Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Kizlrrrrr yumoslarim bu sabah toplandi cok sukur.15 adet yumosum toplanmis.cok korktum cookk heyecanlandim ama bitti cok sukur.2saat kaldim hastanede bol bol su iciyorum.sancim var karnim sis.hemsire bol bol su ic su toplama dedi.riskim varmis.dik duramiyorum.idrarimi zor yapiorum;(korkulacak bisey yok ama olacak bu kadar neyapalim.hepimize rabbim hayirli evlatlar nasib etsin insallah.yasadiklarimiz kolay degil.yarin sabah emriyolar hakkinda bilgi vericekler.hayirli haberler aliriz insallh.

Hayırlı olsun canım. 15 yumurta gayet güzel bir sayı başlangıç olarak . Umarım çok iyi döllenirler.

LÜTFEN BİRİSİ GÜZEL BİR LİSTE HAZIRLASIN hamiş sesleri cogalmaya başladı cok şükür herkese başarı diliyorum inşallah hamişler dahada artacak

bacım nerde ki hamiş. Ha baktığın zaman içimizde embriyo var ama daha dur hamişiz diyemiyoruz

Ben liste yapmayı bilmiyorum bilen birisi varsa ve zamanı uygun bir arkadasş liste yapabilir mi???

Kızlarrr benim sağ ve sol yumurtalığımdan sancılar geliyor bu ufak agrılar buyumemiş yumurtalarımın büyümeye calısması diye dusunuyorum ne diyorsunuz? benim ilaçsız tedavi ya yumurtam catladıktan 3 gün sonra transfer olmuştu. yarın 3. gün hala yumurtalar büyüyor ya da catlıyor olabilir mi?

Kizlar dr bana ovitrellenin yaninda bir minik igne daha verdi birlikte yapcaksin dedi
Uzerinde insulin yazyor ama bilemedim
Size de verildi mi.

Kizlar dr bana ovitrellenin yaninda bir minik igne daha verdi birlikte yapcaksin dedi
Uzerinde insulin yazyor ama bilemedim
Size de verildi mi.

Merhaba canim tedavin hayirli olsun oncelikle ins gelir bebisin.. seninle ayni gun toplamamiz yapilacak bende ovittrelle vurdum bugun aksam 10 gibi ek olarak bisey vermedi.. Bu arada diger anne adaylari dualarim sizlerle ins guzel haberler verirsiniz.

Son düzenleme:
günaydın kızlar :)

cuma günü Allah kısmet ederse yumurtalarım toplanıyor.

cumartesi gününden beri yumurtalarım çatlamasın diye sabah 7 de iğne yapıyorum.

bu iğneyi yaptığımdan beri karnım midem bir garip. nasıl anlatsam ne bulanıyor diyebiliyorum ne ağrıyor. ikisinin arası durumdayım.

sınav öncesi karın ağrısı vardır ya 3 gündür onu çekiyorum :)))

sizlerde de böyle durum var mı ????????????

canım hadi geçmiş olsun, inşallah kaliteli bol bol embrıyon olur ve sana tutunurlar
benım de yarın yumurta toplama işlemim
biraz korkuyorum açıkçası :18:

canım hadi geçmiş olsun, inşallah kaliteli bol bol embrıyon olur ve sana tutunurlar
benım de yarın yumurta toplama işlemim
biraz korkuyorum açıkçası :18:

korkma canım, yoksa benide korkutacaksın :)))))))

çünkü cuma günüde benimkiler toplanacak :))

kaderdaşım gel

inşallah sorunsuz geçer ikimizin de bol bol kaliteli yumurtalar olsun, hepsi güzelce döllensin

inşallah dün yumurtalarımın büyüklüğüne bakıldı bir tanesi 15, 12,11.9 milimler

benden önce bir bayan muayene oldu 39 yaşındaymış. tek yumurtası olmuş ve ilk denemede tutmuş.

dünde kalp atışlarını dinlettiler. darısı başımıza

inşallah sorunsuz geçer inşallahhhhhhhhhhhhhhh Allahım duy sesimizi

negatif 0 nokta mı net yazarmısın hem cok erken bakmışsın kacıncı gun embriyosuydu bence acele etme sen genede 12 günü bekle lütfen

9.gün bhcg sonucum 1,20 2 adet 5.gün embriyosuydu tutsalardı kanda cıkardı diye düşünüyorum ama doktorum yarın bir daha istedi testi çok ümitlenmek istemiyorum ama yaptırıcam

işte tek yumurtayla ne güzel bir sonuç.Allah istedimi oluyor ,güzel Allahım inşallah en hayırlı zamanlarda nasip etsin hepimize anneliği ama o zaman gelene dek de sabredebilmek gerekiyor...
dünden beri o kadar cok ağladım ki kendime kızıyorum

valla cok haklisin. Galiba sali gunu yapildi transferin. Benimde 6. gunum. Bekleyemiorum. Hem yapmak istiorum test hemde korkuyorum tutmadiysa diye insallah mutlu haber aliriz

canım benim transfer pazartesi aksami yapildi ama 2. gun transferi oldu.. bugun 8. gun oluyo haliyle ama dun itibarı ile bi sey yoktu... bakalım biraz daha sabretcez az kaldı...

ağlama üzülme. moralsizlikten tutmazmış. stres tamamen yasak. insanın elinde değil ama hamileymişiz gibi hissetmeliyiz. her şey yolunda ve çok normal tamam mı :):)

doğal süreci iğnelerle yaşıyoruz o kadar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…