Kizlrrrrr yumoslarim bu sabah toplandi cok sukur.15 adet yumosum toplanmis.cok korktum cookk heyecanlandim ama bitti cok sukur.2saat kaldim hastanede bol bol su iciyorum.sancim var karnim sis.hemsire bol bol su ic su toplama dedi.riskim varmis.dik duramiyorum.idrarimi zor yapiorum;(korkulacak bisey yok ama olacak bu kadar neyapalim.hepimize rabbim hayirli evlatlar nasib etsin insallah.yasadiklarimiz kolay degil.yarin sabah emriyolar hakkinda bilgi vericekler.hayirli haberler aliriz insallh.
LÜTFEN BİRİSİ GÜZEL BİR LİSTE HAZIRLASIN hamiş sesleri cogalmaya başladı cok şükür herkese başarı diliyorum inşallah hamişler dahada artacak
keske bilsem ,sayfayi acan arkadas hamis oda ilgilenemiyo..o yapiyordu...bacım nerde ki hamiş. Ha baktığın zaman içimizde embriyo var ama daha dur hamişiz diyemiyoruz
Ben liste yapmayı bilmiyorum bilen birisi varsa ve zamanı uygun bir arkadasş liste yapabilir mi???
Kizlar dr bana ovitrellenin yaninda bir minik igne daha verdi birlikte yapcaksin dedi
Uzerinde insulin yazyor ama bilemedim
Size de verildi mi.
senin iğnelerde kaçıncı günündü cnm
inşallah bebişin sana tutunur canım..hangi hastanede tedavi görüyosun..
Kizlrrrrr yumoslarim bu sabah toplandi cok sukur.15 adet yumosum toplanmis.cok korktum cookk heyecanlandim ama bitti cok sukur.2saat kaldim hastanede bol bol su iciyorum.sancim var karnim sis.hemsire bol bol su ic su toplama dedi.riskim varmis.dik duramiyorum.idrarimi zor yapiorum;(korkulacak bisey yok ama olacak bu kadar neyapalim.hepimize rabbim hayirli evlatlar nasib etsin insallah.yasadiklarimiz kolay degil.yarin sabah emriyolar hakkinda bilgi vericekler.hayirli haberler aliriz insallh.
canım hadi geçmiş olsun, inşallah kaliteli bol bol embrıyon olur ve sana tutunurlar
benım de yarın yumurta toplama işlemim
biraz korkuyorum açıkçası :18:
korkma canım, yoksa benide korkutacaksın :)))))))
çünkü cuma günüde benimkiler toplanacak :))
kaderdaşım gel
inşallah sorunsuz geçer ikimizin de bol bol kaliteli yumurtalar olsun, hepsi güzelce döllensin
inşallah cnm neg ya da + haber vericem doktorum yarın yani 11,gün bi daha istediEvet Jardincim mutlaka bizi haberdar et dualrım seninle inşallah yüzün güler
negatif 0 nokta mı net yazarmısın hem cok erken bakmışsın kacıncı gun embriyosuydu bence acele etme sen genede 12 günü bekle lütfen
inşallah dün yumurtalarımın büyüklüğüne bakıldı bir tanesi 15, 12,11.9 milimler
benden önce bir bayan muayene oldu 39 yaşındaymış. tek yumurtası olmuş ve ilk denemede tutmuş.
dünde kalp atışlarını dinlettiler. darısı başımıza
inşallah sorunsuz geçer inşallahhhhhhhhhhhhhhh Allahım duy sesimizi
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 22 aralık test günüm
valla cok haklisin. Galiba sali gunu yapildi transferin. Benimde 6. gunum. Bekleyemiorum. Hem yapmak istiorum test hemde korkuyorum tutmadiysa diyeinsallah mutlu haber aliriz
işte tek yumurtayla ne güzel bir sonuç.Allah istedimi oluyor ,güzel Allahım inşallah en hayırlı zamanlarda nasip etsin hepimize anneliği ama o zaman gelene dek de sabredebilmek gerekiyor...
dünden beri o kadar cok ağladım ki kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?