Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Neden dondurmadılar sen mi istemedin. Valla keşkem daha çok embriyom olsaydı donduracak. Ama maalesef 2 tanecik donduruldu. Zaten biri de çözülünce öldü. Dondurulmuş ile tedavi çoookkk rahat. Şişkinlik yok ilaç yok rahmim kendi haline terkedildi. İnşallah tutunmuştur yavrum:18::18:

aslında çok sitedim ben dr soracak diye bekledim o da hiç böyle bişeyden bahsetmedi trasnferim çok zor geçti şu sıkışıklık yüzünden sonrda ohss ve idra yolu enfeksiyonu oldum arada gitti yumoşlarda evet dondurulmuşlarla çok rahat yalnız biraz şans daha düşükmüş diğerine göre diye duymuştum en azından ilaç almıcaktık zaten iğneler yüzünden ohss oldum malesef bu arada allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım benim geçen sene taze ile tedavim olmuştu. 7 tane yumurta toplandı. 3 'ü döllendi. Bir tane 8 hücreli 3. günde konuldu tutmadı. Şimdi de canlı kalan 6 hücreli buz embriyom rahmimde. İnşallah tutunmuşturrrr. Bu arada yaşım 32.5, ben de arkadaşlarım gibi çocuk istiyoruuummm:36::36::36:

benimde 4 ü döllendi 3. gün konuldu 8 hücreliydi grade 1 yazıyo kağıtta umarım ii dir kalitesi allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

kısaca yumurtalıklar fazla uyarıldığı için overlerin büyümesi genelde pko lularda ve 20 den fazla yumurtası olanlarda oluyo ama nadir olarak diğer hastalardada olabiliyomuş yani pko olmayanlarda

anladım canım sağol aydınlattığın için çok yumurtada iyi değil o halde az olsun kaliteli olsun...

anladım canım sağol aydınlattığın için çok yumurtada iyi değil o halde az olsun kaliteli olsun...

bildiğim kadarıyla dr 2-7 arasıymış onların istediği çok yumurtadan sonra iğnelerin etkisiyle komplikasyon oluyo bu arada bana sonta takmışlardı ondan da enfeksiyon kaptım ama sonra

2 embriyo transfer edildi canım 5. gün hücre olarak sayılamamış sadece blastosis olduğuna dair bilgi verildi senin ne zaman transfer edildi?

tebrik ederim 5.gün blastat ki daha garanti bebeğinden yana sorun olmaz bence yeterki annecine sımsıkı yapışsın şimdiden hayırlı olsun kuzucun kesin gebesin :nazar: :nazar:

Cnm 26 yasindayim
Doktorum soylemedi sadece iyi gidiyor dedi
Ben dusuk doz kullandim sanirim
Gonalf 187 yaptim sonra 112 gibi bi sey
Menopur 75 cc 4 kutu kullandim bana az geldi ama bilmiyorum
Ben de cok merak ediyorum ama insallah kaliteli olurlar sayidan ziyade

canm benim hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider. Sen bize göre çok ama çok gençsin. Ben o yaşta evli bile değildim:9::9: herseyin bir zamanı var ve o zaman gelmeden hiç birşey olmuyor hayatımda hep buna inandım ve bunu yaşadım:34::34:

Canim kalitesini bilmiyorum ama 5.gun embriyosu iki tane transfer edildi.haklisin bu bilgileri paylasmak lazim.insallah hepimizin yuzunu guldursun dedigin gibi...

Bende kalite ile ilgili hicbisey bilmiyorum. Kaliteler kaca ayriliyor iymi ortami bana bunu hic soylemediler. Benim transferim progesteron yuksekliginden iptal oldu muhtemelen 31 aralikta transfer olacak.. bekliyorummmm...

Ilk denemem bu tup bebek tedavisi.dondurulmus degil.daha once ki gebeligim 6 aylikken suyum azaliyo diye sonlandirdilar arkadasim.o anki yasadiklarimi hatirlamak bile istemiyorum ama hic bi zaman unutacagimi da zannetmiyorum.insallah guzel bi sonuc o kotu gunleri unutmama yardimci olur.doktorum normalde en az iki uc dusukten sonra bu test yapilir ama biz sana yapalim dedi.bu sekilde ogrendik iste.[/QUOTE

Arkadasım çok ama çok geçmiş olsun. Hakikaten zor bir şey Allah sabır versin benim de yaşayan ölü doğum yapan arkadaşım oldu:( Neyse bence bu sefer herşey super olacak bak zaten kendin hamile kalmışsın harika bir şey bu:3::3:

canm benim hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider. Sen bize göre çok ama çok gençsin. Ben o yaşta evli bile değildim:9::9: herseyin bir zamanı var ve o zaman gelmeden hiç birşey olmuyor hayatımda hep buna inandım ve bunu yaşadım:34::34:

Insallah canim her seyin bir zamani var haklisin
Umarim hepimizin yuzu guler :emir_bebek:

aslında çok sitedim ben dr soracak diye bekledim o da hiç böyle bişeyden bahsetmedi trasnferim çok zor geçti şu sıkışıklık yüzünden sonrda ohss ve idra yolu enfeksiyonu oldum arada gitti yumoşlarda evet dondurulmuşlarla çok rahat yalnız biraz şans daha düşükmüş diğerine göre diye duymuştum en azından ilaç almıcaktık zaten iğneler yüzünden ohss oldum malesef bu arada allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım yaptırdığın merkezin donma-çözme ünitesi olmayabilir; yoksa sorarlardı diye düşünüyorum. Şansım az evet ama Allahtan ümit kesilmez değil mi???

transferimin 9.günü bhcg yaptırdım az önce negatif ,nasip değilmiş...çok zorlu bir süreç tüp bebek Allah hepinizin yardımcısı olsun hayırlı zamanlarda bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin

negatif 0 nokta mı net yazarmısın hem cok erken bakmışsın kacıncı gun embriyosuydu bence acele etme sen genede 12 günü bekle lütfen

LÜTFEN BİRİSİ GÜZEL BİR LİSTE HAZIRLASIN hamiş sesleri cogalmaya başladı cok şükür herkese başarı diliyorum inşallah hamişler dahada artacak

Back