Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

bende şişlik yok ama nefes darlığı ve kaburgalarımda ağrı var.. doktorum sıvı kendiliğinden geçer dedi ..

Transferden once ben de cok ciddi nefes darligi cektim hatta gece yatamadigim icin hafif oturur vaziyette sabahladim.simdi o gecti ama sisligim devam ediyor.insallah kendiliginden gecer. Bir iki gun daha beklicem gecmezse dr aricam.

Transferden once ben de cok ciddi nefes darligi cektim hatta gece yatamadigim icin hafif oturur vaziyette sabahladim.simdi o gecti ama sisligim devam ediyor.insallah kendiliginden gecer. Bir iki gun daha beklicem gecmezse dr aricam.

canım benimki transferden 3 gün sonra oldu gece nefes darlığı ve ağrı ile uyandım.. hala da devam ediyor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum .. peki canım seninki kaç günde geçti...

Bugün baş ağrısı ile uyandım çok kötüyüm aspirin aldım iyileşmezsem parol almayı düşünüyorum şimşek çakıyo beynimde sanki hormonlar da etkilemiş olabilir mi ne dersiniz ?

3 çeşit ohss var ama şiddetli olanda karında şişme bulantı ve nefes darlığı bi de çok kasık ağrısı olur bence bi dr unu ara ben ohss yüzünden hastanede yattım 1 gece serum taktılar ancak öyle geçti yatamıyodum kesinlikle oturmak daha ii geliyodu o durumdayken

Benimde dün yumurta toplama işlemim oldu 15 yumurta toplanmış 11 tanesi dolu çıkmış bugünde merkezi aradım 5 tanesi döllenmiş

kızlar şimdi ananası ne zamn yemeye başlıyacağız.okuduklarıma göre opudan sonra başlayın transfer sonrası 5 gün kadar hergün bir dilim yiyebilirsiniz yazıo.kimisi faydalı kimi zararlı yazmış.ne yapsak ki acaba hangisi doğru:26:

canım benimki transferden 3 gün sonra oldu gece nefes darlığı ve ağrı ile uyandım.. hala da devam ediyor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum .. peki canım seninki kaç günde geçti...

Tranferden 1-2 gun sonra gecti.fakat simdi de yemek yedikten sonra cok rahatsiz oluyorum doymadan kalkiyorum cunku o da nefes darligi yapiyo.ben de kan sulandirici igne kullaniyorum hatta az once saglik ocagindan geldim kendim yapamiyorum biraz korkagim galiba :))

aynen canım bende hiç doymuyorum..:) bende iğneyi kendim yapamıyorum eşim izin aldı bi kaç gün o yapıyor.. hakkımızda hayırlısı olsun bu kadar iğne ilaç kullanıyoruz sonu güzel olsa keşke..

kızlar beni hala aramadılar emriyolarla ailgili gelişme için.sabah arıcaz demişlerdi.bir sorun mu var acaba?sizi opu sonrası ne zaman bilgilendirdiler?

Canim listeyi yaparken kacinci gun embriyosu koyuldugunu da yazalim olur mu?

Ilk zamanlar bulanti nefes darligi sisme hepsi vardi.transferden bikac gun sonra azaldi.ben ciddiye almadim normaldir diye ama karnimdaki sislik gitmiyo. Dogru soyluyosun canim beklemeyeyim ben en iyisi arayim dru.

Benim umutlar suya düştü zaten 2 yumurta vardı yumurta toplanırken 3. yumurta da var sanilip kistpatlatilmis rahim içine sıvı kacmis dunden beri kanamam var büyük ihtimal transfer olmayacak

kizlar tv seyrederken gordum ,kolay hamile kalmak ve rahimin oksijen ve kan ihtycini kolaylamak icin ,yuzuk parmagi ve orta parmagin ortasi ovulacakmis kanalturk ender saracti galiba bos durmayin arada masaj yapin erkek icinde iyiymis sperm acisindan haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…