3. gün transferiydi...bugün 11.günüm ve bugün öğrendim...
inşallah sen de mutlu haberini alırsın yarın...Gözün aydın ben heyecanla yarını bekliyorum
inşalllaaahhh olacak hayırlı bir evladın olacak ama cok yatma arada gez kan dolaşım yapmazsa bebegin gelişemez ama benim yatagım hep hazır dururdu yorulunca yatardım cünkü insan yataga bir alışırsa vucut hemen yorgun düşüyo ama gez asla banyo duş yapma sıcak yada ılık su vucudun kasılmasına neden oluyo ve bebegı atabiliyo haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz gün gün yaşadıklarını yaz
Canim benim hic belirtim yok bugun 8.gunum doktor bize sakin belirti aramayin dedi bulamazsaniz bosuna uzulursunuz bulursaniz da bosuna sevinirsiniz yerlesme olmadan belirti olmaz dedi.ben de sali aksam test yapicam insallah kan testi hakkimizda hayirlisi olsun...Kızlarrrr günaydınn.. Aslında sabah kalktığımdan beri forumda dolaşıyorum. Allahım beklemek ne zor. Yarın yani 9. gün ben kan testi düşünüyorum.
Çarşambaya kadar galiba dayanamıycam. Sonuçta 9. günde kanda çıkar yani pozitif mi negatif mi
Belirtilerimizi yazsak ya arkadaşlar bu aralar herkes test gününe yaklaştı. Benim hala o garip sancılar devam ediyor. Arada afedersiniz makatıma doğru kısa süreli sancılar
saplanıyor ilginçlik var yani oturunca hissediyorum. Bir de her ay adet dönemi ağrıyan yerlerimi biliyorum az çok kaç senedir adet görüyorum ve kendimi dinliyorum. AMa
bu sefer daha farklı yerlerde yani bunu hissetmek için çok dikkatli olmak lazım sanırım. Vajinaya daha yakın yerlerde ağrım oluyor. Bir de tam belimin arkasından ağrılar
geliyor. Yumurtalıklarla aynı hizada. Ama kuvvetli saplanıyor baya, kısa süreli. Eşim de corpus luteum (yumurtalıklarda) progesteron salgılıyordur diyorİyice doktor olduk anlayacağınız
Şu anda yazarken de ağrılar devamlı var. İnşallah regl ağrısı değildir Allahım bilmiyorum her ne kadar embriyom 2. kalite olduğu için ümitli olmasam da acaba demeden
duramıyorum kızlarr:26:
Bir de göğüslerim bir şiş bir inik. Bugün sabah da uçları dokununca acıyor. Kesin kendmi dinlediğim için
Sizde durum nasıl?
Kızlar transfer gunün hariç 8. Gunumdeyim dayanamadım bu sabah test yaptım sonuc tek çizgi , silik bile olsa 2. Çizgi yok.
Moralim dibe vurdu biliyorum yanıltıcı olabilir ama elde değil cok üzgünüm.
Ben progestan hap kullanıyorum vajinadan daha rahat ve acısız.
Canim cok erken yapmissin moralini bozma kanda bile cikmayabilir daha sabret bakalim.insallah test gunu pozitifi gorursun...
Canim cok erken yapmissin moralini bozma kanda bile cikmayabilir daha sabret bakalim.insallah test gunu pozitifi gorursun...
Bende farkındayım hata yaptım test ile doktorum kan testi en net sonuctur benim verdigim tarihe kadar bir şey yapma demişti.
Belirti arayıp bosunada olumlu olumsuz motive olma ve herkesde farklıdır belirtiler hatta çoğunlukla belirtide olmaz demişti.
Zaten bende de solda ara ara bıçak seklinde saplanan basit bir ağrıdan başka bir seyde yok.
Ama sabahın finalini beni ağlarken bulan esim yaptı :) bende seni aklı basında Olgun mantikli bir kadın zannederdim bu kadar ugrasiyla yapilmis bir tip tedavisini hic onemsemeyip basit bir test yüzünden dağıldın deyince aklımı basıma topladım....
Benim bugun 13. Gunum. .
10. Gun 24 hcg
11. Gun 38 hcg
12. Gun 48 hcg
Degerler cok yuksek degil ama uygun gidiyo. . Ama kahverengi nadiren de kizil akintim 2 gundur devam ediyo doktor sadece tuvalete gidicen dedi 5 gunluk rapor verdi. .. tutunma kanamasi diye umuyorum....
Kızlar transfer gunün hariç 8. Gunumdeyim dayanamadım bu sabah test yaptım sonuc tek çizgi , silik bile olsa 2. Çizgi yok.
Arkadaslarım
Pazartesı transferım var kısmet olursa
Dualarınızı beklıyorum
Bende farkındayım hata yaptım test ile doktorum kan testi en net sonuctur benim verdigim tarihe kadar bir şey yapma demişti.
Belirti arayıp bosunada olumlu olumsuz motive olma ve herkesde farklıdır belirtiler hatta çoğunlukla belirtide olmaz demişti.
Zaten bende de solda ara ara bıçak seklinde saplanan basit bir ağrıdan başka bir seyde yok.
Ama sabahın finalini beni ağlarken bulan esim yaptı :) bende seni aklı basında Olgun mantikli bir kadın zannederdim bu kadar ugrasiyla yapilmis bir tip tedavisini hic onemsemeyip basit bir test yüzünden dağıldın deyince aklımı basıma topladım....
Benim bugun 13. Gunum. .
10. Gun 24 hcg
11. Gun 38 hcg
12. Gun 48 hcg
Degerler cok yuksek degil ama uygun gidiyo. . Ama kahverengi nadiren de kizil akintim 2 gundur devam ediyo doktor sadece tuvalete gidicen dedi 5 gunluk rapor verdi. .. tutunma kanamasi diye umuyorum....
Benim bugun 13. Gunum. .
10. Gun 24 hcg
11. Gun 38 hcg
12. Gun 48 hcg
Kizlarr su tabloyu olustursak artik anlayan birileri yapsa ben telefondan girdigim icin benim yapmam cok zor bilen anlayan biri varsa yapsa olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?