bende şişlik yok ama nefes darlığı ve kaburgalarımda ağrı var.. doktorum sıvı kendiliğinden geçer dedi ..
benim test günüm 20 aralık embriyolar 5. gün konduğu için.. inşallah güzel haberlerini alırız canım
Transferden once ben de cok ciddi nefes darligi cektim hatta gece yatamadigim icin hafif oturur vaziyette sabahladim.simdi o gecti ama sisligim devam ediyor.insallah kendiliginden gecer. Bir iki gun daha beklicem gecmezse dr aricam.
Transferden once ben de cok ciddi nefes darligi cektim hatta gece yatamadigim icin hafif oturur vaziyette sabahladim.simdi o gecti ama sisligim devam ediyor.insallah kendiliginden gecer. Bir iki gun daha beklicem gecmezse dr aricam.
inşallah cnm neg ya da + haber vericem doktorum yarın yani 11,gün bi daha istedi
canım benimki transferden 3 gün sonra oldu gece nefes darlığı ve ağrı ile uyandım.. hala da devam ediyor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum .. peki canım seninki kaç günde geçti...
Benimde dün yumurta toplama işlemim oldu 15 yumurta toplanmış 11 tanesi dolu çıkmış bugünde merkezi aradım 5 tanesi döllenmiş
korkma canım, yoksa benide korkutacaksın :)))))))
çünkü cuma günüde benimkiler toplanacak :))
Tranferden 1-2 gun sonra gecti.fakat simdi de yemek yedikten sonra cok rahatsiz oluyorum doymadan kalkiyorum cunku o da nefes darligi yapiyo.ben de kan sulandirici igne kullaniyorum hatta az once saglik ocagindan geldim kendim yapamiyorum biraz korkagim galiba :))
bu arada topiği açan arkadaş hamile kaldığı için yok.bu yüzden listeyle ben ilgilenebilirim.şunu bir düzenleyelim.kimler var kimler yok.hangi süreçteyiz diye.önce listeyi bi hazırlayayım ben sonra yazarsınız bilgilerinizi.
3 çeşit ohss var ama şiddetli olanda karında şişme bulantı ve nefes darlığı bi de çok kasık ağrısı olur bence bi dr unu ara ben ohss yüzünden hastanede yattım 1 gece serum taktılar ancak öyle geçti yatamıyodum kesinlikle oturmak daha ii geliyodu o durumdayken
Canim biz 3 e kadar bekledik aramadilar sonra biz aradik.istersen kendin ara...kızlar beni hala aramadılar emriyolarla ailgili gelişme için.sabah arıcaz demişlerdi.bir sorun mu var acaba?sizi opu sonrası ne zaman bilgilendirdiler?
Canim listeyi yaparken kacinci gun embriyosu koyuldugunu da yazalim olur mu?
Canim biz 3 e kadar bekledik aramadilar sonra biz aradik.istersen kendin ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?