ben dun gece dayanamadım test yaptım, negatif gibi duruyor ama cook cok silik cizgi goruyorum.. transfer sonrası 6. gundu.. bu aksam yine deneyeyim diyorum 2 tane daha test aldım :)
kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım :))
lütfen yapmaaaaa.. test gününü beklemelisin bence.. şu idrar testlerıne güvenmeyin.. kan sonucunu bekleyin..
ne yapayım cumartesi gunune kadar beklemek cok zor, en azından hcg olusmaya basladı mı onu bilmek istiyorum.. tabi haklısın kesin olmadıgını da bilmek lazım... su an hersey riskli, burda bize dusen cok dikkatli olmak..
valla iğne ve yumurta toplama surecinden daha zor geliyo beklemek..
iyi canım beklemedeyim adetimi bekliyorum tedaviye başlıcaz nasipse 29 aralıkta randevum var
ne yapayım cumartesi gunune kadar beklemek cok zor, en azından hcg olusmaya basladı mı onu bilmek istiyorum.. tabi haklısın kesin olmadıgını da bilmek lazım... su an hersey riskli, burda bize dusen cok dikkatli olmak..
valla iğne ve yumurta toplama surecinden daha zor geliyo beklemek..
hayırlısı olsun canımmm bizde kendimizi iğneleyip duruyoruz :))))
ben şimdiden sabırsızlanıyorum o günleri nasıl beklicem bilmiyorum birbirimize destek olarak atlatcaz inşallah hamileyim yazılarını yazıcaz buraya
Kizlarrr
Bu gece igneler son
Carsamba saat 11 de yumurtslarim toplancak kismet olursa
Dualarinizi bekliyorumm
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 22 aralık test günüm
Hadi bakalım hayırlısı canım dualarımız seninle hepimiz birbirmize duacıyız. Bizi en iyi anlayacak olan yine bizlerizKaç tane yumoşun oldu. Yaşını da söyle çünkü yaşla çok ilgili:18:
Bana da maydanozu ve naneyi yasakladilar cok cok az yiyebilirsin dediler.ama ben de kan pihtilasmasi var o yuzden dedi hemsire.bu arada kan sulandiri igne kullaniyorum eger hamile kaldigimi ogrenirsem (allah mi soyletti ne :))) 9ay boyunca da kullanicam.simdiden gobek etrafim morardi. Ama olsun bi hamile kaldigimi ogreneyim dayanirim elbet.
Hoşgeldiiinn çoğu gitmiş azı kalmış maşallah. Benim de 26 aralık test tarihim. Seni yaş kaç kaç embriyo? Dondurulmuş mu? vs vs
hoşbulduk bu arada evet heyecan dorukta 29 yaşım ilk deneme hiç dondurmadılar
29 cnm 7 tane toplandı ya senin?
Hadi bakalım hayırlısı canım dualarımız seninle hepimiz birbirmize duacıyız. Bizi en iyi anlayacak olan yine bizlerizKaç tane yumoşun oldu. Yaşını da söyle çünkü yaşla çok ilgili:18:
Canım senin kaçıncı denem bu dondurulmuş muydu? Kan pıhtılaşması olduğunu nasıl öğrendin? Test mi istedi doktor. Baya pahalı diye biliyorum pıhtılaşma testi. Genelde doktorlar düşük sonrası istiyor o testi. Ne düşüğü benim silik çizgi bile çıkmadı. Tabii Allah verip de geri almasın o da çok ayrı bir acı şaka bir yana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?