ben yazayım bari canım :) istanbul da yaşıyorum,acıbadem maslak prof.dr. bülent tiraş'a gidiyorum,25 yaşındayım bir kez aşılama yaptırdım tüp bebekte ilk denemem olacak,eşimde azospermi mevcut...24-25 kasım gibi adet olucam sonrada iğnelerime başlıcam Allah kısmet ederse...[/QUO
selam sanırım senin bitimine yakın ben başlıycam aynı hastanede inş karşılaşırız ve inş hamile kalırızzzzz ay heyecanlandımmmmmmm
ben yazayım bari canım :) istanbul da yaşıyorum,acıbadem maslak prof.dr. Bülent tiraş'a gidiyorum,25 yaşındayım bir kez aşılama yaptırdım tüp bebekte ilk denemem olacak,eşimde azospermi mevcut...24-25 kasım gibi adet olucam sonrada iğnelerime başlıcam allah kısmet ederse...
kayıt olmuyor 15 karekter diyo şaşırdım kaaldım beee
ankarada yaşıyorum 1 kez tüp bebek denedim dölenemeden yarım kaldı aralık 4. 5. günü falan ankara tıp fakültesinde yeni tedaviye başlıcam eşimde azosperm bende ise polikistik over (sizleri çok eğlenceli ve pozitif görüyorum kızlar bu çok güzel bişi ama ben çok kötüyüm ):2:
sayfa başına tablo ekledim arkadaşlar eklerseniz ordan takip ederiz birbirimize :)
bulamadım biraz acemiyim aranızda yeniyim sayfa başı derken en üste baktım yok 1.sayfada da yok :)
ay saol canım ya çok doğru söylüyorsun ama tinede ah şu yüreğime bi söz geçirebilsem hem merak hem heyecan hem kaygı birsürü ama tabikide allhım inşallah hepimizin yüzüne bakar bizlerin kucağını boş bırakmaz bu arada şaka maka ne çok kişi olmaya başladık yya
ay saol canım ya çok doğru söylüyorsun ama tinede ah şu yüreğime bi söz geçirebilsem hem merak hem heyecan hem kaygı birsürü ama tabikide allhım inşallah hepimizin yüzüne bakar bizlerin kucağını boş bırakmaz bu arada şaka maka ne çok kişi olmaya başladık yya
canım birde şöyle düşün bebeğimiz olsa bizden bir parca cok güzel ama olmaması dünyanın sonu değil beni üzen sadece her transfer sonrası daha cok umutlanıyorum olmayınca yıkılıyorum sonra benim icin en doğruyu Rabbim bilir diyorum hayat güzel ve devam ediyor olursada olmazsada şükr edelim
meraba arkadaşlar
ben aralıkta başlıyorm tedaviye inşlh
kasım diye düşünmüştk ama olmadı
umarım herşey yolunda gider
hepimiz için de
bayanlar meryem suresinede başlıyalım 41 gün her gün bir adet okunmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?