Acim, ikinci cizgi sende de mi cok silik cikti yoksa hicbisey goremedin mi. Benim kafam cok karisti cunku.
Arkadaşlar tedavisinde koraspirin içenler kimler? Benim arkadaşım geçen tüp bebekle hamile kaldı ilk denemesiydi, ne test yapılmış ne bir şey ama koraspirin içiyor her
gün. Şimdi 5 haftalık hamile devam ediyor. Benim doktorum araştırmalar aspirinin faydasız olduğunu bulmuş diyor. Sanırım 5 çalışmadan 3 ünde etkisiz, 2 sinde gebeliği
artırıyor bulunmuş. Ben de az önce geçen sene aldığım aspirin bitmemiştiç Ondan içtim bir tane gidip koraspirin alayım mı? İçeyim mi kendim bilemedim. Ya hiç bir şeyin
faydasını kabul etmiyor bu doktorum.
İçenler test yaptırıp da mı içiyor sanki???
arkadaşlar bende 14 aralıkta transferim yapıldı bugün idrar testinde negatif gördüm ilk denememdi insan bir umutla bekliyor ama iki çizgiyi göremeyince çok zor oluyor aslında çok umudum kalmadı ama yinede 26 aralıkta bir kan testi yaptıracağız azda olsa bir umut arkadaşlar...((
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Ben de gittim aldım koraspin 100 mg. Doğru almış mıyım? İçmeye başlıycam.
1 bütün her gün içiliyor değil mi kızlar? Doktor sitesinde okudum. Gebeliğin oluşmasından sonra veriyoruz koraspin demiş biri.
Önemli olan gebeliğin oluşmasıymış. Ben de geç kalmış sayılmam. Tutunma bu günlerde gerçekleşecek inşallaaah olduysa tabi:18:
Zafer arkadaşım sana da geçmiş olsun. Herşeyde hayır vardır. Sıkma canını. İlk denemen miydi?
Offf... Güzel haberler alamıyoruz 2 gündür
İnşallah bu durum değişir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Ben de her sabah 1 tane aspirin kullanıyorum. Benim Merkezi'm mutlaka kullanmalısın dedi kullanıyorum.dün implantasyon kanaması gördüm çok az ,şimdi kanama yok .umutlandım inşallah Rabbim nasip eder.
canım ıkıncı cızgı sılıkte olsa çıktıysa bence umut var. ıstersen gıdıp bır kan testı yaptır ınsallah hayırlı sonucu alırsın
bende tek çizgi çıktı ne yazık ki
canım ıkıncı cızgı sılıkte olsa çıktıysa bence umut var. ıstersen gıdıp bır kan testı yaptır ınsallah hayırlı sonucu alırsın
Hadi hayırlısı olsun canım. Transferin kaçıncı günü? Adetin yakın mı? Bende böyle 1-2 gün önce az bir kanama gelebiliyor adetten önce ondan sorudm. İnşallah dediğin gibidir, yerleşmedir. Ben geçen sene daha test günüme 4-5 gün varken adet olmuştum
Bu sefer adet döngüm uzamış durumda. Tam 28. gün (veya +2),test günü adet beliyorum
Canim yumurta toplamadan itibaren bana corasprin verdi folbiol verdi ayrica sabah aksam progestan igne ve gun asiri gobekten kan sulandirici igne verdi.sabah aksam verdigi progestana dayanamiyorum artik.popom mosmor oturup kalkamiyorum.bir an once sonucu ogrenmek istiyoruuum.egere doktorun folbiol vermediyse onu da alip ic gunde bir tane...
Ben progestan hap kullanıyorum vajinadan daha rahat ve acısız.Canim yumurta toplamadan itibaren bana corasprin verdi folbiol verdi ayrica sabah aksam progestan igne ve gun asiri gobekten kan sulandirici igne verdi.sabah aksam verdigi progestana dayanamiyorum artik.popom mosmor oturup kalkamiyorum.bir an once sonucu ogrenmek istiyoruuum.egere doktorun folbiol vermediyse onu da alip ic gunde bir tane...
Hadi hayırlısı olsun canım. Transferin kaçıncı günü? Adetin yakın mı? Bende böyle 1-2 gün önce az bir kanama gelebiliyor adetten önce ondan sorudm. İnşallah dediğin gibidir, yerleşmedir. Ben geçen sene daha test günüme 4-5 gün varken adet olmuştum
Bu sefer adet döngüm uzamış durumda. Tam 28. gün (veya +2),test günü adet beliyorum
Benim adet tarihim en son 29 uydu.şimdi ben son adet tarihine göre mi teansfere göre mi adet tarihi mi belirleyeceğim ?transferim de 11 iydi yorumunuz ???
seninle aynı gün transferimiz olmuştu. ben idrar testi yaptım pembe çıktı 2. çizgi.pazartesi tekrar test yapcam inşallah güzel haberler alırım...napayım dayanamadım sen de yapabilirsin bence...hadi hayırlısı
Doktorum bana aspirin vermedi fakat kanı sulandirmak için bol su iç dedi icim dişim su oldu.
Günde 3 kez vajinadan progestana ve 2 kez agizdan ostrojen hormonu verdi.
Tedavimin basından bu yanada folibol ve B12 vitamini kullanıyorum
Ben progestan hap kullanıyorum vajinadan daha rahat ve acısız.
Cok haklisin canim ezberden hareket etmemek lazim.her doktorun farkli bir tarzi var sonucta...sevgili arkadaşlar şöyle bir baktımda koraspirin muhabbeti almış başını gidiyo doktor genelde gebelik oluşmadan kan pıhtılaşması olan insanlara tetbirden koraspirini verir benim ablamada doktor vermişti kan pıhtılaşması yoktu ve koraspirin yüzünden çocuğu nerdeyse düşürecekti ve sonra doktor hatasını anladı koraspirin aşırı derecede kanı sulandırdığından olası bir gebelikte düşükle sonuçlanmasınada neden oluyo demem o ki doktor kan pıhtılaşmasını önlemek için verdiği arkadaşların haricindekiler kullanmayın birde bakmışsının erkenden adet olmuşsunuz hem size hem emeğinize yazık olmasın tecrube ile sabit olduğundan yazmak istedim okuyup dikkate almak yahutta almmak size kalmış ama tekrar diyorum doktor önermediyse kesinlikle içmeyin zararı olur
11. Gün bana yerleşme kanaması olabilir dediler. Bekleyip görücez inşallah adet olmam Pazartesi'ne kan testi yapılacak belli olacak ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?