• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

ben yazayım bari canım :) istanbul da yaşıyorum,acıbadem maslak prof.dr. bülent tiraş'a gidiyorum,25 yaşındayım bir kez aşılama yaptırdım tüp bebekte ilk denemem olacak,eşimde azospermi mevcut...24-25 kasım gibi adet olucam sonrada iğnelerime başlıcam Allah kısmet ederse...[/QUO

selam sanırım senin bitimine yakın ben başlıycam aynı hastanede inş karşılaşırız ve inş hamile kalırızzzzz ay heyecanlandımmmmmmm

ben yazayım bari canım :) istanbul da yaşıyorum,acıbadem maslak prof.dr. Bülent tiraş'a gidiyorum,25 yaşındayım bir kez aşılama yaptırdım tüp bebekte ilk denemem olacak,eşimde azospermi mevcut...24-25 kasım gibi adet olucam sonrada iğnelerime başlıcam allah kısmet ederse...

sevgili anne adayları sayfa başına ekledigim tablayo isimlerini eklerseniz birbirimizi kolay takip eder ve destekleriz :)

ankarada yaşıyorum 1 kez tüp bebek denedim dölenemeden yarım kaldı aralık 4. 5. günü falan ankara tıp fakültesinde yeni tedaviye başlıcam eşimde sperm azlığı bende ise polikistik over (sizleri çok eğlenceli ve pozitif görüyorum kızlar bu çok güzel bişi ama ben çok kötüyüm ):2:

Son düzenleme:
ankarada yaşıyorum 1 kez tüp bebek denedim dölenemeden yarım kaldı aralık 4. 5. günü falan ankara tıp fakültesinde yeni tedaviye başlıcam eşimde azosperm bende ise polikistik over (sizleri çok eğlenceli ve pozitif görüyorum kızlar bu çok güzel bişi ama ben çok kötüyüm ):2:

Canım ümitsizlige düşmiyelim benim yaşadıklarımı yaşamış olsan emin ol haline daha az üzülürsün unutmayalımki rabbim en ihtiyacımız olan anda mutluka bize yar ve yardımcı olandır herşeyin vardır birhikmeti

YETİŞECEGİM ZANNEDEREK BİR ŞEY İÇİN ACELE ETME! ALLAH SANA ONU TAKDİR ETMEMİŞSE ONA ASLA YETİŞEMEZSİN.GECİKTİGİN ZAMAN ONA ERİŞEMEM DİYEDE GERİ KALMA! ALLAH SANA ONU TAKDİR ETMİŞSE MUTLAKA ONU ELDE EDERSİN .......

Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana (kalbindekini) verecek,
seni hoşnut kılacak...|Duha Suresi, Ayet 5

ay saol canım ya çok doğru söylüyorsun ama tinede ah şu yüreğime bi söz geçirebilsem hem merak hem heyecan hem kaygı birsürü ama tabikide allhım inşallah hepimizin yüzüne bakar bizlerin kucağını boş bırakmaz bu arada şaka maka ne çok kişi olmaya başladık yya :37:

ay saol canım ya çok doğru söylüyorsun ama tinede ah şu yüreğime bi söz geçirebilsem hem merak hem heyecan hem kaygı birsürü ama tabikide allhım inşallah hepimizin yüzüne bakar bizlerin kucağını boş bırakmaz bu arada şaka maka ne çok kişi olmaya başladık yya :37:

evet çogalmaya başladık inş dualarımızla ve desteklerimizle kavuşucaz bebişlerimize :)

canım birde şöyle düşün bebeğimiz olsa bizden bir parca cok güzel ama olmaması dünyanın sonu değil beni üzen sadece her transfer sonrası daha cok umutlanıyorum olmayınca yıkılıyorum sonra benim icin en doğruyu Rabbim bilir diyorum hayat güzel ve devam ediyor olursada olmazsada şükr edelim

bayanlar meryem suresinede başlıyalım 41 gün her gün bir adet okunmalıymış

Son düzenleme:
canım birde şöyle düşün bebeğimiz olsa bizden bir parca cok güzel ama olmaması dünyanın sonu değil beni üzen sadece her transfer sonrası daha cok umutlanıyorum olmayınca yıkılıyorum sonra benim icin en doğruyu Rabbim bilir diyorum hayat güzel ve devam ediyor olursada olmazsada şükr edelim

çok doğru söylüyorsun tabikide ben transfer evresini yaşayamadım bile umutlanmak istemiyorum ben de çok yıkıldım çok üzüldüm düşünsene olcakmı olmuycakmı derken bigin doktor arıyo ve bitti diyo gerçi olsa tutmasa daha çokmu üzülürdüm onu karnımda hisedecektim

meraba arkadaşlar
ben aralıkta başlıyorm tedaviye inşlh
kasım diye düşünmüştk ama olmadı
umarım herşey yolunda gider
hepimiz için de

kızlar ben kendimi bu listeye ekeleyemedim olmuyor bir türlü bize bir söyleseniz nasıl yapıldıgını.

meraba arkadaşlar
ben aralıkta başlıyorm tedaviye inşlh
kasım diye düşünmüştk ama olmadı
umarım herşey yolunda gider
hepimiz için de

merhaba canım hayırlısı olur inş benimde kadımda olucakta rabbim nasip etmeyince olmuyo işte sende tedavi merkezini kacıncı oldugunu yaş ve tanıyı yazarsan listeye ekleyim orda takip ederiz birbirimizi

meryem süresini okumak bende hep istemişimdir ama kendime güvenemiyorum.şu sıralar okadar çok ruh halim dengesiz ki.günü gününeyi bırak saati saatını tutmuyor.böyle oluncada 2 gün okur bırakırım ben kesin diye başlaymıyorum.:52:

Back