme işlemi başlıyor.size günlük telefon açıp bilgi veriyorlar,diyelimki 15 yumurtan toplandı,ertesi günü bunun 2 si fire verebiliyor yani ölüyor,diğerleri bölünmeye devam ediyor(yani bebek oluşuyor)işte böyle böyle en iyisini buluyorlar ve artarsa donduruyorlar,hergün size telefon açıp bilgi verirler.

ananası şimdiden aldım koydum,yalnız başka biryerde sağınıza yatın diye okumuştum,benmi yanlış anladım,sağımıza yatmıyacakmıyız?

şışşşttt Nuran bacı

bende yokum listede,niye yokum acaba,bak bilgilerimi veriyorum ona göre

yaş 32
2.denemem
antalya ıvf tüp bebek merkezi
tüpler tıkalı ve eşimde morfoloji sorunu var

ekle benide olurmu canım,hadi öptüm,gideyim yürüyeyim biraz,şiştim evde.

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin sen ne zaman pozitif haber aldın, yeni galiba. Ben de hakan yaralıya tedavi oldum. Ama anatoliada hep 3. gün transferi

yapılıyor diye biliyordum. Senin ne sebeple 5. gün oldu transferin? Bir de kaç kez deneme yaptın Anatoliada. Benim 1 aşılama, 2 tüp bebek. Tekrar oraya gitmeyi

düşünmüyorum. Yeterince uğraş verildiğini düşünmüyorum, bilmiyorum. Başka merkezler o ayki normal gelişen tek yumurtayı bile alıyor ne biliyim. 5. güne kadar bekletip yaşayıp yaşamayacağı görülebilir en azından 2. denemede. İlla 4.-5. denemede mi tedbirler alınıyor anlamıyorum. Hem maddi olarak da yıprandık.

Gazi tıppı düşünüyorum. Devlette çok daha uygun fiyatı. Arkadaşım daha yeni hamile kaldı. Ümitliyim bu sefer. Tekrar hamişleri tebrik ediyorum...

Son düzenleme:
verdigin bilgi icin tesekkurler ne kadarda cok ugrassmissiniz ben birde sunu eklemek istiyorum 7 gun oruc tutup her aksamda bir bardak suya ya musavvir ismini okuyup o suyla orucunu acmak cok iyiymis bizim gibi yumos sahibi olmak isteyenlere...

Neden 7 gün oruç ne faydası oluyor muş anlayamdığım için soruyorum canım? Normalde hep şunu ye bunu ye denir de bu değişik geldi yanlış anlaşılmasın. Nerede yazıyor?

Son düzenleme:
dün 14. günümdü kan testi sonucu 16.4 biraz yükselme var ama düşük 11. gündede 5.1 di bugünde kanamam başladı dr iğne verdi proluton depot diye onu yaptırdım ama yarın yine bakalım dedi bhcg ye ama benim baktırasım yok (

Ya canım benim bu yazını okuyunca çok duygulandım. Gerçekten herşeyin bir zamanı var. Bana öyle geliyor ben de ikiz annesi olacağım bilmiyorum hep içime öyle doğuyor.

Hatta bu dondurulmuş transferde 2 tane embriyo vardı biri öldü tek kaldı ya yok dedim tamam benim tutmayacak; çünkü hep bir erkek bir kız ikizim olacak diye hissettim ne bileyim öyle istiyorum ya ondan herhalde. Allahım en doğru zamanda herkesin gönlüne göre versin rabbim amiinnn..

Telebek canım sen kaç yaşındasın. Kaç yıldır tedavi görüyrsun?

Kıyamam canım ya bak ben de dün negatif sonuç aldım. Olmuyorsa bir hayır vardır canım. Sakın sıkma canını. Bakarsın yükselir bak hiç belli olmaz. Üzülme sakın...

kimse görmedi beniii

bu arada hamile arkadaşlarımı çok tebrik ederim

negatif alan arkadaşlar için ne diyeceğim bilmiyorum
çok zor ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
bende çok korkuyorum negatifi görmekten ama RABBİM herşeyin hayırlısını versin inş

Kıyamam canım ya bak ben de dün negatif sonuç aldım. Olmuyorsa bir hayır vardır canım. Sakın sıkma canını. Bakarsın yükselir bak hiç belli olmaz. Üzülme sakın...

inşallah cnm inşallah çok zor bi zamandan geçiyoruz bol bol dua ve sabır allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

kızlar bugün kan testimi yaptım. sağolsun eşim de yetşti yoksa yarın öğrenecektim. gerçi bişey değişmedi sonuç 30.46 merkezi aradık çok olumlu konuşmadılar sanki. proluton iğne yaptık. benim de kafam karıştı.2 gün sonra tekrarlıcaz testi bakalım hayırlısı. benim durumumda olup da değerleri yükselen arkdaşlar var mı acaba morale ihtiyacım var sanırım (

rabbim inşallah sana bir kız bir erkek çok sağlıklı çok hayırlı ikiz evlat versin.bütün kalbimle diliyorum bunu arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…