Benim surekli Kan testi yapildi ama dr boyle bi seyden bahsetmedi benim de rezervim a z 6 yumurta cikmisti .. insallah senin de tutar canim :)
Canıımmm sen de yarın yaptır bir gün önce bir gün sonra bu heyecana yürek dayanmaz:18:
İnşallah hepimiz pozitiffff görürürz
Arkadaslarım
Pazartesı transferım var kısmet olursa
Dualarınızı beklıyorum
canım sana özelden msj yazmıştım sorularını cevaplamıştım ama göndermedi msj sayım yeterli olmadığı için.
Yarın sabah test günüm transferden 13 gün sonra sonucu öğrenmiş olacağım inşallah yaşadığım bu stresler geçici olur. Ben ve benim gibi tüp bebek tedavisi olan herkese sabır ve bol şans dilerim.
cuma günü yumurtalarımı aldılar
dünde arayıp bilgi verdiler. 6 tane almışlar 1 tane olgunlaşmış 2. sonradan olgunlaşmış. eğer bölünürlerse transfer yapıcaz.
bölünmezlerse yapamıycaz.
ptesi 8.30 da burda olun dediler
gelmemeniz gerekirse sizi arayacağız dediler. 1,5 litre kadar su iç idrara sıkışık bir şekilde gel dediler.
12 saatim kaldı çok heyecanlıyım. inşallah transfer olur ve inşallah tutunur bana çok gerildim gerçekten((
cuma günü yumurtalarımı aldılar
dünde arayıp bilgi verdiler. 6 tane almışlar 1 tane olgunlaşmış 2. sonradan olgunlaşmış. eğer bölünürlerse transfer yapıcaz.
bölünmezlerse yapamıycaz.
ptesi 8.30 da burda olun dediler
gelmemeniz gerekirse sizi arayacağız dediler. 1,5 litre kadar su iç idrara sıkışık bir şekilde gel dediler.
12 saatim kaldı çok heyecanlıyım. inşallah transfer olur ve inşallah tutunur bana çok gerildim gerçekten((
slm canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama 5 yıllık evli olduğunu söylemişsin genç olduğunu düşünüyorum ve buna rağmen çok olgun düşündüğünü söylemeyim ve haddim olmadan seni takdir ediyorum. allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur. rabbim bu iyi niyetli düşüncelerinin mükafakıtını verir inşallah sen kalbini ferah tut.
Transfer gününü saymıyorum canım bu şekilde 9. günüm yarın inşallah. Tabii ki de kan testi yapıcam, idrar testine karşı biriyim.
Yorum yapmaya değer görmüyorum idrar testini. Sen yapmıştın dün değil mi? Boşver kan testi yaptır yarın.
Başka var mı yarın kan testi yaptıracak
Transfer gününü saymıyorum canım bu şekilde 9. günüm yarın inşallah. Tabii ki de kan testi yapıcam, idrar testine karşı biriyim.
Yorum yapmaya değer görmüyorum idrar testini. Sen yapmıştın dün değil mi? Boşver kan testi yaptır yarın.
Başka var mı yarın kan testi yaptıracak
Benimde transfer hariç yarın 9. Gunüm ama doktor 27 aralikta test yapılacak yani 12 gun sonra dedi ve arada yapılan testleri kabul etmiyor doktorunuz onceden test yaptırıyormu[/QUOT
Benimde transfer tarihim sizinle aynı yanılmıyorsam.Çünkü aynı tarihde test yapacağız . inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Benimde transfer hariç yarın 9. Gunüm ama doktor 27 aralikta test yapılacak yani 12 gun sonra dedi ve arada yapılan testleri kabul etmiyor doktorunuz onceden test yaptırıyormu
Benimde transfer hariç yarın 9. Gunüm ama doktor 27 aralikta test yapılacak yani 12 gun sonra dedi ve arada yapılan testleri kabul etmiyor doktorunuz onceden test yaptırıyormu[/QUOT
Benimde transfer tarihim sizinle aynı yanılmıyorsam.Çünkü aynı tarihde test yapacağız . inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Temenniniz için teşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Bu hafta sonuc alacak cok anne adayı var burada ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Yaptırmıyor tabii ki ben zaten doktoruma gitmeyeceğim dışarda yaptırıcam. Sonuçta negatifse negatif daha da yükselme ümidi olmayacak benim için; ama pozitifse zaten
kan testi tekrarlanacak canım. Ben bekleyemeyeceğim.
Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz 16 aralık itibariyle negatif çıktı aklıma takılan rahim filmi.Tüp bebekte rahim filmi gereklimidir sizce?birde ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar ara verilmeli?
Slm kızlar. Şürekli takip ediyorum sizleri. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Bu denemesinde hamile kalamayan arkadaşlar için üzülüyorum. Ama elden bişey gelmiyor kısmeti ne zamansa bebişler o zaman geliyor. Ben 5 yıllık evliyim. İşlerimiz yoluna girsin dedik bekledik hep. Bende endometriozisi öğrenene kadar. Ameliyat oldum. 3 ay normal yolla hamile kalamayınca eşimin azospermi olduğunu öğrendik. Tüp bebeğe karar verdik. Doktor şansınız az dedi. 15 sperm bulundu tese de. 13 yumurtamız döllendi. 10 tanesi ilj güne kadar yaşadı. Emriyolog beni aradı ve mucize bu dedi. 5. Gün transferimiz oldu. Sona kalan 2 bebişimiz inşallah bizimledir. 2 gün sonra kan tahlilim var. Bende belirti falan yok.. idrar tahlilide yapamadım. Şimdi korkuyorum ksn tshliline gitmeye. Doktorum tek şansınız olabilir eşinde bir daha sperm bulunmayabilir. Avantajımız yaşın genç dedi. Eğer olmazsa eşimle karar verdik. Dünyanın bütün çocukları bizim diye. Yinede inanıyorum bebeklerim benimle. Hepinize iyi şanslar allah yardımcımız olsunn
Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın pozitif kabul edilmesi için sinir nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?