Neden dondurmadılar sen mi istemedin. Valla keşkem daha çok embriyom olsaydı donduracak. Ama maalesef 2 tanecik donduruldu. Zaten biri de çözülünce öldü. Dondurulmuş ile tedavi çoookkk rahat. Şişkinlik yok ilaç yok rahmim kendi haline terkedildi. İnşallah tutunmuştur yavrum:18::18:
Canım benim geçen sene taze ile tedavim olmuştu. 7 tane yumurta toplandı. 3 'ü döllendi. Bir tane 8 hücreli 3. günde konuldu tutmadı. Şimdi de canlı kalan 6 hücreli buz embriyom rahmimde. İnşallah tutunmuşturrrr. Bu arada yaşım 32.5, ben de arkadaşlarım gibi çocuk istiyoruuummm
evet canım yarın kontrolümüz var yok daha iğne vermezler elimizdekılere devam ederiz son iğnemiz ovitrelleyıde kullanıp yumurta toplamaya gideriz :)))) cerodit sende karın ağrısı yapıyormu?
pardon ama Ohss ne demek?
evet tatlım, özellikle dün gece karnım çok ağrıdı. yarın gene haberleşelim :)
kısaca yumurtalıklar fazla uyarıldığı için overlerin büyümesi genelde pko lularda ve 20 den fazla yumurtası olanlarda oluyo ama nadir olarak diğer hastalardada olabiliyomuş yani pko olmayanlarda
anladım canım sağol aydınlattığın için çok yumurtada iyi değil o halde az olsun kaliteli olsun...
2 embriyo transfer edildi canım 5. gün hücre olarak sayılamamış sadece blastosis olduğuna dair bilgi verildi senin ne zaman transfer edildi?
Slm kizlar.bugun transferim yapildi cok sukur artik beklemedeyim.insallah buraya hamileyim yazdigim gunler de gelir.Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah...
Cnm 26 yasindayim
Doktorum soylemedi sadece iyi gidiyor dedi
Ben dusuk doz kullandim sanirim
Gonalf 187 yaptim sonra 112 gibi bi sey
Menopur 75 cc 4 kutu kullandim bana az geldi ama bilmiyorum
Ben de cok merak ediyorum ama insallah kaliteli olurlar sayidan ziyade
Canim kalitesini bilmiyorum ama 5.gun embriyosu iki tane transfer edildi.haklisin bu bilgileri paylasmak lazim.insallah hepimizin yuzunu guldursun dedigin gibi...
Ilk denemem bu tup bebek tedavisi.dondurulmus degil.daha once ki gebeligim 6 aylikken suyum azaliyo diye sonlandirdilar arkadasim.o anki yasadiklarimi hatirlamak bile istemiyorum ama hic bi zaman unutacagimi da zannetmiyorum.insallah guzel bi sonuc o kotu gunleri unutmama yardimci olur.doktorum normalde en az iki uc dusukten sonra bu test yapilir ama biz sana yapalim dedi.bu sekilde ogrendik iste.[/QUOTE
Arkadasım çok ama çok geçmiş olsun. Hakikaten zor bir şey Allah sabır versin benim de yaşayan ölü doğum yapan arkadaşım olduNeyse bence bu sefer herşey super olacak bak zaten kendin hamile kalmışsın harika bir şey bu
canm benim hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider. Sen bize göre çok ama çok gençsin. Ben o yaşta evli bile değildimherseyin bir zamanı var ve o zaman gelmeden hiç birşey olmuyor hayatımda hep buna inandım ve bunu yaşadım
aslında çok sitedim ben dr soracak diye bekledim o da hiç böyle bişeyden bahsetmedi trasnferim çok zor geçti şu sıkışıklık yüzünden sonrda ohss ve idra yolu enfeksiyonu oldum arada gitti yumoşlarda evet dondurulmuşlarla çok rahat yalnız biraz şans daha düşükmüş diğerine göre diye duymuştum en azından ilaç almıcaktık zaten iğneler yüzünden ohss oldum malesef bu arada allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
transferimin 9.günü bhcg yaptırdım az önce negatif ,nasip değilmiş...çok zorlu bir süreç tüp bebek Allah hepinizin yardımcısı olsun hayırlı zamanlarda bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin
Kizlarrr
Bu gece igneler son
Carsamba saat 11 de yumurtslarim toplancak kismet olursa
Dualarinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?