arkadaşlar 5. gün embriyosu için transferden sonra kaçıncı günde test yapmalıyım ?????
merhaba kızlar benim tranferinin 9.günü dayanamayıp bthcg değerine baktırdım 53.4 çıktı .yaşadığım yerdeki doğum doktoru tebrik etti 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.hala inanamadım ilaçlara bağlı deildir dimi???
Heyecandan Perşembe yerine Cumartesi yazmışim :)))
canım benim transferden hemen sonra hergün iki dilim ananas ve dut kurusu bir avuç mutlaka tüketin özellikle solunuza yatın rabbim büyük ben inanıyorumki rabbim hepimizi muratlarına kavuşturucak evdeyim canım ama iki gün dinlenince sanırım yeterli oluyo
slm arkadaşlar çarşamba günü yumurtalar toplanıcak ve genetik inceleme yapılıcak sonra transfer tarihi beli olucak inşallah rabim kucaklarımızı boş bırakmaz cümlemize nasip eder 2013 e hamile olarak gireriz dualarınızı eksik etmeyin nolur bende sizler için ediyorum dua allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
al benden de kocaman kocaman 0.100 ben her denemede gördügüm tek sonuc bu ve benimde embrıyolar 2. kalite ve cok kişide tutunmuş ama sende bernde tutmuyo napalım hayat devam ediyo bu aksam esra erol diyor ki cocuk olan ev sıcak mutlu yuvaymış cocuk olmayan ev soguk ve iticiymiş ne güzel konuşuyo demi ölelim mi kardeşim ona veren RABBİM onu benden üstün mü kılmış ağzı olan konuşuyo kimseye kaahle almam yoluma devam ederim imkanım oldukca denerim RABBİM verirse alırım vermezse şükr ederim hayırlısı buymuş derim kadın sinirlerimi gerdi
verdigin bilgi icin tesekkurler ne kadarda cok ugrassmissiniz ben birde sunu eklemek istiyorum 7 gun oruc tutup her aksamda bir bardak suya ya musavvir ismini okuyup o suyla orucunu acmak cok iyiymis bizim gibi yumos sahibi olmak isteyenlere...Uzun zamandır bütün heryerde tüp bebekle ilgili araştırma yaptım ve sonuç olarak sizlere yazıcaklarımı lütfen okuyun ve uygulayın
1-tüp bebek yaptırdıktan sonra tutmayan denemelerde bir sonraki aylarda kendiliginizden gebe kalma olasılıgınız yüksek
2-eşinde varikosel olan yada olmayan arkadaşlar eşlerinizle beraber olmadan 1,30 saat önce şekersiz ve sütsüz içereceginiz nescafe spermlerin yavaşda olsa yada birkaçtanede olsa eyer yumurtlama tarihinize yakınsa gebe kalmanıza sizi bir adım yaklaştıracaktır tecrübeyle sabittir.
3- aktardan alıcagınız arısütü bal polen karışımının üstüne ayrıca hakiki polen bir çay kaşısıgı döküp suyla yutun emin olun büyümeyen yumuşlarınız kaliteli ve büyümüş bir şekilde size geri dönöceklerizdir.
4-bal çörek otu tarcın karışımınıda her gün bir yemek kaşıgı yutarak çörek otu çekilmiş olucak yine yumuşlarınıza iyilik kendinizede iyilik etmiş olucaksınız.
5-ada çayınızı her gün mutlaka yatmadan bir saat önce içmelisiniz
6-aslan pencesi demleyip ılıdıktan sonra hergün bir bardak yatarken içmelisiniz
7-ilişkiden sonra sag tarafınıza yatınız rahime giden damarlar dahada genişliycek ve gebe kalmanızı dahada kolaylaştırıcaktır.
8-denemelerde bu ay olmayan arkadaşlarım ocak ve subat aylarını lütfen iyi degerlendirin vücüdunuzda halen hazır olan hormonlara takviye yaparak ümitlerinizi perçinleyin
9-mutlaka hergün okuyamasanızda ruhen kendimden biliyorum meryem suresini içinizden geldikçe okuyun ve sizin adınıza okusunlar
kızlar lütfennnnnnnnnnnnnn ovulasyon testi alarak takiplerinizi birkaç ay kendiniz yapın türkiyenin en iyi doktoru bile bülent tıraş gittigimde fsh 36 oldugu için dogru dürüst ilgilenmedi ilaçlarını al adet olunca gel dedi ama önce rabbim sonra bu kürlerle rabbim muradımı verdi ve inanıyorumki ben bir iki ay kalmadan hepinizden güzel haberler alıcam
Arkadaslar iyi geceler. Ben embryo transferi yaptiktan snra hic yatmadan tuvalete gittim. 45 dk hastanede dinlenip sonra 2.30 saatlik yol geldik arabayla. Bu sirada hastanede 3 arabada yolda da 5 kez falan tuvalete gittim cunku transfere girmeden once sikisik olmak icin 5 lt su icmistim. Bi sorun olmusmudur sizce hic dinnlenemedim o gun eve gelene kadar
günaydın kızlar,
dün transferim yapıldı. 1,5 -2 litreye kadar su içip gelin. transfer yapılırken idrara sıkışık olmanız gerekiyor demişlerdi.
normalde 1 su bardağı su içeyim 15 dk sonra tuvaletteyimdir. dün 3 litre içtim karnım futbol topu gibi oldu bir türlü idrara sıkışmadım :)))
1 saat beklediler beni :)))
sonra 5 dakika bile sürmeyen bir işlemle 2 adet embriyomu transfer ettiler. önce benden izin aldılar sonra transfer ettiler.
hayırlısı bakalım inşallah tutarlar. transfer olan bütün herkesin inşallah tutar
Herkese tekrar merhaba
Bugün transfer hariç 10. Gunüm 2 gün sonra testim var sona yaklaştıkça iyice bir tuaf oldum ne ümidim var ne ümitsizliğim.
Beklemek cok zor esimi aksam yarın test yaptıralım diye iknaya çalıştım ama kesinlikle reddetti doktorun söylediği gunü bekliyecegiz dedi.( içimden o an elimde ne varsa kafasına fırlatmak istedim vallahi bayılıyorum su adamların sogukkanligina)
Şafak 2 bekliyecegiz başka care yok.
Bu arada fiziksel olarak sadece ara ara adet ağrısına benzer ağrı geliyor kasıklarımdan aşağıya doğru başka bir belirtim yok.
Hepimizin hakkında hayırlısı,
selam canım hayırlı olsun benımde 2 ocakta tahlıl yaptırıcam benımde mıkroenjeksıyon paylasalım sorunlarımızı
benide hic yatirmadilar canim ben hatta hic dinlenmeden eve geldim simdi evde biraz dinleniyorum..takma kafana Rabbimin izniyle tutunacaklardir sana...
solumuza mı sağımıza mı yatmak gerekiyor?
canım seni yakalamaya çalıştım özelden msj atamıyorum henüzşimdi diğer forumun ilk sayfasınıdan okudum 27 aralık opun varmış aynı gün öğle veya öğleden sonra benim de transferim olacak:)) belki görürüz birbirimizi ama opular genelde sabahtan oluyor bense öğleden sonra geleceğim hakkımızda hayrılısı
İnsallah tutar ikimizinde. Senin kacinci gunun simdi transfern sonra?
bende şok oldum bende bugün akşam çatlatma iğnesini vurcam...perşembe toplayacaklar...diyorum cumartesiye kadar yumurta kalmaz...neyse haberleşelim..hangi merkezdesin
ayni sorunlari 2gundur bende yasiyorum sabah hazirlandim eerken saatte nolur gidelim diyorm adam kalkmadi yataktan illa 2gun sonra diye tutturdu sinir oldum test bile yaptirmiyo gicik neyse ciksin artik varsada yoksada beklemek cok zorrr allahim nolur ikinci cizgiyi goster bizzlere ..
bişey sormak istiyorum yaa ben 2. tedavimi acıbademde olmakta kararsınızm memorial düşünüyorum orada tedavi gören varmı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?