Kizlar bugun rapor alabilmek icin sigorta hastanesine gittim agrilarimin oldugunnu ve ise gidemicemi bu yuzden rapor almak istedigimi transferimin 9, gununde oldgumu soyledim fakat doktor rapor vermedi zaten 7. gunu tutunduysa cikar tahlil yapalim dedi cok sinir oldum ise gitmek istemigorum yakisaca 2 saat sonra kan testinde gorcez rabbim insallah yuzumu guldurur.
Ctesi testim olacak. . Hafif atesim var 've kasik agrim. . Silik cizgi cikti bu sabah.. isteyim 've kotu hissediyorum.
Kizlar bugun rapor alabilmek icin sigorta hastanesine gittim agrilarimin oldugunnu ve ise gidemicemi bu yuzden rapor almak istedigimi transferimin 9, gununde oldgumu soyledim fakat doktor rapor vermedi zaten 7. gunu tutunduysa cikar tahlil yapalim dedi cok sinir oldum ise gitmek istemigorum yakisaca 2 saat sonra kan testinde gorcez rabbim insallah yuzumu guldurur.
Ctesi testim olacak. . Hafif atesim var 've kasik agrim. . Silik cizgi cikti bu sabah.. isteyim 've kotu hissediyorum.
ctesi testim olacak. . Hafif atesim var 've kasik agrim. . Silik cizgi cikti bu sabah.. Isteyim 've kotu hissediyorum.
Kizlar ikinizi de tebrik ederim bi de kacinci gun embriyosu kacinci gun silik cikti onu da yazarsaniz bize de faydali olur.insallah kanda da pozitifi gorursunuz....kızlaar çok mutluyummmm çok şükür bende dün akşam silikte olsa 2. çizgimi gördümm inşallah yarın kan testimde güzel çıkar Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
kızlaar çok mutluyummmm çok şükür bende dün akşam silikte olsa 2. çizgimi gördümm inşallah yarın kan testimde güzel çıkar Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
Kizlar ikinizi de tebrik ederim bi de kacinci gun embriyosu kacinci gun silik cikti onu da yazarsaniz bize de faydali olur.insallah kanda da pozitifi gorursunuz....
ayyy canım ne güzell yaaaaa tebriklerr...
yarın yumurtalarım toplanıyor heyecanlıyım. yumurtalarım sağlıklı ve kaliteli olursa transfer yapılacak.
dün muayenede beklediğim kadar büyümemişler dedi((
yumurta rezervim az benim(((
istirahat konusunu bende sormuştum. hiç önermiyorum normal hayatınıza devam edin dedi. işyerinden izin almana gerek yok. transfer günü gitmeyin dinlenin yeterli dedi.
İnşallah sağlıklı ve kaliteli embiryolarin olur önemli olan cok yumurta değil kaliteli yumurta
Morali yüksek tutacağız kendimizi hep danslinhissedecegiz olumlu düşünürsek olumlu seyler oluyor
kızlaar çok mutluyummmm çok şükür bende dün akşam silikte olsa 2. çizgimi gördümm inşallah yarın kan testimde güzel çıkar Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?