Arkadaşlar.. Dün benim transferimin 9. Günüydü ve dün sabah kalktığımda hafif kahverengi lekelenme gelmişti, Evdede idrar testim vardı yaptım, dayanamadım ve sonuç negatifti. İlerleyen saatlerde kırmızıları gördüm, ama öyle yoğun bir şekilde değil. Doktorumu aradık, ulaşamadık dün, bugün. Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen bu şekilde olabileceğini hemen ilacı(fitil) bırakmamamı söylemişti. Ama ben kırmızıları da görünce ve şiddetli bir şekilde bel, kasık ağrılarım olunca ümidimi kesmiştim dün ve çok üzüldüm, ağladım, ağladım.. Sonra eşimle dışarı çıktık havamız değişsin diye saatlerce dolaştık, gezdik. .sıcak banyolar falan..rahatlamaya çalıştım. (Ama istisnai böyle durumlar olabilirmiş ve dinlenmek gerekli diye daha sonra internetten okuduk ) Bu gece hiçbir şekilde ne leke nede akıntım gelmedi. Ama tekrar bugün yine kahveli, kırmızılı ama kesinlikle yoğun olmayan lekelenme şeklinde devam ediyor. Benim ilk tüp bebek tedavim bu ve sormak isterim ki sizlere daha önce tüp deneyipte regl olan arkadaşlar bu şekildemi regl yaşadınız, yoksa daha önceki aylarınız gibimiydi?? Buradan okuduklarımıza istinaden, çok arkadaş yazmış normal regl gibi olupta pozitif sonuç alanlar olmuş. Bu yüzden hala ümitliyim ve Perşembe günü olacak kan testimi bekliyoruz. Hayırlısıyla ya tuttu yada tutmadı, göreceğiz..
Arkadaşlar.. Dün benim transferimin 9. Günüydü ve dün sabah kalktığımda hafif kahverengi lekelenme gelmişti, Evdede idrar testim vardı yaptım, dayanamadım ve sonuç negatifti. İlerleyen saatlerde kırmızıları gördüm, ama öyle yoğun bir şekilde değil. Doktorumu aradık, ulaşamadık dün, bugün. Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen bu şekilde olabileceğini hemen ilacı(fitil) bırakmamamı söylemişti. Ama ben kırmızıları da görünce ve şiddetli bir şekilde bel, kasık ağrılarım olunca ümidimi kesmiştim dün ve çok üzüldüm, ağladım, ağladım.. Sonra eşimle dışarı çıktık havamız değişsin diye saatlerce dolaştık, gezdik. .sıcak banyolar falan..rahatlamaya çalıştım. (Ama istisnai böyle durumlar olabilirmiş ve dinlenmek gerekli diye daha sonra internetten okuduk ) Bu gece hiçbir şekilde ne leke nede akıntım gelmedi. Ama tekrar bugün yine kahveli, kırmızılı ama kesinlikle yoğun olmayan lekelenme şeklinde devam ediyor. Benim ilk tüp bebek tedavim bu ve sormak isterim ki sizlere daha önce tüp deneyipte regl olan arkadaşlar bu şekildemi regl yaşadınız, yoksa daha önceki aylarınız gibimiydi?? Buradan okuduklarımıza istinaden, çok arkadaş yazmış normal regl gibi olupta pozitif sonuç alanlar olmuş. Bu yüzden hala ümitliyim ve Perşembe günü olacak kan testimi bekliyoruz. Hayırlısıyla ya tuttu yada tutmadı, göreceğiz..
Canim insallah gonlunce olur her sey.kacinci gun embriyosuydu merak ettim.bu soruyu herkese soruyorum cunku zaman hesaplamasi yaparken 3 gunle 5 gun cok fark ediyor bence...
Cok haklisin canim ezberden hareket etmemek lazim.her doktorun farkli bir tarzi var sonucta...
Canim senin kacinci gun embriyosuydu?
Merhaba canım seninle adetimizin ilk günü aynı ama sen baya erken koydurmuşsun embriyonu sanırım. Benim adetimin 17. günü 15 Aralıkta konuldu. Şu anda daha 7. günüm
Adetinin ilk günü baz alınıyor gebelikte. Sorunu tam da anlayamadım aslında. Bol şans inşallah arka arkaya güzel haberler veririz
Arkadaslarım
Pazartesı transferım var kısmet olursa
Dualarınızı beklıyorum
aynı gun transferım olmuş canım bugun 8.gun ama bende korkuyorum ıdrar testı yaptırmaya. evde yapılanlar pek sağlıklı çıkmıyormuş oyle okudum yanı evde negatıf kanda pozıtıf çıkan cok olmuş hemen umudunu kesme ayrıca belırtılerın neler?
3. gün transferiydi...bugün 11.günüm ve bugün öğrendim...Canim kacinci gun transferiydi seninki?
Dün malesef beni çok üzen negatif sonucunu aldım meğer ne zormuşAllah herkese yardım etsin çok zor süreç yaşıyoruz olumsuz haberi almak insanın canını çok acıtıyor... Idrar tahliline hiç inanamayın bence insanın kafasını daha çok karıştırıyor bekleyin ve kanda görün derim çünkü ben incede olsa 2.çizgiyi görüp büyük bir umuda kapılmıştım ama kısmet değilmiş Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur....inşallah sizlerden çok güzel haberler alıcaz umutlarımızı yitirmeyelim.
Şimdi sonucu aldı eşim malasef negatif
3. gün transferiydi...bugün 11.günüm ve bugün öğrendim...
Selam arkadaslar transferim oldu cok sukur5.gunu embriyosu )) yatakta yatiyorum hareket etmeye korkuyorum resmen.yatis pozisyonu onemlimi yan yatsam olurmu??gulmeye bile cekiniyirum karin kaslarim kasilio diye )rabbim hayirlisini versin cumlemize insallah.siz nasil davrandiniz transfer sonrasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?