Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

arkadaşlar 5. gün embriyosu için transferden sonra kaçıncı günde test yapmalıyım ?????

herkes farkli seyler soyluyor ama benim bildigim dondurulmussa 15.gun eger normalse 12.gun..ama kimisi 9.gununde yapiyor pozitif cikiyor anlamdim gitti bende suan meraktan catliyorum ama biraz daha sabir diyorum...

hayirlisi olsun rabbim kucagina almak nasip etsin:))

solumuza mı sağımıza mı yatmak gerekiyor?

amin insaallah ccanim...sakin kendini strese sokma toplama oncesi rahat birak kendiniki yumurtalarinda kaliteli olsun simdiden iyi sanslar....

allah hakkinda hayirlisini versin arkadasim..sen takma onun sozlerini kendinin cocugu var bizim gibi ugrasmadigi icin ne hissettigimizi bilmiyor....pozitif olki hersey pozitif ilerlesin insaallah hem su bir gercek Rabbim vermeyecekse seni baska bir sey icin yukseltecektir Hakkimizda hayirlisi...dua edelim insaallah Rbbimin hazinesi bol bizede dusecek elbet...

verdigin bilgi icin tesekkurler ne kadarda cok ugrassmissiniz ben birde sunu eklemek istiyorum 7 gun oruc tutup her aksamda bir bardak suya ya musavvir ismini okuyup o suyla orucunu acmak cok iyiymis bizim gibi yumos sahibi olmak isteyenlere...

benide hic yatirmadilar canim ben hatta hic dinlenmeden eve geldim simdi evde biraz dinleniyorum..takma kafana Rabbimin izniyle tutunacaklardir sana...

Herkese tekrar merhaba
Bugün transfer hariç 10. Gunüm 2 gün sonra testim var sona yaklaştıkça iyice bir tuaf oldum ne ümidim var ne ümitsizliğim.
Beklemek cok zor esimi aksam yarın test yaptıralım diye iknaya çalıştım ama kesinlikle reddetti doktorun söylediği gunü bekliyecegiz dedi.( içimden o an elimde ne varsa kafasına fırlatmak istedim vallahi bayılıyorum su adamların sogukkanligina)
Şafak 2 bekliyecegiz başka care yok.
Bu arada fiziksel olarak sadece ara ara adet ağrısına benzer ağrı geliyor kasıklarımdan aşağıya doğru başka bir belirtim yok.
Hepimizin hakkında hayırlısı,

gunaydin canim hayirlisi olsun hakkinda insallah yumoslarin tutunsun sana insaallah

ayni sorunlari 2gundur bende yasiyorum sabah hazirlandim eerken saatte nolur gidelim diyorm adam kalkmadi yataktan illa 2gun sonra diye tutturdu sinir oldum test bile yaptirmiyo gicik neyse ciksin artik varsada yoksada beklemek cok zorrr allahim nolur ikinci cizgiyi goster bizzlere ..

solumuza mı sağımıza mı yatmak gerekiyor?

canım seni yakalamaya çalıştım özelden msj atamıyorum henüz şimdi diğer forumun ilk sayfasınıdan okudum 27 aralık opun varmış aynı gün öğle veya öğleden sonra benim de transferim olacak:)) belki görürüz birbirimizi ama opular genelde sabahtan oluyor bense öğleden sonra geleceğim hakkımızda hayrılısı

öylemi inş.karşılaşırız yaaaaaaaaa...seninki dondurulmuştu heralde...güzelhaberlerini bekliyorum mutlaka bilgilendir...

bişey sormak istiyorum yaa ben 2. tedavimi acıbademde olmakta kararsınızm memorial düşünüyorum orada tedavi gören varmı aramızda?

bende şok oldum bende bugün akşam çatlatma iğnesini vurcam...perşembe toplayacaklar...diyorum cumartesiye kadar yumurta kalmaz...neyse haberleşelim..hangi merkezdesin

ASM deyim ben Aydin Arici doktorum sen hangi merkezdesin Perşembe kaçta alacaklarmis ben saat 10 da gireceğim

Bence bizde bir topik acalım ismide " soğukkanlı tüp bebek babalarına hayir" olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…