Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Cok mide bulantisi 've kasik agrisi sonrasi bayilacak gibi olunca Kan testi yaptirdim 24, 5 hcg :))))

Cok guzel canim tebrik ederim. Bide kacinci gun embriyosuydu kacinci denemen son olarak transferinin kacinci gununde test yaptin.cok soru sordum ama cevaplarsan sevirim bizlere yardimci olmus olursun.

Benim ilk denemem bu konuda cok deneyimsizim transferimin 6. Gunü
Perşembe sabahi yumurtam toplandı Cumartesi sabahi transferim yapıldı ve 12 gün sonra kan testi yaptırmam söylendi
Kasık ağrım ara sira var , ve sürekli ateş basıyor , öksürup hapsiriken kasıklarıma iğne batması gibi ağrı giriyor
Bunların hepsi normalmi

Cok guzel canim tebrik ederim. Bide kacinci gun embriyosuydu kacinci denemen son olarak transferinin kacinci gununde test yaptin.cok soru sordum ama cevaplarsan sevirim bizlere yardimci olmus olursun.

Canim 2. Gun transferiydi benim ilk denemem transferin 10. Gunu bugun. 2 embryo transfer edildi

Canim bende bu sikayetlerin hicbiri yok bugun 4.gunum ama bunlarin hepsi normal diye biliyorum...

ayyy kizlarr masaallh masallah bu topikten bayagi hamile cikicaga benziyo sabah sabah cok heyecanlandim.allhim inslh tamamina erdirir darisi biz bekleyenlerin basina..:))

inşallah hayırlı haberlerini alırız.
bize yazarsın bekliyoruz :)))

kizlarrr tahlil sonucumu aldim 189 cikti bugun transferimun 9, gunu. Hemen doktorumu aradim tebrik etti insallah deger dusmez asil test tarihim 3 gun sonra. Rabbim hepinizden guzel haberler almayi nasip etsin ))

kizlarrr tahlil sonucumu aldim 189 cikti bugun transferimun 9, gunu. Hemen doktorumu aradim tebrik etti insallah deger dusmez asil test tarihim 3 gun sonra. Rabbim hepinizden guzel haberler almayi nasip etsin ))

Tebrikler kacinci gun embriyosuydu

teşekkürler tatlımm darısı bekleyen herkesin başına inşallahh... :)

ohh ne güzel yaa maşallahh bugün güzel haberler günü heraldee Allah hayırlısıyla önce göbişimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah...

cnm tebrik ederim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşşallah

cok sevindim arkdsm hayirli olsun allhim sag saglim kucagina almayi nasip etsin.kacinci denemendi?kac embriyo konulmustu canim?

selam herkese ben de 11 aralıkta transferimi oldum. 24 aralık test günüm . beklemek çok zor...bugün 9.gün sanırım. benim 3. gün embriyosuydu. cumartesi idrar testi yapmak istiyorum bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…