Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Dün malesef beni çok üzen negatif sonucunu aldım meğer ne zormuş Allah herkese yardım etsin çok zor süreç yaşıyoruz olumsuz haberi almak insanın canını çok acıtıyor... Idrar tahliline hiç inanamayın bence insanın kafasını daha çok karıştırıyor bekleyin ve kanda görün derim çünkü ben incede olsa 2.çizgiyi görüp büyük bir umuda kapılmıştım ama kısmet değilmiş Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur....inşallah sizlerden çok güzel haberler alıcaz umutlarımızı yitirmeyelim.

benım bugun 8.gunum pazarteısyı bekliyorum bende test ıcın... ınslalah senden hayırlı haberler duyarız.

ufff ya cok uzuldum.bu kadar emekten sonra daha zamanin gelmemis olmasini kabul etmek cok zor.ama denemelere devam et bence arkdsm allahtan umut kesilmez belki dogal surkulasyonunda kalabilirsin.tupten sonraki ay bole bi ihtimal yuksekmis.kafana takma rahat olmaya calis.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende sonucu alicam 2saat sonra kendim bile gitmiyorum esim alicak ama sonuç belli negatif sabirlar diliyorum sana gercektwn sor

Bende gecen cuma aldim negatifimi cok zor gercekten ama inan duzeliyosun suan cok daha iyiyim.sanirim sende bulent hocada tedavi gordun benim gibi...carsamba randevum var hocayla yeni tedavimi konusucaz buda yeni bir umut tabi umarim en kisa zamanda hepimiz mutlu haberleri veririz

Kızlar negatif haberlere üzüldüm. Söyleyecek söz yok. Sabır lazım sadece(

Son düzenleme:
slm arkadaşlar negatif haberlerinizi okudum inşallah rabim birdaha göstermesin sizlere allah sabır versin sizlere bende tam sekiz senedir uğraşıyorum herşey normal ama hiç gebelik yok beş aşılama dört tüp bebek denemesi ,kürler , bitkisel ileçlar , bel çektirme gibi şeyler denemediğim şey kalmadı , ama olumlu sonucu hiç görmedim...çok zor gerçektende hem madi hem manevi her yönden bu benim beşinci inşallah son olur pozitifi görmek nasip olur ,kızlar asla umudunuzu kaybetmeyin yaşadığımız sürece umudumuz vardır aldığımız nefesi geri veriyorsak hayat devam ediyor demektir asla olmadı tutmadı diye üzülmeyin ve pes etmeyin biliyorum üzülmemek kolay değil ama kendimizi mahvetmenin bir anlamı yok piskolojinizin bozulmasına izin vermeyin sakın.

Arkadaşlar tedavisinde koraspirin içenler kimler? Benim arkadaşım geçen tüp bebekle hamile kaldı ilk denemesiydi, ne test yapılmış ne bir şey ama koraspirin içiyor her

gün. Şimdi 5 haftalık hamile devam ediyor. Benim doktorum araştırmalar aspirinin faydasız olduğunu bulmuş diyor. Sanırım 5 çalışmadan 3 ünde etkisiz, 2 sinde gebeliği

artırıyor bulunmuş. Ben de az önce geçen sene aldığım aspirin bitmemiştiç Ondan içtim bir tane gidip koraspirin alayım mı? İçeyim mi kendim bilemedim. Ya hiç bir şeyin

faydasını kabul etmiyor bu doktorum.

İçenler test yaptırıp da mı içiyor sanki???

Pozitif sonuc alan tüm arkadaşları yürekten kutluyorum
Negatif sonuc alan tüm arkadaslar icinde yürekten üzülüyorum
Benim teste 5 gunüm var o gün aklıma geldikçe yüreğime bir ağırlık çöküyor
Kafamda cok karışık hep acabalar var aklımda
ALLAH yardımcımız olsun

Canim ben kullaniyorum ama daha onceki gebeligim sonlandirilmisti.sebep olarak kan pihtilasmasini gosterdiler o yuzden tam 1 yili askindir kullaniyorum.

tatlim ben coraspirin kullaniyorum herhangi bi test yapilmadi.opu isleminden sonra verdi doktorum.asilamalarimda vermemisti.kani koyu olanlarin dusuk yapma ihtimalinin yuksek oldugunu aspirinle bu sorunu cozduklerini duymustum kan akisini hizlandirmak icinmi veriyo acaba....

Ben de her sabah 1 tane aspirin kullanıyorum. Benim Merkezi'm mutlaka kullanmalısın dedi kullanıyorum.dün implantasyon kanaması gördüm çok az ,şimdi kanama yok .umutlandım inşallah Rabbim nasip eder.

Kan testinten once idrar testi yaptiniz mi? Benim bugun transfer gunum dahil 10.gundeyim.dayanamayip esim test alip gelmis yaptik ama ikinci cizgi cok cok silik cikti acaba bu ne anlama geliyor hamile olabilirmiyim?tecrubesi olan arkadaslar cevap verirlerse sevinirim.

arkadaşlar bende 14 aralıkta transferim yapıldı bugün idrar testinde negatif gördüm ilk denememdi insan bir umutla bekliyor ama iki çizgiyi göremeyince çok zor oluyor aslında çok umudum kalmadı ama yinede 26 aralıkta bir kan testi yaptıracağız azda olsa bir umut arkadaşlar...((

Acim, ikinci cizgi sende de mi cok silik cikti yoksa hicbisey goremedin mi. Benim kafam cok karisti cunku.

cnm bnde kullaniyorum koraspirin. Yumurta toplandigi gunden itibaren gunde 1 tane dedi doktorum. Kan pihtikasmasini onluyomus

aynı gun transferım olmuş canım bugun 8.gun ama bende korkuyorum ıdrar testı yaptırmaya. evde yapılanlar pek sağlıklı çıkmıyormuş oyle okudum yanı evde negatıf kanda pozıtıf çıkan cok olmuş hemen umudunu kesme ayrıca belırtılerın neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…