cuma günü yumurtalarımı aldılar
dünde arayıp bilgi verdiler. 6 tane almışlar 1 tane olgunlaşmış 2. sonradan olgunlaşmış. eğer bölünürlerse transfer yapıcaz.
bölünmezlerse yapamıycaz.
ptesi 8.30 da burda olun dediler
gelmemeniz gerekirse sizi arayacağız dediler. 1,5 litre kadar su iç idrara sıkışık bir şekilde gel dediler.
12 saatim kaldı çok heyecanlıyım. inşallah transfer olur ve inşallah tutunur bana çok gerildim gerçekten((
Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın pozitif kabul edilmesi için sinir nedir
Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz 16 aralık itibariyle negatif çıktı aklıma takılan rahim filmi.Tüp bebekte rahim filmi gereklimidir sizce?birde ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar ara verilmeli?
canım, evet buzdolabının ilaç gözünde sakla. özellikle yaz aylarında biryerden bir yere taşırken buzlukla taşımalısın. Kışın çok önemli değil ama yine de oda sıcaklığı fazla olursa zarar görmesin diye dolapta durmasında fayda var. Kolay gelsin sana
bacmm arkadasım, sen benden daha tecrübelisin daha önce 3 tup bebek denemen olduğunu okudum. Test gününden önce adetin başlamışmıydı hiç, yada kaçıncı günlerinde oldun. Bızıde aydınlatırmısın?
herkese merhaba kader arkadaşlarım,bugün benimde yumurtalarım toplandı,hayırlısı diyorum artık.
normal hamileliklerde 5 ve üstü kabul ediliyor canım ancak tüp bebeklerde sanırım bu durum geçerli değil,sanırım en az 25 gibi falan olması gerekiyor.
öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun canım ama anlamadığım siz hiç rahim filmi çektirmedenmi tüp bebek yaptırdınız yani tüp bebek için mutlaka bir sorununuz olmalı(tüplerin kapalı olması vs..gibi)tabii eşinizde de sorun yoksa.hiç rahim filmi çektirmediyseniz(buna ihtimal veremiyorum)bence çekilmesi lazımdı,ayrıca 2.tüp bebek tedavisi için 2 ay ara vermeniz gerekiyor.bütün bu bilgileri sizin doktorunuz size vermeliydi.
Estağfirullah sorabilirsiniz. Ben pozitifliği değil; negatifliği test edicem. YAni şöyle diyeyim. Eğer hiç değer çıkmazsa, sıfır çıkarsa bu negatif
anlamına gelecek.
Yok değer çıkarsa bu sefer bu da pozitif demek olmayacak çünkü artışa bakma olayı var ya mutlaka bir kaç test daha gerekecek
Yaptırmıyor tabii ki ben zaten doktoruma gitmeyeceğim dışarda yaptırıcam. Sonuçta negatifse negatif daha da yükselme ümidi olmayacak benim için; ama pozitifse zaten
kan testi tekrarlanacak canım. Ben bekleyemeyeceğim.
normal hamileliklerde 5 ve üstü kabul ediliyor canım ancak tüp bebeklerde sanırım bu durum geçerli değil,sanırım en az 25 gibi falan olması gerekiyor.
öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun canım ama anlamadığım siz hiç rahim filmi çektirmedenmi tüp bebek yaptırdınız yani tüp bebek için mutlaka bir sorununuz olmalı(tüplerin kapalı olması vs..gibi)tabii eşinizde de sorun yoksa.hiç rahim filmi çektirmediyseniz(buna ihtimal veremiyorum)bence çekilmesi lazımdı,ayrıca 2.tüp bebek tedavisi için 2 ay ara vermeniz gerekiyor.bütün bu bilgileri sizin doktorunuz size vermeliydi.
canımın ici hic bir sebeb yokken benim 21 yıl bebegım olmadı işte buna sebebsiz infertilite deniyo bence tüp bebek yapılırken rahim filminede gerek yok varikoselede gerek yok biz normal yollardan cocumuz olsun diye her ikisinide yaptık boşuna gecen yıllardan başka birşey degildi bak şimdi yaş nereye gitti dr larda bazen insan ömründen calıyo
Olsun güzelim nasılsın? yaptıracak mısın test yarın? Belirtin var mı?
Arkadaslarım
Pazartesı transferım var kısmet olursa
Dualarınızı beklıyorum
hayırlı olur inşallah güzel haberler bekliyoruz
canımın ici hic bir sebeb yokken benim 21 yıl bebegım olmadı işte buna sebebsiz infertilite deniyo bence tüp bebek yapılırken rahim filminede gerek yok varikoselede gerek yok biz normal yollardan cocumuz olsun diye her ikisinide yaptık boşuna gecen yıllardan başka birşey degildi bak şimdi yaş nereye gitti dr larda bazen insan ömründen calıyo
Hayır doktorum bülent tıraştı ve bizim sorun bende degil eşimdeydi sperm sayısı düşüktü benden rahim filmi falan istenmedi çektirmedim o yüzden
sekerim ozelden mesaj atamiyorum,yeteri kadar mesaj yazmamisim cunku daha 47 olmus.sanki benim agrilar adet agrisina benzemeye basladi sinirlerim bozuluyo ilk gun kadar yok ama ara ara kasik agrilarim var.bide crinone vajinal jel kullaniyorum goguslere acayip hassasiyet veriyo (herhalde jel yapiyo xdiye tahmin ediyorum) kullanan varmi?
Bilmiyorum bizde sorun eşimin sperminin düşük olmasıydı ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı fakat doktor benden rahim filmi istemedi şimdi aklıma takıldı tup bebekte rahim filmi gereklimi gereksizse neden??
sağol canım,hepimizin inşaallah.
öncelikle umudunuzu yitirmeden devam edin,Allahım sizinde kucağınızı birgün bebişle doldursun.
gelelim konuya evet ama siz rahim filmi çektirmişsiniz öğrenmişsiniz,arkadaş çektirmeden nereden bilecek.belki kendisindede sorun vardır ama onlar sadece eşinde var diye ona yükleniyorlardır ondan dedim.mesela bizde hep ben araştırıldım,aslında önce normal yolla hamile kalmıştım 16 haftalık düşük yaptım,sonrada hamile kalamadım,rahim filmi çektirdim rahimde eğrilik var dendi,falan fila neyse yine hamile kalmadım,birsürü doktora gittim sebep yok dendi ama sonra öğrendikki eşimin morfolojisi 0 mış.o kadar yıl hep bana baktılar oysa.ha bu arada bu süre içerisinde benim tüplerde tıkanmış oda ayrı bir olay:44:
bence sen yinede bir rahim filmi çektir derim ben,tabii önce doktoruna sor,belki sendede problem vardır(dilerim yoktur)nereden biliyorsunuzki.
sağol canım bende öyle yaptım eczacı dolaba koymayın dedi doktor dolapta sakla dedi iki arada kalmıştım neyse başladık bakalım sonuç iyi olur inşallah bende kısa protokolle tüp bebek yaptırıyorum 1o gün sonra yumurta toplanacak bakalım hayırlısı beklicez dört gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?