Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

ben dun gece dayanamadım test yaptım, negatif gibi duruyor ama cook cok silik cizgi goruyorum.. transfer sonrası 6. gundu.. bu aksam yine deneyeyim diyorum 2 tane daha test aldım :)

lütfen yapmaaaaa.. test gününü beklemelisin bence.. şu idrar testlerıne güvenmeyin.. kan sonucunu bekleyin..

iyi canım beklemedeyim adetimi bekliyorum tedaviye başlıcaz nasipse 29 aralıkta randevum var

lütfen yapmaaaaa.. test gününü beklemelisin bence.. şu idrar testlerıne güvenmeyin.. kan sonucunu bekleyin..

ne yapayım cumartesi gunune kadar beklemek cok zor, en azından hcg olusmaya basladı mı onu bilmek istiyorum.. tabi haklısın kesin olmadıgını da bilmek lazım... su an hersey riskli, burda bize dusen cok dikkatli olmak..

valla iğne ve yumurta toplama surecinden daha zor geliyo beklemek..

ee heralde en zor kısmı beklemek zaten bence acele etme kafanı baska şeylerle oyalamaya çalış canım..

valla cok haklisin. Galiba sali gunu yapildi transferin. Benimde 6. gunum. Bekleyemiorum. Hem yapmak istiorum test hemde korkuyorum tutmadiysa diye insallah mutlu haber aliriz

Kizlarrr

Bu gece igneler son
Carsamba saat 11 de yumurtslarim toplancak kismet olursa

Dualarinizi bekliyorumm

Kizlarrr

Bu gece igneler son
Carsamba saat 11 de yumurtslarim toplancak kismet olursa

Dualarinizi bekliyorumm

Hadi bakalım hayırlısı canım dualarımız seninle hepimiz birbirmize duacıyız. Bizi en iyi anlayacak olan yine bizleriz Kaç tane yumoşun oldu. Yaşını da söyle çünkü yaşla çok ilgili:18:

Canım senin kaçıncı denem bu dondurulmuş muydu? Kan pıhtılaşması olduğunu nasıl öğrendin? Test mi istedi doktor. Baya pahalı diye biliyorum pıhtılaşma testi. Genelde doktorlar düşük sonrası istiyor o testi. Ne düşüğü benim silik çizgi bile çıkmadı. Tabii Allah verip de geri almasın o da çok ayrı bir acı şaka bir yana...

hoşbulduk bu arada evet heyecan dorukta 29 yaşım ilk deneme hiç dondurmadılar

Neden dondurmadılar sen mi istemedin. Valla keşkem daha çok embriyom olsaydı donduracak. Ama maalesef 2 tanecik donduruldu. Zaten biri de çözülünce öldü. Dondurulmuş ile tedavi çoookkk rahat. Şişkinlik yok ilaç yok rahmim kendi haline terkedildi. İnşallah tutunmuştur yavrum:18::18:

29 cnm 7 tane toplandı ya senin?

Canım benim geçen sene taze ile tedavim olmuştu. 7 tane yumurta toplandı. 3 'ü döllendi. Bir tane 8 hücreli 3. günde konuldu tutmadı. Şimdi de canlı kalan 6 hücreli buz embriyom rahmimde. İnşallah tutunmuşturrrr. Bu arada yaşım 32.5, ben de arkadaşlarım gibi çocuk istiyoruuummm

Hadi bakalım hayırlısı canım dualarımız seninle hepimiz birbirmize duacıyız. Bizi en iyi anlayacak olan yine bizleriz Kaç tane yumoşun oldu. Yaşını da söyle çünkü yaşla çok ilgili:18:

Cnm 26 yasindayim
Doktorum soylemedi sadece iyi gidiyor dedi
Ben dusuk doz kullandim sanirim
Gonalf 187 yaptim sonra 112 gibi bi sey
Menopur 75 cc 4 kutu kullandim bana az geldi ama bilmiyorum
Ben de cok merak ediyorum ama insallah kaliteli olurlar sayidan ziyade

Ilk denemem bu tup bebek tedavisi.dondurulmus degil.daha once ki gebeligim 6 aylikken suyum azaliyo diye sonlandirdilar arkadasim.o anki yasadiklarimi hatirlamak bile istemiyorum ama hic bi zaman unutacagimi da zannetmiyorum.insallah guzel bi sonuc o kotu gunleri unutmama yardimci olur.doktorum normalde en az iki uc dusukten sonra bu test yapilir ama biz sana yapalim dedi.bu sekilde ogrendik iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…