cuma günü yumurtalarım alınınca PTESİ günüde transfer yapılacak çok erken değilmi kızlar 3. günemi denk geliyor transferim
işte tek yumurtayla ne güzel bir sonuç.Allah istedimi oluyor ,güzel Allahım inşallah en hayırlı zamanlarda nasip etsin hepimize anneliği ama o zaman gelene dek de sabredebilmek gerekiyor...
dünden beri o kadar cok ağladım ki kendime kızıyorum
işyerinden ptesi tam gün mü izin alayım kızlar.
ertesi gün yani salı çarşamba izin alamıycam ofisteki diğer arkadaşın sınavları var aynı tarihe geldi offfffffffffffffffffff(((((
sizce bir kaç gün dinlenmelimiyiz
inşallah canım
ben ankaradayım genartta işlemlerim yapılıyor ama doktorum ankara tıptan murat sönmezer.
Canım yaptırdığın merkezin donma-çözme ünitesi olmayabilir; yoksa sorarlardı diye düşünüyorum. Şansım az evet ama Allahtan ümit kesilmez değil mi???
mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün evde test yaptım silik bir şekilde 2. çizgiyi gördüm ama kan testi günüm perşembe. kesin emin olamıyorum birde transfer sonrası ohss olan var mı bende hafif bir şekilde ohss var ama doktorum sorun olmadığını söyledi..
mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün evde test yaptım silik bir şekilde 2. çizgiyi gördüm ama kan testi günüm perşembe. kesin emin olamıyorum birde transfer sonrası ohss olan var mı bende hafif bir şekilde ohss var ama doktorum sorun olmadığını söyledi..
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun tedavin öncelikle. İdrar testi yanıltıcı oluyor aldığımız hormonlar da etkiliyor. Ben kan testi yaptır derim. Kaç embriyon konulmuştu. İlk denemen mi? İnşallah yüzün güler..
cnm bende ohss oldum orta şiddetliydi seum taktılar arkasından idrar yolu enfeksiyonu kaç yumurtan toplandı kaçıncı gününde yaptın
Canım ilk 3 gün önemli diyorlar. Patronunla görüşüp ayarlamaya çalış derim. Pazartesi yani ilk tarnsfer günü zaten mutlaka yat dinlen. Diğer 2 günü de rapor al bence. Hangi işte çalışıyorsun özel şirket mi?
Merhaba canim bende de siskinlik var ama ohss olup olmadigimi bilmiyorum drum herhangi bisey soylemedi ama biraz siskinlik var diye bi ilac verdi onu kullaniyorum simdi.ama cok rahatsiz ediyo gercekten sanki hamile gibiyim pantolanlarim kavusmuyo. Bugun is yerinde kabanimi hic cikaramadim pantolanin dugmesini vuramadigim icin.
benim 19 yumurtam toplandı.. bugün transferden sonraki 8. gün
test günümüz aynı cnm 22 aralık benimde 8. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?